Volg ons

De beste staafmixers vergelijken

Profiel foto Tom Haze
Tom Haze
Expert staafmixers
Nieuwe staafmixer is zo gevonden
Bij het testen letten wij vooral op makkelijk mixen en geluid. De messen van de staafmixer moeten eenvoudig mixen en verpulveren zonder drukken of overmatig roeren. Weinig herrie is ook prettig want sommige staafmixers klinken als een combinatie van een bladblazer en boormachine. Let dus vooral op de scores uit testen reviews want staafmixers die op deze criteria door de mand vallen scoren laag.
t/m
382 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers door BesteProduct.nl

8,9
De Philips ProMix HR2657 is zijn relatief hoge prijs zeker waard. Het apparaat ziet er niet alleen luxe uit, hij voelt ook oerdegelijk aan. Je hebt echt het gevoel dat je een kwaliteitsproduct in de handen hebt. Het aansluitmechanisme van de accessoires geeft een lekkere klik en de onderdelen koppel je los met behulp van een knop. Alle accessoires voelen degelijk aan, maar helaas stelt de drinkbeker flink teleur. Ook is het jammer dat sommige onderdelen, waaronder de mix-staaf, niet in de vaatwasser kunnen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 61 reviews
Lees de hele review
6,8
Wat ons direct opvalt is dat deze Inventum ‘slechts’ 400 watt heeft. Dat is niet zoveel, we zien staafmixers doorgaans met 500 tot wel 1000 watt aan kracht. Uit onze test blijkt dat deze Inventum ook iets meer tijd nodig heeft dan de meeste staafmixers. Pureren en mixen gaat net wat minder snel, maar uiteindelijk krijgt hij het wel voor elkaar. De prijs van 30 euro vinden we prima, je krijgt er voor dit bedrag zelfs een garde en een kan bij. Het design is wat saai, maar daar betaal je ook niet voor. De MX102S scoort een voldoende, je moet alleen een beetje geduld hebben.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,5
Voor een bedrag van 45 euro haal je de Tefal HB6598 in huis. Een garde ontbreekt, maar verder hebben we weinig op deze staafmixer aan te merken. Zo krijg je er bijvoorbeeld wél een prima werkende hakmolen bij. Hoef je dus niet zo nodig slagroom te kloppen, dan is de HB6598 een prima mixer. Hij pureert soepen en smoothies tot een mooi egaal geheel, we hebben 'm niet kunnen betrappen op grote stukken. Ook de hakmolen doet prima wat je er van verwacht en de mixer houdt fijn vast. Prima product voor een dito prijs.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,0
Deze Kenwood HDX754RD is een eyecatcher van een staafmixer. Je moet er echter wel diep in de buidel voor tasten. Hoewel zeer fraai en compleet, betaal je er liefst 120 euro voor. Qua prijs-kwaliteitverhouding niet de beste score, de resultaten van (flink) goedkopere staafmixers zijn haast identiek. Qua bouwkwaliteit en design vinden we ‘m wel prachtig. Materiaal, opbergunit, veiligheid en uitstraling… overal is aan gedacht. Het is aan jou of je hier ook zo veel voor wil betalen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken