Volg ons

De beste staafmixers vergelijken

Profiel foto Tom Haze
Tom Haze
Expert staafmixers
Nieuwe staafmixer is zo gevonden
Bij het testen letten wij vooral op makkelijk mixen en geluid. De messen van de staafmixer moeten eenvoudig mixen en verpulveren zonder drukken of overmatig roeren. Weinig herrie is ook prettig want sommige staafmixers klinken als een combinatie van een bladblazer en boormachine. Let dus vooral op de scores uit testen reviews want staafmixers die op deze criteria door de mand vallen scoren laag.
t/m
349 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers door BesteProduct.nl

8,9
De Philips ProMix HR2653 is zijn relatief hoge prijs zeker waard. Het apparaat ziet er niet alleen luxe uit, hij voelt ook oerdegelijk aan. Je hebt echt het gevoel dat je een kwaliteitsproduct in de handen hebt. Het aansluitmechanisme van de accessoires geeft een lekkere klik en de onderdelen koppel je los met behulp van een knop. Alle accessoires voelen degelijk aan, maar helaas stelt de drinkbeker flink teleur. Ook is het jammer dat sommige onderdelen, waaronder de mix-staaf, niet in de vaatwasser kunnen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,2
Geen prijzen
De Tefal HB4531 Easychef is een goedkope staafmixer die erg veel goed doet. Het design is goedkoop en er is veel plastic, maar alle onderdelen doen het uitstekend. De collectie aan accessoires voegt ook veel waarde toe en zorgt er voor dat je weinig andere blenders of mixers nodig zult hebben. Met name de garde ben ik enorm over te spreken, maar ook de mixer en blender doen hun werk zoals je verwacht. Het enige waar ik echt mijn twijfels over heb is het aansluitmechanisme van de accessoires. Als je te veel kracht zet is het eenvoudig om deze dol te draaien.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,9
De Philips ProMix HR2657 is zijn relatief hoge prijs zeker waard. Het apparaat ziet er niet alleen luxe uit, hij voelt ook oerdegelijk aan. Je hebt echt het gevoel dat je een kwaliteitsproduct in de handen hebt. Het aansluitmechanisme van de accessoires geeft een lekkere klik en de onderdelen koppel je los met behulp van een knop. Alle accessoires voelen degelijk aan, maar helaas stelt de drinkbeker flink teleur. Ook is het jammer dat sommige onderdelen, waaronder de mix-staaf, niet in de vaatwasser kunnen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,8
Wat ons direct opvalt is dat deze Inventum ‘slechts’ 400 watt heeft. Dat is niet zoveel, we zien staafmixers doorgaans met 500 tot wel 1000 watt aan kracht. Uit onze test blijkt dat deze Inventum ook iets meer tijd nodig heeft dan de meeste staafmixers. Pureren en mixen gaat net wat minder snel, maar uiteindelijk krijgt hij het wel voor elkaar. De prijs van 30 euro vinden we prima, je krijgt er voor dit bedrag zelfs een garde en een kan bij. Het design is wat saai, maar daar betaal je ook niet voor. De MX102S scoort een voldoende, je moet alleen een beetje geduld hebben.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken