Volg ons

Teufel staande speakers vergelijken

Teufel logo
Een staande speaker van Teufel kopen? Bekijk alle verkrijgbare staande speakers van Teufel in het onderstaande overzicht. Klik op de staande speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
666 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staande speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staande speakers van Teufel door BesteProduct.nl

8,8
Geen prijzen
De Definion 5 van Teufel is een luidspreker voor muziekliefhebbers. Mensen die de ruimte hebben om een grote luidspreker te plaatsen en mensen die deze luidspreker ook de ruimte geven. Ruimte, dat is wat de Definion 5 nodig heeft om te presteren. Samen met een krachtige versterker is de Definion 5 een luidspreker waarmee je topkwaliteit in huis haalt.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,3
De Teufel Definion 3 is een luidspreker die je de ruimte moet geven. Niet alleen door zijn flinke afmetingen maar ook omdat hij het beste presteert op een iets hoger geluidsniveau, komt de Definion 3 het beste tot zijn recht in een wat grotere huiskamer. Mits goed aangestuurd door een solide versterker kan de Definion 3 echter een hele goede weergave bieden. Een luidspreker voor muziekliefhebbers.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Staande Speaker: de populairste merken