Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Dyson V6 Cord-Free Extra

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:
Voordelen
  • Indrukwekkende wendbaarheid
  • Prima zuigkracht op een harde vloer en op een tapijt
Nadelen
  • Veel te hoog geluidsniveau (87dB)

Onze test
Consumententest | op
6,9

Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuiger, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger, die op dit moment 290 euro kost, dan ook geen kooptip.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 88 reviews
Consumententester
vanaf 249,00
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De V6 is zo slank dat hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag neemt. Ik vind de vormgeving mooi en de kleuren geel, wit en zwart passen hier goed bij. Over de kwaliteit van de stofzuiger, de kruimelzuiger, de hulpstukken en de kliksystemen ben ik dik tevreden. De kruimelzuiger kan heel gemakkelijk van de steel worden gehaald. Er wordt een ophangbeugel meegeleverd. Deze moet in verband met de stroomvoorziening dan wel in de buurt van een stopcontact worden opgehangen. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten, maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
6,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Bij de V6 wordt één gemotoriseerde zuigmond meegeleverd. Deze is te gebruiken op harde vloeren en op tapijt. De borstel die in de zuigmond zit, gaat automatisch draaien wanneer je de stofzuiger aanzet. Om hem schoon te maken, kun je deze borstel gemakkelijk uit het mondstuk verwijderen. De zuigkracht is niet te regelen en dat is jammer omdat je soms extra of juist weinig zuigkracht nodig hebt. De werktijd van de batterij is met de gemotoriseerde borstel aan circa 16 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan is de werktijd 5 minuten langer. Het volledig opladen van de batterij duurt zo'n tweeënhalf uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is erg handig wanneer je snel even iets op wilt zuigen. Met een gewicht van 2,13 kg is hij een lichtgewicht onder de steelstofzuigers en daardoor kun je heel gemakkelijk bijvoorbeeld een spinnenweb van het plafond opzuigen. De V6 is ook erg wendbaar en dat vergemakkelijkt het stofzuigen. Het dekseltje van de stofcontainer kan eenvoudig worden geopend door het rode schuifje omhoog te trekken. Het geluidsniveau van de V6 vind ik veel te hoog (87dB).
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het motorvermogen van deze stofzuiger is 350 watt De stroomvoorziening wordt geleverd door een 21,6 V Li-ION batterij. Mede door de bouw van de stofzuiger en de hulpstukken is de zuigkracht uitstekend. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer en tapijt.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden de volgende hulpstukken meegeleverd, zoals een gemotoriseerd vloermondstuk met borstel voor alle ondergronden en een combinatie-accessoire. Ook ontvang je een kierenzuigmond en een flexibele kierenzuiger. Ik mis bij deze stofzuiger een mini-gemotoriseerd vloermondstuk.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op dit moment haal je de Dyson V6 in huis voor 290 euro. Voor dit bedrag koop je een kwalitatief goede stofzuiger. Wanneer je het te hoge geluidsniveau (87dB) voor lief neemt, is het een aanrader. Voor mij is de hoogte van het geluid doorslaggevend geweest om hem geen kooptip te geven.

6,9
Eindscore test
Dyson V6 Cord-Free Extra

Reviews van de Dyson V6 Cord-Free Extra

Gemiddelde score gebruikers

5,2
Gebruikers zijn niet enthousiast over de V6 Cord-Free Extra van Dyson. Een gemiddelde van 5,2 uit 10 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Stofzuiger.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Ik snap de slechte reviews niet.Ik heb ...
Door B op 3-4-2018

Ik snap de slechte reviews niet.Ik heb deze stofzuiger sinds een paar dagen. Ik vind hem super!!!! Zuigt alles. Gladde vloeren en tapijt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik vind deze stofzuiger echt geweldig en ...
Door Marissa op 26-3-2018

Ik vind deze stofzuiger echt geweldig en ik snap de negatieve reviews echt niet. Hij heeft een super goede zuigkracht, dat merk je vooral doordat het reservoir telkens helemaal vol stof zit als je een paar keer over je vloerkleed gaat. Het is denk ik wel belangrijk om hem regelmatig schoon te maken zodat de filters niet verstoppen, dat zal mogelijk verklaren waarom mensen klagen over de zuigkracht. De accuduur is ook echt goed, ik heb mijne nu een paar jaar en hij doet het makkelijk 20 minuten. Je moet hem anders gebruiken dan je gewend bent met je oude stofzuiger, dus je gaat niet 1x in de week het hele huis stofzuigen, maar je pakt hem gewoon regelmatig tussendoor, om even de woonkamer te zuigen of even de keuken. Dan heb je altijd genoeg accu.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

2,0
Dit toestel geeft geen zuig kracht .op ...
Door Patrick op 18-3-2018

Dit toestel geeft geen zuig kracht .op tapijt blokeerd de vloerzuigmond geen aanrader in ieder geval ,en zeker niet als je een huisdier hebt

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Ik heb de steelstofzuiger nu 3 maanden ...
Door Merle op 8-3-2018

Ik heb de steelstofzuiger nu 3 maanden en accu is reeds stuk. Wel goede service, want ik krijg een nieuwe accu opgestuurd, vandaar een 5. Maar voor de prijs welke ik betaald heb, mag je toch verwachten dat accu langer mee gaat.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

6,0
Stofzuiger gekocht voor de borstel lange kattenharen ...
Door Eisberg op 7-3-2018

Stofzuiger gekocht voor de borstel lange kattenharen in huis die nu perfect te verwijderen zijn 20 Min zuigkracht valt tegen net zoals het onderhoud is moeilijk te doen erg stoef valt in de praktijk tegen

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

1,0
Ik raad iedereen af om dit produkt ...
Door John op 25-1-2018

Ik raad iedereen af om dit produkt te kopen. Zeer slechte kwaliteit. Je kunt er amper iets ter grote van een pinda mee opzuigen. Zeer zwakke zuigkracht. Mooi ontwerp maar dat is nu juist de misleiding. Echt niet kopen!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

3,0
Ik heb deze 1 jaar geleden gekocht ...
Door Steffie op 8-1-2018

Ik heb deze 1 jaar geleden gekocht en ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van de zuigkracht, ik het begin ging dat maar krotere stukken dan een kruimel krijgt hij niet binnen...

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wat ben ik ontzettend blij met deze ...
Door Rona op 13-12-2017

Wat ben ik ontzettend blij met deze stofzuiger!! Hij heeft voldoende zuigkracht. Als ik thuis kom van mijn werk pak ik eerst de stofzuiger om even de hondenharen op te zuigen. Ik heb 3 hondjes lopen, dus er liggen dan wel wat haren. Doordat je hem niet uit de kast hoef te halen, en geen stekker in het stopcontact hoef te steken ,heb je binnen dezelfde tijd, de haren opgezogen!!! Ideale uitvinding.Over de houdbaarheid van de accu kan ik nog niets zeggen omdat ik hem nog maar een paar maanden heb.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

2,0
Het product valt erg tegen. De zuigkracht ...
Door O. Wiersma op 28-11-2017

Het product valt erg tegen. De zuigkracht is na 6 maanden niet meer dan een veredelde kruimeldief. Voor het geld dat wij hebben betaald zou ik toch aanraden een consevatieve stofzuiger te nemen met snoer. Styling is mooi, maar erg veel geld voor een wat voor ons een miskoop blijkt.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Niet aan te melden gebeld 15 aan ...
Door Dyson V6 cordfreeextra op 9-11-2017

Niet aan te melden gebeld 15 aan telefoon gehangen maar niet geholpen wat nu te doen Krijg hè m niet aangemeld gekocht 7-11-2017 bij bcc in bergen op zoom p

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V6 Cord-Free Extra
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V6 Cord-Free Extra
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,6
Website testen
De Dyson V6 Cord-Free Extra is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Dyson V6 Cord-Free Extra: Kwalitatief een topper, maar maakt veel geluid
6,9
12-1-2018
BesteProduct.nl

De Dyson V6 kan gebruikt worden als steelstofzuige, maar klik de steel eraf en je hebt een kruimelzuiger. Kwalitatief vind ik deze stofzuiger een topper. Daarnaast is hij ook nog eens mooi vormgegeven en de kleuren geel, zwart en zilver passen hier mooi bij. Dan heb ik het nog niet eens over de zuigkracht, want ook die is erg goed. Over het resultaat van een stofzuigbeurt ben ik dan ook dik tevreden. De hulpstukken zijn net als de stofzuiger ook solide uitgevoerd. De werktijd van deze steelstofzuiger is met de borstel aan circa 15 minuten. Gebruik je alleen de kruimelzuiger dan wordt de werktijd met 5 minuten verlengd. Op deze stofzuiger mis ik een ‘turboknop’ voor extra zuigkracht en een gemotoriseerde mini-zuigmond voor het gebruik op de trap en in de auto. Wat ik echt storend vind, is het te hoge geluidsniveau (87dB). Daarom geef ik deze stofzuiger die op dit moment 290 euro kost dan ook geen kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
4,5
Prijs / kwaliteit
De Dyson V6 Cord-Free Extra kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Stofzuigers in de ranglijst. Er zijn voor € 249,00 betere Stofzuigers verkrijgbaar.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 249,00
prijs/kwaliteit
4,5

Laagste prijzen Dyson V6 Cord-Free Extra

Bekijk
€ 249,00
8,6
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Dyson V6 Cord-Free Extra uitvoeringenSpecificaties

Algemene Kenmerken
Type/soort
steelzuiger , handstofzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Ja
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Kleur(en)
wit, zilver , geel
Fabrikant kleur(en)
nikkel, wit , geel
Type apparaat
steel-stofzuiger, 2-in-1 steel/kruimelzuiger
Stofopvang En Filtering
Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch
Inhoud
0,4 liter
Capaciteit (droog vuil)
0,40 liter
Verwijderbare filter
Ja
Wasbaar filter
Ja
Luchtfilters
cyclonisch
Zuigbuis En Hulpstukken
Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja
Prestaties
Zuigkracht (maximaal)
100,0 watt
Geluidsniveau
87 dB
Opties
Opties
inclusief kruimelzuiger
Vermogenstanden
2
Zuigkrachtregeling
automatisch
Energie
Voeding
accu
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
20 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadtijd
3,5 uur
Aantal batterijen
6
Batterijvoltage
22,50 volt, 21,60 volt
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
118,00 cm, 12,70 cm
Breedte
20,80 cm
Diepte
21,10 cm, 31,40 cm
Gewicht
2110 gram, 2130 gram
Algemeen
EAN
5025155029893 , 5025155029909
Partnumber
227433-01 , 227462-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
September 2014 , September 2017
Introductie model
2018 , 2017
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
5,2
Prijs / kwaliteit
4,5