Volg ons

Miele stofzuigers vergelijken

Miele logo
Miele stofzuiger
Miele heeft een naam opgebouwd als het gaat om duurzaamheid. De stofzuigers van de Duitse fabrikant zijn weliswaar duurder maar gaan doorgaans lang mee. Dat lezen we in testen en horen we van gebruikers. Van alle fabrikanten houdt Miele ook het langst onderdelen op voorraad voor reparatie. Mocht je Miele stofzuiger na 10 jaar kapot gaan, en eenvoudig te repareren zijn, dan zijn de onderdelen nog bestellen. Die kwaliteit,service en duurzaamheid wordt gewaardeerd want Miele hoort bij de populairste merken van stofzuigers op BesteProduct.nl. Miele heeft stofzuigers met zak of zakloos, robotstofzuigers en steelstofzuigers.
t/m
1351 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Miele door BesteProduct.nl

7,3
Geen prijzen
Toen ik deze sledestofzuiger met stofzak voor het eerst zag, deed de achterkant mij direct denken aan het cruiseschip ‘Oasis of the Seas’ (rijkelijke fantasie). Net als het cruiseschip is deze stofzuiger hoog, is de achterkant plat, is hij degelijk gebouwd, heeft een perfecte afwerking en er moet een behoorlijke prijs voor worden betaald. De Blizzard krijgt van mij geen kooptip omdat ik de prijs te hoog en de stofzuigerslang te lang (1.6 m) vind. Door de te lange slang is het manoeuvreren erg lastig.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De eerste zakloze stofzuiger van Miele is qua zuigkracht bijzonder geslaagd. Zowel op een gladde vloer als op tapijt sloeg de Blizzard zich met succes door de test heen. Grof materiaal, fijn poeder, alles verdween als sneeuw voor de zon. Het is overigens geen apparaat zonder nadelen. Het design is niet fraai en de stofzuiger is ook behoorlijk groot en zwaar. Zonde, het handvat is namelijk superfijn! Door de enigszins lompe bouw manoeuvreer je uiteindelijk niet zo soepel door de woonkamer als je zou willen. Met een prijskaartje van 350 euro ook zeker niet goedkoop. Wil je per se een zakloze stofzuiger dan haal je hiermee wel écht een goed apparaat binnen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Heb je uitsluitend harde vloeren te stofzuigen en je vindt het niet erg dat hij bij een maximale zuigkracht veel lawaai maakt en hij hoeft ook niet energiezuinig te zijn dan is dit een prima stofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken