Volg ons

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Voordelen

  • Cool, futuristisch design
  • Rolt altijd weer terug in juiste positie
  • Fijne handgreep

Nadelen

  • Erg duur
  • Matige zuigkracht

Onze test
Consumententest | op
6,2

Dyson Cinetic Bigball Musclehead: Futuristische look waar je veel geld voor betaalt

6 - Score Badge BesteProduct.nl

Wat een plaatje! De Dyson Cinetic Bigball Musclehead ziet er futuristisch en ook gewoon erg mooi uit. Het enthousiasme daalt echter wanneer je deze zakloze stofzuiger gaat gebruiken. Niet slecht, maar dit kan in vergelijking met enkele concurrenten wel beter. Vooral grof materiaal werd zowel op tapijt als vloer lang niet altijd in één keer opgezogen. Het legen van de stofbak gaat gemakkelijk en door het ronde design rolt de Dyson altijd weer terug naar de juiste positie. Een krappe voldoende, zeker als je er liefst 420 euro voor neer moet tellen.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Helaas, de prijs en de kwaliteit zijn niet in verhouding met elkaar. Op het moment van schrijven kost de Cinetic Big Ball Musclehead zo'n 440 euro. Een erg fors bedrag wat in de prestaties niet helemaal naar voren komt. Het panel houdt het wel op een voldoende omdat de Dyson met aardige prestaties en het fantastische en handige design ook zijn pluspunten heeft. Voor dit bedrag hadden we echter meer verwacht.
6,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Het legen van de stofbak van de Dyson gaat gemakkelijk. Verder komt de stofzuiger met de accessoires die je mag verwachten. Meubels, kieren en trappen zijn te reinigen met de meegeleverde opzetstukken.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Wauw, de Cinetic Big Ball Musclehead ziet er echt 'blits' uit. Compact, futuristisch en ook nog eens praktisch vormgegeven. De rondingen van het apparaat zorgen ervoor dat je de Dyson niet omver kan trekken. De stofzuiger rolt automatisch weer overeind. Ondanks dit handige foefje had het testpanel toch weleens moeite met het wenden en manoeuvreren. Dat ging niet altijd even makkelijk. Al met al een verdiende ruime voldoende.
6,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De Dyson scoort punten met de fijne handgreep en het handige ronde design. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger altijd weer terugrolt op zijn plek. De wendbaarheid lijkt ook goed, maar na een paar minuten 'oefenen' ondervindt het panel hier toch ook een nadeel aan. Bij langer gebruik wordt het stofzuigen met de Big Ball al snel zwaar. Zeker als je gewend bent om te stofzuigen met één hand.
6,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Op het gebied van zuigkracht valt de Dyson helaas wat tegen. De naam, het futuristische design en het hoge prijskaartje doen de verwachtingen hoog stijgen. Helaas worden deze niet waargemaakt. Fijne 'rommel' zoals poedersuiker en kristalsuiker zuigt de Dyson probleemloos op. Grover materiaal levert echter mindere resultaten. Zowel op tapijt als op een gladde vloer schoof de Musclehead steeds wat muesli vooruit, zonde! Andere en veel goedkopere zakloze stofzuigers lieten betere of gelijkwaardige resultaten zien. Geen slechte zuigkracht, maar voor zo'n prijs mag je wel wat beters verwachten.

6,2
Eindscore test
Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Testen van Dyson Cinetic Big Ball Musclehead
Gemiddelde score redacteuren
5,8
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson Cinetic Big Ball Musclehead
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
5,8
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
5,8
Website testen
De Dyson Cinetic Big Ball Musclehead is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Dyson Cinetic Bigball Musclehead: Futuristische look waar je veel geld voor betaalt
6,2
9-1-2017
BesteProduct.nl

Wat een plaatje! De Dyson Cinetic Bigball Musclehead ziet er futuristisch en ook gewoon erg mooi uit. Het enthousiasme daalt echter wanneer je deze zakloze stofzuiger gaat gebruiken. Niet slecht, maar dit kan in vergelijking met enkele concurrent wel beter. Vooral grof materiaal werd zowel op tapijt als vloer lang niet altijd in één keer opgezogen. Het legen van de stofbak gaat gemakkelijk en door het ronde design rolt de Dyson altijd weer terug naar de juiste positie. Een krappe voldoende, zeker als je er liefst 420 euro voor neer moet tellen.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Dyson Cinetic Big Ball Musclehead en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Stofzuigers.
expertscore
5,8
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Dyson Cinetic Big Ball Musclehead nog niet gedeeld. Heb jij de Cinetic Big Ball Musclehead gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stofzuiger van Dyson te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Algemene Kenmerken

Type/soort
stofzuiger
Type
slede-stofzuiger
Type apparaat
slede-stofzuiger
Draadloos
Nee
Inclusief kruimelzuiger
Nee
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Correct gebruik
Thuis
Kleur(en)
blauw, zilver
Fabrikant kleur(en)
blauw, zilver

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Stof capaciteit
1,6 liter
Luchtfilters
HEPA

Zuigbuis En Hulpstukken

Zuigbuissysteem
telescoop

Prestaties

Vermogen
1300 watt
Zuigkracht (maximaal)
250,0 watt
Stofuitstootklasse
A
Actieradius
10,75 m
Geluidsniveau
85 dB

Opties

Opties
stofzak vol indicator, automatisch snoer opwinden
Parkeerstand
Ja
Stofzak vol indicator
Ja
Automatische snoeropwinder
Ja

Energie

Energieklasse
E
Jaarlijks energieverbruik
52 kWh
Voltage
230 volt

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
34,70 cm
Breedte
39,90 cm
Diepte
30,80 cm
Snoerlengte
6,6 m
Lengte kabel
6,6 m
Gewicht
7700 gram, 7700
Hoogte verpakking
355 mm
Breedte verpakking
440 mm
Diepte verpakking
535 mm
Gewicht verpakking
10220 g

Algemeen

EAN
5025155024546
Partnumber
157352-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
July 2016
Introductie model
2016
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
5,8
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-