Volg ons

Inventum staafmixers vergelijken

Inventum logo
Een staafmixer van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
258 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Inventum door BesteProduct.nl

6,8
Wat ons direct opvalt is dat deze Inventum ‘slechts’ 400 watt heeft. Dat is niet zoveel, we zien staafmixers doorgaans met 500 tot wel 1000 watt aan kracht. Uit onze test blijkt dat deze Inventum ook iets meer tijd nodig heeft dan de meeste staafmixers. Pureren en mixen gaat net wat minder snel, maar uiteindelijk krijgt hij het wel voor elkaar. De prijs van 30 euro vinden we prima, je krijgt er voor dit bedrag zelfs een garde en een kan bij. Het design is wat saai, maar daar betaal je ook niet voor. De MX102S scoort een voldoende, je moet alleen een beetje geduld hebben.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,3
De Inventum MX300 is een staafmier met 600 watt vermogen. In de praktijk is dit voldoende voor normaal gebruik. In mijn tests presteerde de staafmixer steeds naar tevredenheid. De staafmixer ligt goed in de hand, is makkelijk te bedienen en heeft een prima prijs voor een basis model, als deze. Wanneer je liever wat accessoires bij je staafmixer ontvangt, verwijs ik graag naar z'n 'grote broer' de Inventum MX301S.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review
7,4
De Inventum is een staafmixer met diverse accessoires. Denk aan een maatbeker, garde en een hakmolen. Hierdoor wordt het een veelzijdige keukenhulp. De traploos bedienbare motor, maakt het mogelijk om verschillende hardheden met hetzelfde gemak te verwerken.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken