Volg ons

Domo DO7286S

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Domo DO7286S

Voordelen

  • Lage prijs
  • Presteert uitstekend op alle ondergronden

Nadelen

  • Vraagtekens of het aansluitpunt van de stofcontainer op de behuizing op de duur niet gaat lekken.
  • Kleine inhoud stofcontainer van 1,5 liter

Onze test
Consumententest | op
7,6

Domo DO7286S: Zuigt prima en is vooral zeer compact

8 - Score Badge BesteProduct.nl

We vinden de Domo DO7286S een grappig en speels ogende stofzuiger die op alle ondergronden prima presteert. Hij is ook nog eens zakloos, maar hij heeft wél een snoer. Het is een van de weinige stofzuigers onder de 100 euro die een hele goede HEPA uitstroomfilter heeft. Een paar minpuntjes heeft hij ook. We vinden dat de ontgrendelingsknop van de stofcontainer een hoog plastic gehalte heeft. Deze knop moet het gewicht van de stofzuiger (5,4 kg) dragen. We vragen ons af of het aansluitpunt van de stofcontainer op de behuizing op de duur niet gaat lekken. Verder vinden we de inhoud (1,5 liter) van de stofcontainer aan de kleine kant. Maargoed, het kleine formaat zal ook een van de redenen zijn waarom je deze juist wel of niet koopt. Vanwege zijn prestaties én lage prijs krijgt deze Domo een kooptip.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Domo DO7286S is te koop voor een bedrag van circa 90 euro. We vinden dit een redelijk goede prijs voor dit apparaat. We hebben stofzuigers met een betere prijs-kwaliteitverhouding getest, die zijn dan wel wat minder compact. Het is maar net waar je voor gaat.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger wordt meegeleverd een omklapbaar combimondstuk voor harde vloeren en vloerbedekking, een kierenzuiger, een parketborstel en een stofborsteltje.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Deze Domo is een zakloze sledestofzuiger met snoer. Hij ziet er door zijn vormgeving en de kleuren wit en lichtblauw grappig en speels uit. De behuizing en de mondstukken vinden we solide. De ontgrendelingsknop om het stofreservoir uit zijn behuizing te nemen, heeft een hoog plastic gehalte. We vragen ons af of deze knop de belasting van het gewicht (5,4 kg) op de lange duur aankan en dat hij niet zal gaan lekken op het aansluitpunt van de behuizing. Loop je in tegengestelde richting, dan blijft hij op de wielen staan. De DO7286S komt dan van voren wel omhoog, maar we hebben niet meegemaakt dat hij is omgevallen. Een coating op het loopvlak van de wielen zorgt ervoor dat de ondergrond niet zal worden beschadigd. De telescoop buis is van ijzer gemaakt en kan maximaal 90 cm worden uitgeschoven. Voor mensen die wat langer zijn, is dit een prima lengte. Het mondstuk en de slang worden op de zuigbuis geschoven. De slang zit er wat minder strak op dan het mondstuk, maar hij blijft er wel opzitten.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De fabrikant vindt de kwaliteit van het uitstroomfilter zo belangrijk dat hij op de achterkant van de stofzuiger de letters ‘HEPA-filter’ heeft laten zetten. We delen de opvatting van de fabrikant dat een uitstroomfilter erg belangrijk is. HEPA-filters zijn met name geschikt voor mensen die luchtwegproblemen en/of allergieën hebben. In deze prijsklasse zijn we nog niet zo vaak zo’n goed filter tegen gekomen. De actieradius van de stofzuiger is circa 6,8 meter. Dit is voor kleinbehuisden prima, anders zal je wat vaker van stopcontact moeten wisselen. Het oprolmechanisme van het snoer werkt prima. De zuigkracht kan niet elektronisch worden geregeld. Hij kan wel wat worden verminderd door het schuifje te gebruiken dat op het koppelstuk van de buis en de slang zit. Dit kan handig zijn tijdens het stofzuigen van een harde ondergrond. Hij zuigt namelijk zo goed dat je het mondstuk dan bijna niet naar voren kunt duwen. Het schuifje én het omklapbaar combimondstuk brengen dan uitkomst. De stofcontainer heeft een kleine inhoud van circa 1,5 liter. Een stofindicator heeft deze stofzuiger niet. Je zal dus zelf in de gaten moeten houden of de stofcontainer vol zit. Het omschakelbare combimondstuk is voorzien van een parkeerhaak. Deze kan in een gleuf aan de achterkant worden geduwd. We vinden dit erg handig omdat je nu op elk willekeurige plek de stofzuiger kunt parkeren. De fabrikant geeft een geluidsniveau op van 76dB. Met onze geluidsapp meten we een niveau van 68dB. Afgezien van deze waardes vinden we het geluid zeker niet storend. De koppeling van het mondstuk kan zowel horizontaal, maar ook verticaal scharnieren. Dit maakt dat deze stofzuiger erg wendbaar is.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Deze DO7286S heeft een vermogen van 700 watt. Hij doet voor wat betreft de zuigkracht niet onder voor diverse duurdere apparaten. We hebben hem een mix van muesli, suiker en koffie voorgeschoteld en die verorberde hij smakelijk. Het maakte hem niet uit of de ondergrond hard is óf dat het een vloerbedekking (laagpolig) is. Hij schuift soms wat grotere stukjes muesli naar voren, maar door het mondstuk er nog een keer overheen te trekken, zuigt hij toch alles op.

7,6
Eindscore test
Domo DO7286S

Testen van Domo DO7286S
Gemiddelde score redacteuren
7,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Domo DO7286S
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,3
Website testen
De Domo DO7286S is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Domo DO7286S: Zuigt prima en is vooral zeer compact
7,6
23-4-2019
BesteProduct.nl

We vinden de Domo DO7286S een grappig en speels ogende stofzuiger die op alle ondergronden prima presteert. Hij is ook nog eens zakloos, maar hij heeft wél een snoer. Het is een van de weinige stofzuigers onder de 100 euro een hele goede HEPA uitstroomfilter heeft. Een paar minpuntjes heeft hij ook. We vinden dat de ontgrendelingsknop van de stofcontainer een hoog plastic gehalte heeft. Deze knop moet het gewicht van de stofzuiger (5,4 kg) dragen. We vragen ons af of het aansluitpunt van de stofcontainer op de behuizing op de duur niet gaat lekken. Verder vinden we de inhoud (1,5 liter) van de stofcontainer aan de kleine kant. Maargoed, het kleine formaat zal ook een van de redenen zijn waarom je deze juist wel of niet koopt. Vanwege zijn prestaties én lage prijs krijgt deze Domo een kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Domo DO7286S en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Stofzuigers.
expertscore
7,3
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Domo DO7286S

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Domo DO7286S nog niet gedeeld. Heb jij de DO7286S gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stofzuiger van Domo te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Domo DO7286S

Algemeen

EAN
5411397113047
Partnumber
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
7,3
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-