Volg ons

Bosch stofzuigers vergelijken

Bosch logo
Bosch draait al even in mee in de huishoudelijke wereld, zo'n 130 jaar. Haast iedereen kent het merk ook wel. Zo’n 10 procent van de stofzuigers op BesteProduct.nl is van Bosch. Er is voor iedere portemonnee wat wils. Bosch profileert zich als kwaliteitsmerk en heeft verschillende lijnen stofzuigers op de markt. De In'Genius-modellen zijn sledestofzuigers en wie draadloos wil gaat voor de Athlet-serie. Voor eigenaren van huisdieren heeft Bosch de Zoo’o ProAnimal in het leven geroepen. Bosch is onderdeel van de BSH groep waar ook Siemens toe behoort.
t/m
1372 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Bosch door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
Groot, best lomp en een ruim voldoende zuigkracht. Dat is de Bosch BGS5S66E in één korte zin. Hij mag dan wat fors zijn en een onhandig handvat hebben, maar degelijkheid straalt 'ie wel uit. Deze kan wel tegen een stootje! Qua zuigkracht heeft de Bosch nog wel verbeterpunten, maar als je het goede opzetstuk voor de goede ondergrond gebuikt dan scoort hij een ruime voldoende. Het gewicht maakt het manoeuvreren niet eenvoudig, maar het stille geluid is wel een mooi pluspunt wat betreft gebruiksgemak.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,5
Deze sledestofzuiger met stofzak zuigt uitstekend op een harde vloer maar ook op een tapijt. Hij heeft een hele goede uitstroomfilter en is ook nog eens prima geprijsd. Het enige minpunt vind ik dat hij in vergelijking met andere door mij geteste stofzuigers aan de zware kant is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Deze sledestofzuiger met stofzak heeft een prima zuigkracht op een gladde vloer en ook op een tapijt. Hij heeft een grote stofzak (4l) en het geluidsniveau is laag (68dB). Wanneer je met de stofzuiger in tegengestelde richting loopt dan is de kans groot dat je hem omver trekt. Het oprolmechanisme werkt niet goed waardoor het snoer niet altijd vanzelf oprolt. Ik vind dat de prijs van deze stofzuiger (€ 149,-) in verhouding staat tot de kwaliteit van de stofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
9,0
Geen prijzen
Je hebt wel eens van die producten die gewoon goed zijn. Ik kan daar heel kort over zijn: dit is zo’n product. Deze sledestofzuiger stofzuigt prima op een harde vloer, maar ook op een tapijt. Verder is het geluidsniveau laag, heeft hij een uitstekende uitstroomfilter, een grote stofzak en een hele grote actieradius. Tel daar nog eens bij: een korte slang wat het manoeuvreren vergemakkelijkt en het gewicht waardoor hij niet te zwaar is om er de trap mee op en af te lopen. De prijs die zou iets naar beneden mogen. Wie wil dat niet, maar wanneer je de kwaliteit in ogenschouw neemt dan is deze stofzuiger zijn prijs zeker waard. Daarom krijgt hij van mij een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken