Volg ons

Dyson V11 Absolute

Voor- en nadelen van de Dyson V11 Absolute

Voordelen

 • Comfortabel in gebruik
 • Handig display
 • Perfecte filtratie
 • Uitstekende zuigcapaciteiten
 • Beheer van de autonomie naar de dichtstbijzijnde seconde dankzij het scherm
 • Onderhoud is eenvoudig en niet rommelig
 • Ruim voldoende accuduur
 • Een zuigmond voor iedere toepassing
 • Handige wandhouder

Nadelen

 • Een beetje zwaar als het huishouden langer duurt
 • Expensive

Reviews van de Dyson V11 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

8,7
De V11 Absolute Stofzuiger van Dyson wordt door 58 gebruikers met een gemiddelde van 8,7 beloond. Dat is een zeer goede score. De Dyson voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
5,0
Erg duur voor wat je krijgt , ...
Door Piet op 31-5-2020

Erg duur voor wat je krijgt , het is een luxe kruimelzuiger . Grote stukjes en spleten en hoekjes zuigt hij het vuil niet weg te weinig zuigkracht. Absoluut geen vervanger voor de gewone stofzuiger. filter raakt ook snel verstoot, makkelijk als je even tussendoor wat wil wegzuigen

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Hoewel ik tot voor kort heel sceptisch ...
Door sebaq op 27-4-2020

Hoewel ik tot voor kort heel sceptisch stond tegenover dergelijke dure ‘kruimeldieven’ moet het wel gezegd zijn dat ik versteld sta van de prestaties van dit toestel. Indien gebruiksgemak en snelheid primeren, loont het volgens mij zeker de moeite om even wat dieper in de buidel te tasten en deze Dyson V11 Absolute Extra een kans te geven!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Het is een geweldige machine; ultra licht, ...
Door René Simon op 21-3-2020

Het is een geweldige machine; ultra licht, met een enorme zuigkracht. Veel hulpstukken en erg geluidsarm in vergelijking met de V7. Snel gepakt en gebruikt. Gemakkelijk en vrijwel stofvrij te ledigen. Voor elke job te gebruiken. De trap, de auto, noem het maar op.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Doordat de zuigmond van mijn oude stofzuiger ...
Door Jeroen op 1-2-2020

Doordat de zuigmond van mijn oude stofzuiger aan vervanging toe was ging ik mij oriënteren op een evt. nieuwe stofzuiger. Ben zelf altijd gek op gadgets en nieuwe apparatuur en deze Dyson trok mijn aandacht. De prijs is alleen wel erg fors maar ach ik kon het mij veroorloven en de meeste reviews waren lovend. Toch maar besteld dus en vol verwachting verheugde ik mij op deze ‘alleskunner’. Herman Kuiphof zou zeggen: ‘zijn we er toch ingetuind’, want ik kan alvast verklappen dat ik toch veel meer had verwacht van deze stofzuiger. Het design is prachtig en de hulpstukken zijn talloos. Dat er geen snoer aanzit is een groot pluspunt en hij hangt mooi aan de muur bij mij. Maar waar een stofzuiger voor bedoelt is, simpelweg stof wegzuigen dus, is gewoon zeker NIET beter dan een standaard stofzuiger met snoer. Een groot nadeel is dat de Dyson bij een achterwaartse beweging nauwelijks wat wegzuigt en grotere stukken worden amper weggezogen. Bij mijn standaard Bosch stofzuiger van €100,- was dit geen enkel probleem. Ook de zogenaamde geweldige zuigkracht Is gewoon een fabeltje. Ja, in de boost stand zuigt deze erg hard maar dat houdt hij maar 7 minuten vol. In de automatische/normale stand zuigt hij prima maar niet beter dan andere stofzuigers en dat had ik wel verwacht voor zoveel geld. Ik snap er dan ook niks van dat mensen deze zo loven om de zuigkracht. Dan heb je óf nooit gestofzuigd óf je beeldt je dingen in die er niet zijn. Het gebruik zelf is op zich niks mis mee. Zeker met de stang zuigen gaat prima en is niet zwaar. Doordat er geen snoer aanzit gaat dit sneller dan anders. Dat de vloerzuigmond automatisch detecteert op welke ondergrond deze zich bevindt wordt de zuigkracht daarop aangepast. Dit werkt goed en is een leuke toevoeging. Minder enthousiast ben ik over de andere hulpstukken dus als je hem veranderd in de zogenaamde kruimeldief. Doordat er veel lucht uit de zijkant komt wordt er veel stof weggeblazen terwijl je dit juist wil opzuigen! Totaal niet over nagedacht dus en volgens mij al te voorkomen door er voor te zorgen dat de lucht in een meer opwaartse beweging naar buiten komt. Nadeel is verder dat in de kruimeldief modus de stofzuiger erg zwaar is en je deze met beide handen vast moet houden. De hulpstukken overzetten is een koud kunstje. Echt stevig zit het alleen niet vast, bij bepaalde hulpstukken zit er zelfs speling in! Conclusie: zeker geen verkeerde stofzuiger maar voor dit geld verwacht je meer. Dankzij de torenhoge prijs en goede verkopen draait Dyson als een tierelier maar ik zou oppassen voor de toenemende concurrentie in snoerloze stofzuigers. Over die andere merken kan ik niet oordelen maar nu de Dyson toch ietwat tegenvalt ben ik wel benieuwd geworden daarnaar. Aangezien veel Duitse merken voorop lopen in zo’n beetje alle huishoudelijke apparatuur is er voor hun een mooie kans, er valt immers nog veel te verbeteren aan het topmodel van Dyson.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zuiger nu een week in huis. Zuigt ...
Door Frank3523 op 28-1-2020

Zuiger nu een week in huis. Zuigt echt vele malen beter dan onze 3 jaar oude Miele slede stofzuiger. Ook het gemak van het snoerloze is erg fijn. Hebben een hond ( Border Collie ) in huis en ook een hoogpolig vloekleed. Je wil niet weten hoeveel troep er uit het kleed kwam na een keer zuigen. Ook het gemak dat je niks meer achter je aan hoeft te slepen wat continu overal tegenaan botst. Het zuigen gaat daardoor ook een stuk sneller. We hebben de oude zuiger nog wel maar verwacht niet dat deze nog gebruikt gaat worden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na onze V6 animal onze toch al ...
Door G.M. Roeland op 19-1-2020

Na onze V6 animal onze toch al goede ervaringen doorgezet met een V11 absolute. En wederom een verbazingwekkende ervaring. De V6 was al WOW maar nu de V11 doet er nog een stapje bovenop. Meer zuigkracht, stiller, langere batterijduur en drie modussen. Echt een aanrader, hij is zijn geld DUBBEL EN DWARS waard!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Het is belachelijk veel geld voor een ...
Door Krullenbol op 15-12-2019

Het is belachelijk veel geld voor een stofzuiger en als je hem ziet is het een veredelde kruimeldief, maar wat een geweldig apparaat! Hij zuigt beter dan menig stofzuiger met snoer. Kattenharen verdwijnen als sneeuw voor de zon van bekleding en tapijt! En door het gemak waarmee je hem er even bij pakt vervangt hij stoffer en blik, swiffers etc. Wat mij betreft is het het geld waard.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

10,0
uitermate tevreden over de v11. mocht je ...
Door lejo op 7-12-2019

uitermate tevreden over de v11. mocht je twijfel hebben om aan te schaffen dan kan ik alleen maar zeggen: gewoon doen, krijg je geen spijt van. ik stond versteld van de zuigkracht en accuduur, zo fijn om niet eerst snoer uit te hoeven rollen. zowel op plavuizen als vloerbedekking , laminaat en zeil een uitstekend resultaat. lekker makkelijk even snel pakken en stofzuigen. enorm veel hele handige hulpstukken. ziet er kwalitatief allemaal zeer degelijk uit. apparaat pas gekocht dus over levensduur kan ik nog weinig zeggen, maar gevoelsmatig zit dat ook wel goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
De stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Het ...
Door Jonkers op 30-9-2019

De stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Het huis is nog niet eerder zo schoon geweest. Het legen van de bak is makkelijk en snel. De stofzuiger is makkelijk te bedienen en de batterij gaat lang genoeg mee om het hele huis 2x te stofzuigen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heb hem net in huis en wil ...
Door Peter Ulestraten op 9-8-2019

