Volg ons

Dyson V11 Absolute

Voor- en nadelen van de Dyson V11 Absolute

Voordelen

  • Comfortabel in gebruik
  • Handig display
  • Perfecte filtratie
  • Uitstekende zuigcapaciteiten
  • Beheer van de autonomie naar de dichtstbijzijnde seconde dankzij het scherm
  • Onderhoud is eenvoudig en niet rommelig
  • Ruim voldoende accuduur
  • Een zuigmond voor iedere toepassing
  • Handige wandhouder

Nadelen

  • Een beetje zwaar als het huishouden langer duurt

Reviews van de Dyson V11 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

8,8
De V11 Absolute Stofzuiger van Dyson wordt door 49 gebruikers met een gemiddelde van 8,8 beloond. Dat is een zeer goede score. De Dyson voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
uitermate tevreden over de v11. mocht je ...
Door lejo op 7-12-2019

uitermate tevreden over de v11. mocht je twijfel hebben om aan te schaffen dan kan ik alleen maar zeggen: gewoon doen, krijg je geen spijt van. ik stond versteld van de zuigkracht en accuduur, zo fijn om niet eerst snoer uit te hoeven rollen. zowel op plavuizen als vloerbedekking , laminaat en zeil een uitstekend resultaat. lekker makkelijk even snel pakken en stofzuigen. enorm veel hele handige hulpstukken. ziet er kwalitatief allemaal zeer degelijk uit. apparaat pas gekocht dus over levensduur kan ik nog weinig zeggen, maar gevoelsmatig zit dat ook wel goed.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
De stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Het ...
Door Jonkers op 30-9-2019

De stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Het huis is nog niet eerder zo schoon geweest. Het legen van de bak is makkelijk en snel. De stofzuiger is makkelijk te bedienen en de batterij gaat lang genoeg mee om het hele huis 2x te stofzuigen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heb hem net in huis en wil ...
Door Peter Ulestraten op 9-8-2019

Heb hem net in huis en wil hem gebruiken ter vervanging van mijn Dyson stofzuiger met snoer. Hij is veel minder lawaaierig en het stofreservoir is veel gemakkelijker te legen. De zuigprestaties zijn erg goed, ik heb het idee dat er veel effectiever gezogen wordt. Het reservoir is snel vol, maar omdat hij zo gemakkelijk leeg te maken is vind ik dat geen groot nadeel. Stofzuigen gaat nu gemakkelijker omdat ik niet eerst de stofzuiger uit de kast hoef te halen, snoer uittrekken, stopcontact zoeken, slang bevestigen etc. Gewoon van de muur klikken en zuigen maar! Je gaat het bijna voor je plezier doen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb de Dyson V11 Absolute mogen ...
Door Jeroen op 11-5-2019

Ik heb de Dyson V11 Absolute mogen testen en doe dit inmiddels een kleine 2 mnd. De Dyson V11 Absolute is de laatste in de reeks Dyson snoerloze stofzuigers. Eerder heb ik een Dyson V6 gekocht en daar was ik absoluut niet over te spreken. Weinig zuigkracht, weinig batterijvermogen en daarmee veel te duur. De Dyson V11 daarentegen heeft een zeer grote hoeveelheid aan zuigkracht, zelfs in een eco stand, en een flinke dosis aan batterijvermogen. In eco stand ruim 40 minuten en in boost ruim 20 minuten. De prijs is voor een stofzuiger aan de hoge kant maar gelet op de prestaties van de stofzuiger, de hoeveelheid zuigmonden en overige opzetstukken en het design van de stofzuiger krijg je wel waar voor je geld. Zijn er dan geen minpunten, jawel die zijn er wel. Voor mij 1,93meter is de stofzuiger wat te klein. Er is geen functie aanwezig waarbij je de steel zou kunnen verlengen en dat merk je wanneer je besluit het hele huis in een keer te stofzuigen. Een ander minpunt is het gewicht van de stofzuiger. Ondanks dat de stofzuiger op de grond rust ligt hij redelijk zwaar in de hand. Bij langer stofzuigen is dit duidelijk te merken. Tot slot is er nog 1 functie die deze stofzuiger tot een absolute topper maakt en dat is het automatische systeem dat de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid weerstand de zuigmond ondervindt. Zuig je een vloer met laminaat, de dyson zuigt hard genoeg maar zodra je het vloerkleed bereikt en de weerstand aan de zuigmond toeneemt hoor je dat de Dyson automatisch harder begint te zuigen. Hij doet dit snel en zeer efficient. Al met al had ik nooit verwacht dat ik uberhaupt ooit enthousiast zou kunnen worden over een stofzuiger maar de Dyson V11 Absolute is het toch gelukt.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Jaren gebruik gemaakt van een “gewone” stofzuiger ...
Door Bietje op 10-5-2019

Jaren gebruik gemaakt van een “gewone” stofzuiger met snoer en stofzak. Was al een tijdje op zoek naar een snoer- en zakloos exemplaar. De keuze is gevallen op de Dyson V11 Absolute en deze zuigt zeker zo goed als mijn normale stofzuiger (snoerloos, heel wendbaar, veel accessoires , een efficiënte display. Enige minpuntje is dat je de inddrukkop niet kan vastzetten. In denk dat er geen betere (steel)stofzuiger verkrijgbaar. Zoek je een stofzuiger en je hebt het geld (er voor over), dan is de keuze voor de Dyson V11 Absolute snel gemaakt. De V11 is een wereld van verschil vergeleken met de 'ouderwetse' stofzuigers met snoer; eenmaal in bezit merk je pas hoe goed en gemakkelijk deze V11 is en ook dat je even gaat stofzuigen, het wordt bijna een feest om te stofzuigen... voor mij geen ander meer!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Een enorme krachtpatser, deze draadloze stofzuiger. Is bijna ...
Door AteR op 7-5-2019

Een enorme krachtpatser, deze draadloze stofzuiger. Is bijna een feestje om mee te zuigen! Erg handig is het automatisch aanpassen aan de ondergrond. De vele accessoires zorgen ervoor dat je echt op alle plekken terecht kan! Elders las ik dat dit apparaat erg veel lawaai zou maken....zou: dat valt reuze mee! Aanschaf is niet goedkoop, maar het in zijn geld zeker waard! over duurzaamheid kan ik uiteraard nog niks zeggen, omdat ik stofzuiger pas kort in mijn bezit heb.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik ben zeer tevreden over de stofzuiger. ...
Door jororo op 6-5-2019

Ik ben zeer tevreden over de stofzuiger. Hij is handig in gebruik en daardoor wordt hij hier duidelijk meer boven gehaald dan de oude sledestofzuiger. De batterij gaat lang genoeg mee en kan je ook gemakkelijk opvolgen via het schermpje. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht. Ik vind wel dat hij na een tijdje zwaar begint te wegen. Ik gebruik hem als vervanger van mijn oude stofzuiger. Er zijn veel kopstukken bij waardoor je voor elk hoekje wel een gepast stuk hebt. Ook het ledigen is zeer handig, met één druk op de knop. Kortom, ik ben fan!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Enkele weken terug mocht in dit toestel ...
Door sigridP op 5-5-2019

Enkele weken terug mocht in dit toestel ontvangen om uit te testen. Bij het openen van de doos was ik al onmiddellijk onder de indruk van het aantal opzetstukken. Het toestel komt met 7 opzetstukken die makkelijk te vervangen zijn door middel van het kliksysteem. De motor van het toestel is erg stil, veel stiller dan de gemiddelde stofzuiger. Echter de 'high torteur cleaner head' maakt wel veel lawaai als het toestel gebruikt wordt. Het toestel kan ingesteld worden op verschillende zuigkrachten gaande van eco tot high. Het toestel heeft zeker een krachtige motor, maar ik ben voornamelijk fan van de 'auto' functie. het toestel stelt automatisch de zuigkracht in naar gelang de ondergrond. Het toestel ziet er erg luxueus uit en heeft een blits design. Het is daarbij ook erg makkelijk te ledigen. Een nadeel vindt ik echter wel dat de startknop ingehouden dient te worden om het toestel te gebruiken. Voornamelijk wanneer je grotere oppervlaktes gaat stofzuigen kan dit wel eens vervelend worden. Ik ben heel erg tevreden over het toestel maar vindt het wel een beetje te hoog geprijsd. Het toestel heeft zeker een goede motor, maar het gebruiksgemak van het toestel kan zeker nog verbeterd worden. Echter met dit toestel betaal je wel voor de top van de top en ik heb niet onmiddellijk het gevoel dat dit het geval is met dit toestel. Een contactloze 'aan' knop en verlichting op het opzetstuk hadden bijvoorbeeld de functionaliteit kunnen verhogen. Maar daar beschikt deze dyson V11 absolute niet over. Desondanks beveel ik het product toch zeker aan, zeker voor personen die hun stofzuiger voor meerdere zaken in het huishouden gebruiken zoals het onderhouden van tapijten, het gebruik van een kruimeldief, het opnemen van stof op kasten, ...

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Na altijd een klassieke stofzuiger te hebben ...
Door Stefanie76 op 5-5-2019

Na altijd een klassieke stofzuiger te hebben gehad, heel erg blij dat ik toch gekozen heb voor een draadloze stofzuiger. Heel handig en veel sneller ter hand te nemen. Zeer wendbaar, handig om trappen, zetels en zo te stofzuigen. Veel stiller dan een gewone Dyson en het toestel heeft 3 types zuigkracht om uit te kiezen en presteert voor alledrie even goed, je krijgt tal van accessoires,... Alleen jammer dat de, wel heel erg dikke handleiding, met geen woord rept over welk accessoire je best voor welke toepassing gebruikt. De batterijduur is wat je mag verwachten van een toestel in deze prijscategorie. Ik zou hem niet meer kunnen missen en inruilen voor mijn oud toestel ga ik zeker niet meer doen :)

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik wilde de dyson v11 graag testen ...
Door Mbeun op 29-4-2019

Ik wilde de dyson v11 graag testen omdat mijn oude dyson v6 aan vervanging toe was. En wij dat al een heel fijne stofzuiger vonden. Ik ben nu heel blij dat ik hem mag testen. Vooral de zuigkracht is al een groot verschil met onze oude. Stofzuigen wordt weer een stuk leuker nu. Ideaal vind ik ook de display. Waar je kan zien hoe lang je nog kan zuigen. En de verschillende standen kan kiezen. De automatische stand wordt vooral veel gebruikt hier. Vanwege 2 types vloerbedekking. Met het hulpstuk voor aan je stofzuiger kan je ook nog een aantal losse koppen meenemen, dit is handig als ik boven moet zuigen. Ik kan nu 2 keer zo lang zuigen als met me oude. Ook fijn dat je zoveel verschillende koppen erbij hebt. Ik raad de dyson v11 aan m'n iedereen aan

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V11 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
8,5
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V11 Absolute
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
8,5
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,5
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson V11 Absolute.
Website testen
Dyson V11 Absolute
10,0
12-9-2019
Gadgetgear.nl

Ik roep het al jaren, ik wil niet meer terug naar zuigen met een draad. En ja, ik hoor veel mensen om me heen die sceptisch zijn. Sceptisch op de zuigkracht, sceptisch op de accuduur en sceptisch op het gemak. En nee, dat hoeft al lang niet meer. De Dyson V11 Absolute laat zien hoe het moet.

Gadgetgear.nl
TEST / Dyson V11 Absolute : un (é)cran au-dessus du Cyclone V10 ?
10,0
6-4-2019
Lesnumeriques.com

Dyson prouve encore une fois qu'il n'a pas grand-chose à craindre de la concurrence avec son V11, un modèle qui demeure toujours aussi performant dans le domaine de l'aspiration que les précédents appareils de la marque. L'ajout de l'écran a parfois des airs de gadget, mais une fois qu'on y a goûté, il devient difficile de se passer de l'estimation de l'autonomie à la seconde près. Les personnes allergiques apprécieront que la poussière ne s'échappe pas du bac grâce à une filtration cyclonique parfaite et, cerise sur le gâteau, l'entretien de l'ensemble se révèle très simple tout en restant extrêmement hygiénique. Certes, le V11 est un peu lourd et sait se faire entendre quand il monte dans les tours, mais on lui pardonne aisément ces légers défauts. L'achat n'est peut-être pas indispensable quand on possède déjà un V10, néanmoins, il peut sérieusement s'envisager quand on possède un V6, un V7 voire un V8.

Lesnumeriques.com
Dyson V11 Absolute
10,0
25-4-2019
Pocket-lint.com

While V10 users will be more than happy sticking with what they have, all the additional new features and options on the V11 make it a much better vacuum cleaner - indeed it's the best cordless model Dyson has released to date.

Pocket-lint.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,5
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Dyson V11 Absolute aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 599,00 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
8,5
laagste prijs
€ 599,00
prijs/kwaliteit
8,5

Laagste prijzen Dyson V11 Absolute

Bekijk
€ 599,00
8,9
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 599,00
8,5
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 599,00
8,3
Binnen 5 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 599,00
7,8
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen thuisbezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Dyson V11 Absolute

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Kleur(en)
blauw, zilver
Fabrikant kleur(en)
blauw, nikkel

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,76 liter
Wasbaar filter
Ja

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja

Energie

Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
60 min
Oplaadtijd
4,5 uur
Batterijvoltage
25,20 volt

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
26,10 cm
Breedte
128,60 cm
Diepte
25,00 cm
Gewicht
3050 gram, 3050

Algemeen

EAN
5025155039991, 5025155041635
Partnumber
268700-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
March 2019
Introductie model
2019
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
8,5
Beoordeling consumenten
8,8
Prijs / kwaliteit
8,5