Volg ons

Braun staafmixers vergelijken

Braun logo
Een staafmixer van Braun kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Braun in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
358 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Braun door BesteProduct.nl

7,5
Geen prijzen
Staafmixers zijn niet zo spannend om te testen. Ze zijn bijna allemaal goed en verschillen onderling weinig. De Braun MQ 5064 weet zich toch te onderscheiden door zijn vele hulpstukken waardoor je deze staafmixer ook als blender kunt inzetten. Groente noedels maak je met de drie spiraalmessen. De snelheid kun je instellen op 21 verschillende draaisnelheden.Je kan niet álles met de MQ 5064, een garde ontbreekt namelijk. Als dat geen dealbreaker voor je is kunnen we de Braun staafmixer aanraden want de bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn uitstekend.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,1
De Braun MQ 3038 valt qua uiterlijk meteen op. Het wit met blauwe design is flink anders dan de meeste staafmixers die zwart en RVS met elkaar combineren. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van deze kleur, maar smaken verschillen natuurlijk. Uiteindelijk gaat het om de prestaties en die zijn goed. Soepen, meringues, peterselie hakken en een lekkere slagroom kloppen... allemaal geen probleem voor deze staafmixer van Braun. Hij kost op het moment van testen bijna 70 euro. Dat is niet goedkoop, maar je krijgt er naast de standaard accessoires ook nog een koffiebonen- en specerijen grinder bij. Die vinden we trouwens geweldig voor specerijen, maar niet voor koffie. Onderaan de streep blijft er wel een heel goed product staan. Zo goed dat 'ie onze kooptip waard is.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,1
De Braun MQ 9005X is een prachtige staafmixer, die een beetje futuristisch aandoet. Een plaatje om te zien en noten worden in no-time verpulverd. De garde is helaas wat minder robuust en slagroom maken duurt ook echt wat langer. De automatische vergrendeling werkt helaas vooral irritant en het instellen van de snelheid gaat wat stroef. Het is bovendien jammer dat deze staafmixer rond de 100 euro kost. Dat is een flink prijskaartje, maar ik verwacht wel dat dit apparaat lang meegaat. Al met al is een ruime voldoende zeker op zijn plaats.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken