Volg ons

Electrolux stofzuigers vergelijken

Electrolux logo
Een stofzuiger van Electrolux kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Electrolux in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Electrolux door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
Vaak is het zo dat als je aan het stofzuigen bent al het andere aan je voorbijgaat. Je hoort geen telefoon, praten heeft geen zin. Je hoort alleen de stofzuiger. Bij deze is dat heel anders. Hij is ongewoon stil. Helaas bevat ook dit apparaat een paar minpunten. Voor tapijt en kleden kan ik hem niet aanbevelen. Met het 3-in-1 mondstuk kom je moeilijk in de hoeken en andere lastige plekken . Neem je dit echter voor lief dan heb je een prima stofzuiger die misschien wel wat aan de dure kant is.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Ons buunt zuunig, is het eerste wat bij me op komt bij 2-in-1 apparaten. Waarom zou je onnodig geld uitgeven voor twee apparaten, terwijl dit apparaat nog een functionaliteit herbergt? Misschien een beetje cryptisch maar ik zal het even uitleggen. Deze draadloze en stofzakloze steelstofzuiger - de Electrolux Ergorapido Lithium 2in1 ZB3011 - heeft in de steel een kruimelstofzuiger zitten. Ik ben altijd wat sceptisch bij 2-in-1 apparaten. Heeft de fabrikant bij één van de apparaten concessies moeten doen? Maar, eerlijk is eerlijk. Deze steelstofzuiger, maar ook de kruimelstofzuiger hebben mij in positieve zin verrast. Voor rond de € 185,- koop je een stofzuiger, die een prima zuigkracht heeft, erg wendbaar is, een efficiënt mondstuk met een 'brushrollcleaner' heeft. Kanttekening bij de Zb3011: de hele kleine stofcontainer, hij maakt best wel veel lawaai en hij heeft twee hele kleine filters die je na 5 keer leegmaken van de stofcontainer, schoon moet maken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken