Volg ons

De beste staande speakers vergelijken

Profiel foto Marnix Bosman
Marnix Bosman
Expert staande speakers
Het aantal Watts zegt niets over de kwaliteit van staande speakers
Speakers zijn er in alle soorten en maten. En dat is maar goed, want iedereen stelt andere eisen aan zijn boxen. De een wil gedetailleerd geduid, zodat hij kan horen waar de muzikanten staan. Anderen willen luidsprekers die niet opvallen in het interieur. De eerste stap om te bepalen welke speakers je wil kopen, is een keuze te maken uit het type speaker. Je hebt compacte speakers, staande speakers of surround speakers. Staande speakers heb je twee soorten: boekenplankspeakers en vloerspeaker. Tip: laat je bij de keuze voor speakers niets wijs maken over het aantal Watts, dat zegt namelijk weinig tot niets over de kwaliteit van staande speakers. Lees onze testen of ga luisteren in de winkel.
t/m
761 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staande speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staande speakers door BesteProduct.nl

8,0
Met de 3050 presenteert Q-Acoustics wederom een luidspreker die veel waar voor zijn geld biedt. De 3050 komt het beste uit de verf indien hij wordt aangestuurd door een goede versterker die enige controle kan leveren. Het eindresultaat is dan een open en dynamische weergave met definitie.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,8
Geen prijzen
De Definion 5 van Teufel is een luidspreker voor muziekliefhebbers. Mensen die de ruimte hebben om een grote luidspreker te plaatsen en mensen die deze luidspreker ook de ruimte geven. Ruimte, dat is wat de Definion 5 nodig heeft om te presteren. Samen met een krachtige versterker is de Definion 5 een luidspreker waarmee je topkwaliteit in huis haalt.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,3
De Teufel Definion 3 is een luidspreker die je de ruimte moet geven. Niet alleen door zijn flinke afmetingen maar ook omdat hij het beste presteert op een iets hoger geluidsniveau, komt de Definion 3 het beste tot zijn recht in een wat grotere huiskamer. Mits goed aangestuurd door een solide versterker kan de Definion 3 echter een hele goede weergave bieden. Een luidspreker voor muziekliefhebbers.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
Met de 2050i laat Q-Acoustics heel mooi zien en horen waartoe zij als luidsprekerbouwer in staat zijn. Zowel de mechanische afwerking als de audiotechnische kwaliteit is hoog en het bijbehorende prijskaartje is heel netjes. De 2050i is een luidspreker voor iedere muziekliefhebber die naast audiokwaliteit ook een mooie afwerking wensen te krijgen.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Staande Speaker: de populairste merken