Volg ons

Samsung VC07H40F0VB

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Samsung VC07H40F0VB

Voordelen

  • Fraai design
  • HEPA filter
  • Goed te reinigen
  • Geschikt voor lange mensen

Nadelen

  • Slang knikt
  • Weinig hulpstukken meegeleverd

Onze test
Consumententest | op
7,2

Samsung VC07H40F0VB: Samsung heeft aandacht voor design

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Samsung heeft met dit type een mooie stofzuiger gemaakt die ook nog eens compact is gebleven. Hij draagt gemakkelijk, hoewel hij een beetje aan de zware kant is, maar met zijn grote wielen aan de zijkant en 2 kleine voor en achter volgt hij je overal soepel, ook over drempels. Jammer dat de slang ook zo soepel is, daardoor knikt hij snel en zuigt dan minder. Wel valt hij met zijn 700W motorvermogen in de A categorie op de energieklasse.

Ik ben geen 'fulltime huisman', net zo min als er maar weinig 'fulltime huisvrouwen' zijn tegenwoordig. Wat ik wel ben, is iemand die regelmatig iets doet in het huis. Stofzuigen is daarbij niet mijn favoriet, maar als het gedaan moet worden dan ook graag goed. Als je zoals ik vaak klust krijg je wel een goed idee van wat een stofzuiger moet kunnen. Ervaring genoeg dus om jullie te helpen met de zoektocht naar de beste stofzuiger.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De score hier is een beetje lastig te bepalen. Hoe zwaar laat je bijvoorbeeld het design en het feit dat je geen stofzak hoeft te gebruiken meewegen tegenover de knikkende slang. Hoe mooi ik hem ook vind, het gaat er hoofdzakelijk om dat hij goed bruikbaar is. Daarom kom ik hier uit op 7. Als er meer aandacht was besteed aan de kwaliteit dan was de eindscore ongetwijfeld hoger geweest en had ik een kooptip gegeven.
6,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Er worden niet veel hulpstukken meegeleverd bij dit model, dat valt een beetje tegen. Naast de standaard vloerborstel zijn er een parketborstel en een gecombineerd tuitstuk / meubelborsteltje. Om te beginnen met de laatste: deze vind ik te klein, daardoor is de zuigkracht wel oke maar de combi valt niet positief uit. Het tuit- of kierenhulpstuk is kort en heeft een verloop voor het meubelborsteltje. Ook hier ben ik niet tevreden over, soms heb je gewoon meer lengte nodig bij diepere kieren en spleten. Wat wel erg goed is dat je de stofzuiger gemakkelijk uit elkaar kunt halen om schoon te maken. Dit geldt niet alleen voor de filters en de stofcontainer maar voor ook de vloerborstel.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Op de kwaliteit scoort deze Samsung niet hoog. De onderdelen schuiven en klikken niet altijd soepel in elkaar, dat gaat bij andere stofzuigers vaak beter. De grootste min bij dit onderdeel komt echter doordat de slang van te slap materiaal is gemaakt. Qua uiterlijk mag hij er wel zijn vind ik. Mooie kleurencombinatie en gestroomlijnde vormgeving zodat hij nergens achter blijft haken. Aan de achterkant zit nog een klein wieltje die er voor zorgt dat hij niet snel achterover kantelt. Het design maakt op dit punt dus weer aardig wat goed.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Als je de onderdelen van de slang en stang een keer in elkaar hebt, is het een prettige stofzuiger. De zuigbuis is lang genoeg, ook voor lange mensen. De vloerborstel beweegt soepel over de vloer en de stofzuiger rolt gemakkelijk. Groot nadeel is dat als je een scherpe bocht wilt maken de slang snel knikt en de zuigkracht dus wegvalt. Het handvat aan de bovenzijde zit op een goede plaats, bij het dragen is hij goed in balans. Dit is van belang als je de trap wilt doen bijvoorbeeld. Ik mis eigenlijk wel een hulpstuk om de traptreden gemakkelijk te kunnen doen, de meegeleverde zijn of te breed of te klein. Als je hem even niet nodig hebt zit er aan de achterzijde een parkeerstandgleuf waar je de buis aan kunt bevestigen.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Over de zuigkracht heb ik niets te klagen. We hebben veel parket en tegels in huis en daar scoort hij goed op. Het kleine kierenhulpstuk scoort ook goed hier. De filters (hij is voorzien van een HEPA-filter) hebben blijkbaar weinig invloed hierop. Ze zorgen in elk geval wel voor een schonere uitblaaslucht.

7,2
Eindscore test
Samsung VC07H40F0VB

Reviews van de Samsung VC07H40F0VB

Gemiddelde score gebruikers

7,9
Inmiddels hebben 25 gebruikers hun mening gedeeld over de VC07H40F0VB van Samsung en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de VC07H40F0VB vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
2,0
2015 of 16 de stofzuiger gekocht. Heel ...
Door ed155 op 19-2-2018

2015 of 16 de stofzuiger gekocht. Heel slecht zuigen, een papiertje of stuk kattegrit zuigt deze niet op en moet je slang loshalen. Inmiddels werkt hij nog maar halve kracht. Geen probleem ik wilde toch al nwe aanschaffen. Met zak en gewoon 2000 watt. Lekker ouderwets maar beter

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Deze stofzuiger ruim een half jaar geleden ...
Door Saskia op 15-2-2017

Deze stofzuiger ruim een half jaar geleden aangeschaft, in het begin was het een geweldige stofzuiger... Helaas is dat bij mij van korte duur geweest. Zuigmond niet meer los te krijgen van de stang, het mechanisme om de stang in te korten werkt ook niet meer en ik doe echt normaal ermee. Na meerdere keren het stofreservoir te hebben geleegd, krijg je hem er steeds slechter op en af. Stoffilter lastig uit te kloppen, is een simpel schijfje...waardoor je zelf onder het stof komt te zitten. Daadwerkelijk iets opzuigen doet hij inmiddels ook al niet meer. Ik moet echt de stofzuigermond op het vuil plaatsen wil hij iets oppakken. De stofzuiger valt ook snel om als hij tegen de tafel o.i.d aan stoot. En aangezien het handvat vast zit aan het stofreservoir, die dus na verloop van tijd niet altijd lekker sluit, heb je kans dat bij optillen van de stofzuiger, het reservoir loslaat en de stofzuiger valt. In het reservoir zit een soort kokervormige cilinder/filter waaraan langere haren gaan samenklitten, die je bij het legen van het reservoir moet lospeuteren van de cilinder.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Gijn apparaat, 10m snoer en erg wendbaar. ...
Door JvanL op 9-12-2016

Gijn apparaat, 10m snoer en erg wendbaar. Compact en licht dus handig voor het zuigen van de trap en eenvoudig om mee te nemen naar de bovenverdieping. Legen van het reservoir gaat gemakkelijk. wij gebruiken hem nu ongeveer een jaar, voornamelijk op een laminaat vloer en dat gaat prima. Zuigkracht neemt echter snel af door vervuiling van het filter! Wij gebruiken hem dagelijks in verband met de hond en kat. Dan merk je dat het filter snel verstopt zit waardoor de zuigkracht drastisch terug loopt. Even filter uitkloppen en je hebt weer vol vermogen maar dit is niet echt praktisch, zeker niet bij dagelijks gebruik. Een aanbeveling voor mensen zonder huisdieren, met huisdieren zou ik hem niet aanraden.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ondanks dat we dezelfde dag nog met ...
Door Vincent op 28-9-2016

Ondanks dat we dezelfde dag nog met oude stofzuiger hadden gezogen zat de stofbak van de nieuwe aardig vol stof. Ook is het erg stil. Voor het geld zeer tevreden. Nu nog afwachten hoe lang hij het ook geweldig doet. harde vloeren borstel gebruik ik niet want deze heeft geen fijne hoek.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Easy to clean vacuum cleaners. no bags ...
Door H.C.Gunduz op 15-9-2016

Easy to clean vacuum cleaners. no bags needed. Not noisy compared to other vacuum cleaners, which is very good if you have a baby at home.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Afgelopen vrijdag de Samsung F400 gekocht. Wat ...
Door Rene op 4-9-2016

