Volg ons

Philips staafmixers vergelijken

Philips logo
Een staafmixer van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
337 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Philips door BesteProduct.nl

7,5
Geen prijzen
Met de HR2642 haal je – door de vele bijgeleverde accessoires – praktisch een instapmodel keukenmachine in huis. Je kunt er namelijk een heleboel keukenklusjes mee. Denk aan pureren, mixen, hakken, blenden en opkloppen. Je krijgt namelijk niet alleen een staafmixer, er zit ook nog een hakmolen bij – om bijvoorbeeld uien, knoflook of andere ingrediënten fijn te hakken – en een garde opzetstuk, om bijvoorbeeld pannenkoekenmix te maken of slagroom op te kloppen. Tot slot zit er nog een maatbeker met een inhoud van 700 ml bij.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,5
Door de vele accessoires is deze Philips HR1673/90 een complete keukenmachine. Hij kan pureren, hakken, sausjes maken en lichte dingen mixen. Kortom: met alle accessoires die je erbij krijgt (twee formaten hakmolens, maatbeker en garde) levert deze Staafmixer van Philips een constant goede kwaliteit. De prijs is even pittig, maar na gebruik vind ik 'm die € 65,- wel waard.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken