Volg ons

Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Voor- en nadelen van de Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Voordelen

  • Resultaat stofzuigbeurt op een gladde vloer maar ook op een tapijt is uitstekend.
  • Erg wendbaar.
  • Met één simpele beweging kunnen haren en overig vuil uit de borstel worden verwijderd.
  • Laag gewicht (2.7 kg)

Nadelen

  • Inhoud stofcontainer is erg klein ( 0.25L) .
  • Geluidsniveau is erg hoog (83 dB).

Onze test
Consumententest | op
7,6

Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach: Met één simpele beweging verdwijnen zelfs haren uit de borstel.

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Deze 2-in-1 draadloze en zakloze steelstofzuiger kun je gebruiken als steelstofzuiger, maar ook als kruimelzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een laagpolig tapijt. Met zijn gewicht van 2,7 kg is hij gemakkelijk te tillen en omdat hij slank is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het voordeel van de verwisselbare batterij is dat je de stofzuiger ook op plaatsen neer kunt zetten waar geen stopcontact in de buurt is. Het nadeel hiervan is dat je eraan moet denken om regelmatig de batterij op te laden. Je kunt heel gemakkelijk de borstel losmaken en met één simpele beweging de haren en overig vuil verwijderen. De inhoud van de stofcontainer (0,25 liter) vind ik heel erg klein en het geluidsniveau vind ik daarentegen erg hoog 83dB. Desondanks geef ik hem toch een kooptip. Ik doe dat omdat ik erg tevreden ben over het resultaat van een stofzuigbeurt en omdat de haren uit de borstel van de zuigmond heel gemakkelijk te verwijderen zijn. De prijs van 209 euro vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
vanaf 199,00
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
De Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach kost op dit moment 209 euro. Ik vind deze prijs in verhouding staan tot de kwaliteit van de stofzuiger.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze steelstofzuiger wordt tot 21 januari 2018 een tweede batterij meegeleverd. Verder wordt er standaard een borsteltje en een verlengstuk geleverd, bestemd voor plekken waar de brede zuigmond niet kan komen. Om het zoekraken te voorkomen, zit aan de achterkant van de steel een voorziening waarop het borsteltje geklemd kan worden. Ik mis een zuigmond die ik op de kruimelzuiger te zetten waarmee je de auto kunt stofzuigen.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Deze steelstofzuiger vind ik erg mooi weergegeven en de kleuren zilver en zwart vind ik hier prima bij passen. Hij sierlijk en neemt niet veel ruimte in beslag. De batterij zit in tegenstelling tot andere door mij geteste steelstofzuigers niet ingebouwd. Wil je hem opladen dan moet deze uit de kruimelzuiger worden gehaald en in de bijgeleverde oplader worden gestopt. Het nadeel van dit systeem is dat je eraan moet denken dat je batterij regelmatig in de oplader moet stoppen. Doe je dat niet dan loop je de kans dat de stofzuiger niet gebruiksklaar is. Het voordeel van een niet ingebouwde batterij is dat de stofzuiger ook op plaatsen kan worden neergezet waar geen stopcontact in de buurt is. Op het moment dat ik deze review schrijf, heeft de fabrikant een promotie waarbij tot 21 januari 2018 een 2e batterij ter waarde 50 euro gratis wordt meegeleverd. Ik vind het jammer dat er niet standaard een tweede batterij wordt meegeleverd. Het sponsfilter dat van schuimplastic is gemaakt, zit in een houder voor de stofcontainer. Deze kan onder de waterkraan worden schoongespoeld.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Deze POWERstick heeft een 21,6 V verwisselbare lithium-ion batterij waarmee je met de turbo aan ongeveer 20 minuten kunt stofzuigen. Gebruik je de turbo niet dan is de werktijd circa 35 minuten. Het opladen duurt circa 130 minuten. De stofzuiger hoeft vanwege een wisselbare batterij niet in de buurt van een stopcontact te worden opgeborgen. Hij is heel erg wendbaar en door de twee relatief grote achterwielen kun je hem ook heel erg gemakkelijk verplaatsen. Wanneer je deze stofzuiger ontgrendelt van de parkeerstand dan kun je heel gemakkelijk onder bijvoorbeeld een bankstel stofzuigen. Ik vind het wel storend dat de zuigmond dan elke keer iets omhoogkomt. Dit kun je verhelpen door de zuigmond elke keer handmatig naar voren te duwen maar dat vind ik niet erg gebruiksvriendelijk. In de behuizing van de steelstofzuiger zit een kruimelzuiger. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld iets van de tafel of bankstel wilt opzuigen. De stofcontainer zit in de kruimelzuiger. Deze vind ik met inhoud van 0,25 liter wel heel erg klein. Door een plastic kokertje, de fabrikant noemt dit een turbine, eruit te halen, kan gemakkelijk het stof en vuil worden verwijderd en kun je hem ook eenvoudig met water schoonspoelen. De borstel die in de zuigmond zit, moet regelmatig schoon worden gemaakt. Met name het verwijderen van lange haren, vind ik een vervelende klus. Samsung heeft hiervoor iets voor bedacht waardoor je met één simpele beweging haren en overig vuil uit de borstel kunt verwijderen. Over gebruiksvriendelijkheid gesproken! Er wordt een verlengstuk (52 cm) met borsteltje meegeleverd die je op de kruimelzuiger kunt klikken. Je kunt nu plekken bereiken waar de brede zuigmond niet bij kan komen. Ik vind dit een handige accessoire. Deze stofzuiger kun je op een willekeurige plek parkeren. Hij staat dan ook behoorlijk stevig. Met zijn gewicht van 2.7 kg is hij gemakkelijk te tillen en omdat hij slank is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het geluidsniveau is met 83 dB erg hoog. Bij deze stofzuiger kan de steel niet worden ingeklapt om hem op te bergen. De hoogte van de handgreep, gemeten vanaf de zuigmond, is circa 105 cm. Voor mij, ik ben 1.87m lang, is dit een prima lengte.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Deze Samsung heeft een 21.6V Li-Ion batterij. Het vermogen is 170 Watt. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een laagpolig tapijt. De gemotoriseerde borstel die in het mondstuk zit, draait automatisch rond waardoor de vuilopname wordt vergemakkelijkt. Toets je de turboknop in dan neem niet alleen de zuigkracht en het geluidsniveau toe maar gaat de roller ook sneller draaien. Dit werkt allemaal prima en geeft ook een uitstekend resultaat.

7,6
Eindscore test
Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Reviews van de Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Gemiddelde score gebruikers

7,6
Inmiddels hebben 8 gebruikers hun mening gedeeld over de POWERstick VS6000 Easy Reach van Samsung en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de POWERstick VS6000 Easy Reach vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
3,0
hoewel hij heel licht is, bevalt hij ...
Door abuela op 12-2-2019

hoewel hij heel licht is, bevalt hij niet. Hij spuwt het vuil uit en zuigt weinig. Heel teleurstellend.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een fijne snoerloze steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelzuiger,met ...
Door J.Eulderink op 2-2-2018

Een fijne snoerloze steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelzuiger,met 1 hand te gebruiken.Hij glijdt makkelijk over verschillende ondergronden.Een fijne stofzuiger voor erbij.Ik had het geluk dat er net een promotie was voor een gratis accu t.w.v.50 euro! Met 1 accu kun je 30 minuten stofzuigen,het is erg prettig dat je altijd een volle accu erbij hebt.Er is nl. geen aanwijzing dat de accu bijna leeg is. Ik ben er erg blij mee.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Iedeaal door de uitneembare accu, hierdoor kan ...
Door kees op 30-9-2017

Iedeaal door de uitneembare accu, hierdoor kan met een extra accu bijna altijd gezogen worden dit is met andere stofzuigers niet mogelijk

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Zo makkelijk voor tussen door En handig in ...
Door Trudi op 20-9-2017

Zo makkelijk voor tussen door En handig in gebruik Perfecte zuigkracht Heel fijn met een handzuiger Makkelijk te legen Perfecte aankoop

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Zeer makkelijk te manoeuvreren, ligt lekker in ...
Door Hankiebear op 15-9-2017

Zeer makkelijk te manoeuvreren, ligt lekker in de hand, goede zuigkracht, niet veel herrie. Heb er in de winkel mee staan stofzuigen, stofzuiger doet het super. Ben er heel erg blij mee.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heerlijk om snel even de powerstick te ...
Door Sjon op 29-8-2017

Heerlijk om snel even de powerstick te pakken en draadloos stof, katteharen en bijvoorbeeld het meegelopen kattegrind op te zuigen. Geen zware stofzuiger naar de tweede verdieping sjouwen en de trappen lekker met de de afklikbare kruimelzuiger schoonmaken. Geen gepruts met de wasstraatstofzuigers maar voor de deur met de klikbare zuigmond de auto schoonmaken. Gemak dient de mens. Het apparaat rijdt als vanzelf door de kamers: hij borstelt en hij zuigt. Je pakt hem ook veel sneller omdat het geen gedoe is zoals met de ouder draad-slang stofzuiger. We hebben de powerstick nog niet zo lang, maar de oude stofzuiger staat inmiddels op zolder.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
De Samsung snoerloze stofzuiger heb ik aangeschaft, ...
Door Soit op 28-4-2017