Heb hem net in huis en wil hem gebruiken ter vervanging van mijn Dyson stofzuiger met snoer. Hij is veel minder lawaaierig en het stofreservoir is veel gemakkelijker te legen. De zuigprestaties zijn erg goed, ik heb het idee dat er veel effectiever gezogen wordt. Het reservoir is snel vol, maar omdat hij zo gemakkelijk leeg te maken is vind ik dat geen groot nadeel. Stofzuigen gaat nu gemakkelijker omdat ik niet eerst de stofzuiger uit de kast hoef te halen, snoer uittrekken, stopcontact zoeken, slang bevestigen etc. Gewoon van de muur klikken en zuigen maar! Je gaat het bijna voor je plezier doen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V11 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
8,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V11 Absolute
Aantal testen:
3
Genormeerde score:
8,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson V11 Absolute.
Website testen
Dyson V11 Absolute
10,0
12-9-2019
Gadgetgear.nl

Ik roep het al jaren, ik wil niet meer terug naar zuigen met een draad. En ja, ik hoor veel mensen om me heen die sceptisch zijn. Sceptisch op de zuigkracht, sceptisch op de accuduur en sceptisch op het gemak. En nee, dat hoeft al lang niet meer. De Dyson V11 Absolute laat zien hoe het moet.

Gadgetgear.nl
TEST / Dyson V11 Absolute : un (é)cran au-dessus du Cyclone V10 ?
10,0
6-4-2019
Lesnumeriques.com

Dyson prouve encore une fois qu'il n'a pas grand-chose à craindre de la concurrence avec son V11, un modèle qui demeure toujours aussi performant dans le domaine de l'aspiration que les précédents appareils de la marque. L'ajout de l'écran a parfois des airs de gadget, mais une fois qu'on y a goûté, il devient difficile de se passer de l'estimation de l'autonomie à la seconde près. Les personnes allergiques apprécieront que la poussière ne s'échappe pas du bac grâce à une filtration cyclonique parfaite et, cerise sur le gâteau, l'entretien de l'ensemble se révèle très simple tout en restant extrêmement hygiénique. Certes, le V11 est un peu lourd et sait se faire entendre quand il monte dans les tours, mais on lui pardonne aisément ces légers défauts. L'achat n'est peut-être pas indispensable quand on possède déjà un V10, néanmoins, il peut sérieusement s'envisager quand on possède un V6, un V7 voire un V8.

Lesnumeriques.com
Dyson V11 Absolute
10,0
25-4-2019
Pocket-lint.com

While V10 users will be more than happy sticking with what they have, all the additional new features and options on the V11 make it a much better vacuum cleaner - indeed it's the best cordless model Dyson has released to date.

Pocket-lint.com
Dyson V11 Absolute
10,0
5-2-2020
TechRadar.com

The Dyson V11 Absolute packs in a host of handy features, such as the easy-empty bin and informative LCD screen, and delivers superb cleaning results. It’s easy on the arm, and delivers powerful suction even on the lowest power mode, and the generous runtime means you can get plenty done before you need to put it on charge. It’s easy to switch between the power settings (and in Auto/Medium mode the V11 Absolute automatically adjusts the suction for different floor types for optimal performance) and the LCD screen makes it easy to see how much cleaning time you have left.

TechRadar.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,0
Prijs / kwaliteit
De Dyson V11 Absolute is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de V11 Absolute hebben getest, krijg je voor € 599,00 een van de beste Stofzuigers in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
8,6
laagste prijs
€ 599,00
prijs/kwaliteit
9,0

Laagste prijzen Dyson V11 AbsoluteSpecificaties van Dyson V11 Absolute

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Kleur(en)
blauw, zilver
Fabrikant kleur(en)
blauw, nikkel

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,76 liter
Wasbaar filter
Ja

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja

Energie

Voeding
accu
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
60 min
Oplaadtijd
4,5 uur
Batterijvoltage
25,20 volt

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
26,10 cm
Breedte
128,60 cm
Diepte
25,00 cm
Gewicht
3050 gram, 3050
Hoogte verpakking
900 mm
Breedte verpakking
271 mm
Diepte verpakking
154 mm

Algemeen

EAN
5025155039991, 5025155041635
Partnumber
268700-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
March 2019
Introductie model
2019

Extra

Diepte
250 mm
Breedte
1286 mm
Hoogte
261 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
8,6
Beoordeling consumenten
8,7
Prijs / kwaliteit
9,0