Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Dyson V6 Cord-Free Extra

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:
Voordelen
  • Indrukwekkende wendbaarheid
  • Prima zuigkracht op een harde vloer en op een tapijt
Nadelen
  • Veel te hoog geluidsniveau (87dB)

Onze test
Consumententest | op
6,9

Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuiger, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger, die op dit moment 290 euro kost, dan ook geen kooptip.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 85 reviews
Consumententester
vanaf 239,00
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De V6 is zo slank dat hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag neemt. Ik vind de vormgeving mooi en de kleuren geel, wit en zwart passen hier goed bij. Over de kwaliteit van de stofzuiger, de kruimelzuiger, de hulpstukken en de kliksystemen ben ik dik tevreden. De kruimelzuiger kan heel gemakkelijk van de steel worden gehaald. Er wordt een ophangbeugel meegeleverd. Deze moet in verband met de stroomvoorziening dan wel in de buurt van een stopcontact worden opgehangen. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten, maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
6,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Bij de V6 wordt één gemotoriseerde zuigmond meegeleverd. Deze is te gebruiken op harde vloeren en op tapijt. De borstel die in de zuigmond zit, gaat automatisch draaien wanneer je de stofzuiger aanzet. Om hem schoon te maken, kun je deze borstel gemakkelijk uit het mondstuk verwijderen. De zuigkracht is niet te regelen en dat is jammer omdat je soms extra of juist weinig zuigkracht nodig hebt. De werktijd van de batterij is met de gemotoriseerde borstel aan circa 16 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan is de werktijd 5 minuten langer. Het volledig opladen van de batterij duurt zo'n tweeënhalf uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is erg handig wanneer je snel even iets op wilt zuigen. Met een gewicht van 2,13 kg is hij een lichtgewicht onder de steelstofzuigers en daardoor kun je heel gemakkelijk bijvoorbeeld een spinnenweb van het plafond opzuigen. De V6 is ook erg wendbaar en dat vergemakkelijkt het stofzuigen. Het dekseltje van de stofcontainer kan eenvoudig worden geopend door het rode schuifje omhoog te trekken. Het geluidsniveau van de V6 vind ik veel te hoog (87dB).
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het motorvermogen van deze stofzuiger is 350 watt De stroomvoorziening wordt geleverd door een 21,6 V Li-ION batterij. Mede door de bouw van de stofzuiger en de hulpstukken is de zuigkracht uitstekend. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer en tapijt.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden de volgende hulpstukken meegeleverd, zoals een gemotoriseerd vloermondstuk met borstel voor alle ondergronden en een combinatie-accessoire. Ook ontvang je een kierenzuigmond en een flexibele kierenzuiger. Ik mis bij deze stofzuiger een mini-gemotoriseerd vloermondstuk.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op dit moment haal je de Dyson V6 in huis voor 290 euro. Voor dit bedrag koop je een kwalitatief goede stofzuiger. Wanneer je het te hoge geluidsniveau (87dB) voor lief neemt, is het een aanrader. Voor mij is de hoogte van het geluid doorslaggevend geweest om hem geen kooptip te geven.

6,9
Eindscore test
Dyson V6 Cord-Free Extra

Testen van Dyson V6 Cord-Free Extra
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V6 Cord-Free Extra
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,6
Website testen
De Dyson V6 Cord-Free Extra is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid
6,9
12-1-2018
BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuige, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger die op dit moment 290 euro kost dan ook geen kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
Voor de Dyson V6 Cord-Free Extra hebben we nog geen prijs-kwaliteitsverhouding omdat het product nog niet door ons of anderen is getest.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 239,00
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Dyson V6 Cord-Free Extra

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Dyson V6 Cord-Free Extra nog niet gedeeld. Heb jij de V6 Cord-Free Extra gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stofzuiger van Dyson te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Dyson V6 Cord-Free Extra

Bekijk
€ 239,00
9,0
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Zelfs op zondag. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 239,00
8,9
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 239,00
5,1
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Dyson V6 Cord-Free Extra uitvoeringenSpecificaties

Stofopvang En Filtering
Stofopvang
zakloos
Nat en/of droog
droog
Capaciteit (droog vuil)
0,40 liter
Verwijderbare filter
Ja
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch
Inhoud
0,4 liter
Wasbaar filter
Ja
Luchtfilters
cyclonisch
Zuigbuis En Hulpstukken
Borstel
Ja
Hulpstukken
kieren mondstuk
Spleetzuigmond
Ja
Prestaties
Tijdsduur
20 min
Zuigkracht (maximaal)
100,0 watt
Energie
Oplaadstation
Ja
Oplaadtijd
3,5 uur
Batterijvoltage
21,60 volt
Voeding
accu
Tijdsduur
20 min
Accu type
Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide (LiNMC)
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
12,70 cm, 20,80 cm
Breedte
20,80 cm, 12,70 cm
Diepte
31,40 cm
Gewicht
2130 gram, 2110 gram
Algemene Kenmerken
Kleur(en)
geel, zilver , wit
Fabrikant kleur(en)
geel, nikkel , wit
Type/soort
handstofzuiger , steelzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Ja
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Type apparaat
steel-stofzuiger, 2-in-1 steel/kruimelzuiger
Algemeen
EAN
5025155029909 , 5025155029893
Partnumber
227462-01 , 227433-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
September 2017 , August 2017
Introductie model
2017 , 2018
Opties
Opties
inclusief kruimelzuiger, muurbevestiging
Vermogenstanden
2
Muurbevestiging
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-