De Samsung snoerloze stofzuiger heb ik aangeschaft, omdat ik vaak even snel iets wilde opruimen zonder steeds de stofzuiger te hoeven pakken. Dat konden de hagelslagkorreltjes onder de tafel zijn na het ontbijt met mijn zoontje, of de kattenbakkorrels en haren die de poezen overal achterlaten. Zo'n snoerloze stofzuiger pak je toch een stuk sneller er even bij. Je hoeft geen stekker in het stopcontact te doen en hebt in EEN keer een stofzuiger en kruimeldief bij de hand. De zuigkracht is afdoende om gemakkelijk etensresten en kattenbakgrit op te zuigen. De bijgeleverde hulpstukken heb ik vaak niet eens nodig. Natuurlijk had ik stiekem een beetje gehoopt dat ik het hele huis met de Samsung zou kunnen gaan stofzuigen en mijn andere stofzuiger weg kon doen, maar dat werkt niet. De accu redt het wel om 55 m2 schoon te maken, maar de stofzuiger kan niet onder de bank of kast komen. De body (met de kruimdief) is daarvoor echt te dik. Dat is wel jammer.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Een fijne stofzuiger zonder snoer die erg ...
Door michelle op 23-4-2017

Een fijne stofzuiger zonder snoer die erg wendbaar is. Jammer is alleen dat als je even flink de kamer wilt aanpakken, en dan dus wel even druk bent met stofzuigen, de accu dan leeg is voordat je klaar bent. Het is meer een stofzuiger die je er extra bij hebt, maar niet een om de "normale" stofzuiger mee te vervangen. Het gedeelte van de kruimeldief is ook best zwaar omdat de accu daarop zit.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach
Gemiddelde score redacteuren
7,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,3
Website testen
De Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach: Met één simpele beweging verdwijnen zelfs haren uit de borstel.
7,6
8-1-2018
BesteProduct.nl

Deze 2-in-1 draadloze en zakloze steelstofzuiger kun je gebruiken als steelstofzuiger, maar ook als kruimelzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een laagpolig tapijt. Met zijn gewicht van 2,7 kg is hij gemakkelijk te tillen en omdat hij slank is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het voordeel van de verwisselbare batterij is dat je de stofzuiger ook op plaatsen neer kunt zetten waar geen stopcontact in de buurt is. Het nadeel hiervan is dat je eraan moet denken om regelmatig de batterij op te laden. Je kunt heel gemakkelijk de borstel losmaken en met één simpele beweging de haren en overig vuil verwijderen. De inhoud van de stofcontainer (0,25 liter) vind ik heel erg klein en het geluidsniveau vind ik daarentegen erg hoog 83dB. Desondanks geef ik hem toch een kooptip. Ik doe dat omdat ik erg tevreden ben over het resultaat van een stofzuigbeurt en omdat de haren uit de borstel van de zuigmond heel gemakkelijk te verwijderen zijn. De prijs van 209 euro vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de POWERstick VS6000 Easy Reach de € 199,00 waard is.
expertscore
7,3
laagste prijs
€ 199,00
prijs/kwaliteit
8,0

Laagste prijzen Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Bekijk
€ 199,00
9,0
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 199,00
7,4
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 199,00
5,4
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 199,00
2,3
Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach

Algemene Kenmerken

Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Draadloos
Ja
Inclusief kruimelzuiger
Ja
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch
Stof capaciteit
0,2 liter
Luchtfilters
cyclonisch

Zuigbuis En Hulpstukken

Werkbreedte (standaardborstel)
260 mm

Prestaties

Vermogen
170 watt
Zuigkracht (maximaal)
170 watt
Geluidsniveau
83 dB

Opties

Opties
inclusief kruimelzuiger, draadloos
Parkeerstand
Ja

Energie

Voeding
accu
Tijdsduur
30 min
Voltage
21,6 volt
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Verwijderbare batterij
Ja
Oplaadtijd
3 uur
Batterijvoltage
21,60 volt

Meegeleverd

Handleiding
Ja

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
110,00 cm
Breedte
26,00 cm
Diepte
16,50 cm
Gewicht
2700 gram, 2700

Algemeen

EAN
8806088754659
Partnumber
VS60K6080KC, VS60K6080KC/EN
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
April 2017
Introductie model
2017

Extra

Diepte
165 mm
Breedte
260 mm
Hoogte
1100 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
7,3
Beoordeling consumenten
7,6
Prijs / kwaliteit
8,0