Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Dyson V6 Cord-Free Extra

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Dyson V6 Cord-Free Extra

Voordelen

  • Indrukwekkende wendbaarheid
  • Prima zuigkracht op een harde vloer en op een tapijt

Nadelen

  • Veel te hoog geluidsniveau (87dB)

Onze test
Consumententest | op
6,9

Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuiger, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger, die op dit moment 290 euro kost, dan ook geen kooptip.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
vanaf 199,95
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op dit moment haal je de Dyson V6 in huis voor 290 euro. Voor dit bedrag koop je een kwalitatief goede stofzuiger. Wanneer je het te hoge geluidsniveau (87dB) voor lief neemt, is het een aanrader. Voor mij is de hoogte van het geluid doorslaggevend geweest om hem geen kooptip te geven.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden de volgende hulpstukken meegeleverd, zoals een gemotoriseerd vloermondstuk met borstel voor alle ondergronden en een combinatie-accessoire. Ook ontvang je een kierenzuigmond en een flexibele kierenzuiger. Ik mis bij deze stofzuiger een mini-gemotoriseerd vloermondstuk.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De V6 is zo slank dat hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag neemt. Ik vind de vormgeving mooi en de kleuren geel, wit en zwart passen hier goed bij. Over de kwaliteit van de stofzuiger, de kruimelzuiger, de hulpstukken en de kliksystemen ben ik dik tevreden. De kruimelzuiger kan heel gemakkelijk van de steel worden gehaald. Er wordt een ophangbeugel meegeleverd. Deze moet in verband met de stroomvoorziening dan wel in de buurt van een stopcontact worden opgehangen. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten, maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
6,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Bij de V6 wordt één gemotoriseerde zuigmond meegeleverd. Deze is te gebruiken op harde vloeren en op tapijt. De borstel die in de zuigmond zit, gaat automatisch draaien wanneer je de stofzuiger aanzet. Om hem schoon te maken, kun je deze borstel gemakkelijk uit het mondstuk verwijderen. De zuigkracht is niet te regelen en dat is jammer omdat je soms extra of juist weinig zuigkracht nodig hebt. De werktijd van de batterij is met de gemotoriseerde borstel aan circa 16 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan is de werktijd 5 minuten langer. Het volledig opladen van de batterij duurt zo'n tweeënhalf uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is erg handig wanneer je snel even iets op wilt zuigen. Met een gewicht van 2,13 kg is hij een lichtgewicht onder de steelstofzuigers en daardoor kun je heel gemakkelijk bijvoorbeeld een spinnenweb van het plafond opzuigen. De V6 is ook erg wendbaar en dat vergemakkelijkt het stofzuigen. Het dekseltje van de stofcontainer kan eenvoudig worden geopend door het rode schuifje omhoog te trekken. Het geluidsniveau van de V6 vind ik veel te hoog (87dB).
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het motorvermogen van deze stofzuiger is 350 watt De stroomvoorziening wordt geleverd door een 21,6 V Li-ION batterij. Mede door de bouw van de stofzuiger en de hulpstukken is de zuigkracht uitstekend. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer en tapijt.

6,9
Eindscore test
Dyson V6 Cord-Free Extra

Testen van Dyson V6 Cord-Free Extra
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V6 Cord-Free Extra
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,6
Website testen
De Dyson V6 Cord-Free Extra is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid
6,9
12-1-2018
BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuige, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger die op dit moment 290 euro kost dan ook geen kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
4,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Stofzuigers betaal je op dit moment voor de Dyson V6 Cord-Free Extra te veel geld. Check voor de zekerheid de gebruikersreviews van de V6 Cord-Free Extra, maar overweeg ook een andere Stofzuiger te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 199,95
prijs/kwaliteit
4,0

Reviews van de Dyson V6 Cord-Free Extra

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Dyson V6 Cord-Free Extra nog niet gedeeld. Heb jij de V6 Cord-Free Extra gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stofzuiger van Dyson te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Dyson V6 Cord-Free Extra

Bekijk
€ 199,95
7,4
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Dyson V6 Cord-Free Extra uitvoeringenSpecificaties van Dyson V6 Cord-Free Extra

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Nee
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer , kale vloer , meubelstoffering
Kleur(en)
wit, zilver , geel
Fabrikant kleur(en)
nikkel, wit , geel

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch
Stof capaciteit
0,4 liter
Capaciteit (droog vuil)
0,40 liter
Verwijderbare filter
Ja
Wasbaar filter
Ja
Luchtfilters
cyclonisch
Aantal snelheidsstanden
2

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk , meubel mondstuk , turbo borstel , parket vloerborstel
Zuigstang
Ja
Inclusief opzetstuk voor vloer
Ja
Werkbreedte (standaardborstel)
250 mm
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja
Afstofborstel
Ja
Parketborstel
Ja
Turboborstel
Ja
Zuigmond voor kussens
Ja

Prestaties

Motor vermogen
350 watt
Zuigkracht (maximaal)
100,0 watt
Geluidsniveau
87 dB

Opties

Vermogenstanden
2
Zuigkrachtregeling
automatisch
Aan/uitschakelaar
Ja

Energie

Voeding
accu
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
20 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion) , Lithium
Oplaadtijd
3,5 uur
Aantal batterijen
6 , 1
Batterijvoltage
22,50 volt, 21,60 volt
AC input voltage
21,6 volt

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
118,00 cm, 12,70 cm
Breedte
20,80 cm
Diepte
21,10 cm, 31,40 cm
Gewicht
2110 gram, 2110 , 2040 gram, 2040
Hoogte verpakking
154 mm
Breedte verpakking
739 mm
Diepte verpakking
271 mm
Gewicht verpakking
3740 g

Algemeen

EAN
5025155029893 , 5025155029909
Partnumber
227433-01 , 227462-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2017 , September 2017
Introductie model
2018 , 2017
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
4,0