Afgelopen vrijdag de Samsung F400 gekocht. Wat een heerlijke stofzuiger en geen gezeur meer met die zakken. Echt een aanrader. Onze zoon heeft met vrienden toen wij weg waren de doos gesloopt en weggegooid, geen streepjescode dus. Hoop dat Samsung zo coulant is om ons toch het borstelpakket op te sturen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,2
Ik kan niet begrijpen, dat iedereen hem ...
Door Mopje op 8-8-2016

Ik kan niet begrijpen, dat iedereen hem zo goed beoordeelt, die van mij zuigt nog geen kruimeltje hagelslag op met de parketborstel, moet steeds de slang ervan afhalen voor kleine kruimeltjes op te zuigen. Ik had hem gekocht vanwege de goede revieuws.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

9,5
compacte, lichte, gebruiksvriendelijke stofzuiger. zuigt geweldig, ook ...
Door ursula op 1-6-2016

compacte, lichte, gebruiksvriendelijke stofzuiger. zuigt geweldig, ook de kattenharen! maakt weinig geluid tijdens gebruik. ik beveel hem iedereen aan

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Het is een erg mooi en comfortabel ...
Door rphd op 29-5-2016

Het is een erg mooi en comfortabel apparaat. Het is gebruiksvriendelijk. Ik vind het zelf een top product

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,2
Eindelijk eens een steel die lang genoeg ...
Door PM61 op 28-5-2016

Eindelijk eens een steel die lang genoeg is voor grotere mensen, behoorlijke zuigkracht ondanks dat het maar 750 watt is, voldoende accesoires. Wendbaar, leuke vormgeving, makkelijk in bediening. Zeer tevreden

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Samsung VC07H40F0VB
Gemiddelde score redacteuren
6,8
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung VC07H40F0VB
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
6,8
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,8
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung VC07H40F0VB.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Samsung VC07H40F0VB? Onze eigen test van de VC07H40F0VB staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Samsung VC07H40F0VB: Samsung heeft aandacht voor design
7,2
13-1-2017
BesteProduct.nl

Samsung heeft met dit type een mooie stofzuiger gemaakt die ook nog eens compact is gebleven. Hij draagt gemakkelijk, hoewel hij een beetje aan de zware kant is, maar met zijn grote wielen aan de zijkant en 2 kleine voor en achter volgt hij je overal soepel, ook over drempels. Jammer dat de slang ook zo soepel is, daardoor knikt hij snel en zuigt dan minder. Wel valt hij met zijn 700W motorvermogen in de A categorie op de energieklasse.

BesteProduct.nl
Magazine testen
6,1
Consumentengids
1-10-2015
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Samsung VC07H40F0VB en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Stofzuigers.
expertscore
6,8
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0


Specificaties van Samsung VC07H40F0VB

Algemene Kenmerken

Type/soort
stofzuiger
Type
slede-stofzuiger
Type apparaat
slede-stofzuiger
Draadloos
Nee
Inclusief kruimelzuiger
Nee
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Correct gebruik
Thuis
Kleur(en)
blauw
Fabrikant kleur(en)
blauw

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
filtrerend
Stof capaciteit
1,5 liter
Luchtfilters
HEPA

Zuigbuis En Hulpstukken

Zuigbuissysteem
telescoop
Breedte vloerreinigingsmondstuk
280 mm

Prestaties

Vermogen
700 watt
Zuigkracht (maximaal)
190,0 watt
Actieradius
10 m
Geluidsniveau
80 dB

Opties

Opties
snoeropslag, automatisch snoer opwinden
Snoeropberging
Ja
Automatische snoeropwinder
Ja

Energie

Energieklasse
A
Jaarlijks energieverbruik
28 kWh

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
31,40 cm
Breedte
26,50 cm
Diepte
43,60 cm
Snoerlengte
7 m
Lengte kabel
7 m
Gewicht
6900 gram, 6900
Gewicht (zonder accessoires)
4550 gram
Hoogte verpakking
333 mm
Breedte verpakking
327 mm
Diepte verpakking
577 mm
Gewicht verpakking
9000 g

Algemeen

EAN
8806086584098
Partnumber
VC07H40F0VB
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
May 2015
Introductie model
2015
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
6,8
Beoordeling consumenten
7,9
Prijs / kwaliteit
-