Volg ons

Nilfisk stofzuigers vergelijken

Nilfisk logo
Een stofzuiger van Nilfisk kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Nilfisk in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Nilfisk door BesteProduct.nl

6,3
Geen prijzen
Er zijn twee uitvoeringen van de Handy 2-in-1 stofzuiger. Deze heeft een 18V Li-ION batterij, maar er is ook een uitvoering die een 25.2V batterij heeft. De werktijd is dan 7 minuten langer. Voor het overige zijn deze twee slanke stofzuigers identiek. De Nilfisk 18V Li-ION kan als stofzuiger maar ook als kruimelzuiger worden gebruikt. De stofcontainer van de Nilfisk heeft een inhoud van 0.5 liter en dat is redelijk gezien de afmetingen van deze stofzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op zowel een harde vloer als op tapijt. Om de borstel van de zuigmond schoon te maken moet je eerst een aandrijfriempje verwijderen. Dit gaat nog redelijk gemakkelijk. Het terugplaatsen vind ik een stuk lastiger en niet gebruiksvriendelijk. Er wordt geen verlengstuk meegeleverd en dat is jammer omdat je daardoor veel lastiger op moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Het geluidsniveau van deze stofzuiger is 78dB. Je koopt de 18V uitvoering op dit moment voor de prijs van ruim 150 euro. Aangezien ik vind dat hij op een aantal punten niet gebruikersvriendelijk is, vind ik de prijs toch nog te hoog.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,3
Er zijn twee uitvoeringen van de Handy 2-in-1. Dit model heeft een 25.2V Li-ION batterij, maar er is ook een uitvoering die een 18V batterij heeft. De werktijd is dan 7 minuten korter, afgezien daarvan zijn beide steelstofzuigers identiek. De Nilfisk 25.2V Li-ION kan als stofzuiger maar ook als kruimelzuiger worden gebruikt. Hij is slank en omdat je de steel ook in kunt klappen neemt hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag. De stofcontainer heeft een inhoud van 0.5 liter en dat is redelijk gezien de afmetingen van deze stofzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt zowel op een harde vloer maar ook op een tapijt. Je koopt de 25.2V uitvoering op dit moment voor de prijs van € 179,90. Aangezien ik hem een aantal punten niet gebruikersvriendelijk vind ik de prijs te hoog.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Deze sledestofzuiger is compact en zuigt uitstekend op een harde vloer. Ik ben minder tevreden over de stofopname op een tapijt. Met zijn gewicht van 4.6 kg is hij prima te tillen. Traplopen daarentegen is lastig door zijn te lange slang. Daardoor moet je ook oppassen dat je tijdens het stofzuigen niet tegen voorwerpen aanbotst of dat je voorwerpen die op de grond of op een lage tafel staan, omver trekt. De stofuitstoot wordt op de energielabel gewaardeerd met een C. Dat is opmerkelijk omdat je voor het HEPA 13 dat in deze stofzuiger is geplaatst, een hogere waardering mag verwachten. Een verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat het filter niet juist is geplaatst en dat er lucht ‘lekt’.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,6
Geen prijzen
Dit is een prima slede stofzuiger voor wat betreft de stofopname op een harde vloer en tapijt, de actieradius en de stofuitstoot. De slang heeft een lengte van circa 2.05 meter en dat is te lang om er goed mee te kunnen manoeuvreren. De kans is groot dat je tijdens het stofzuigen ergens tegen aan botst en dat je voorwerpen die op de grond of op lage tafeltjes staan, omver trekt. Verder vind ik deze stofzuiger erg zwaar (7 kg). Met de te lange slang is het traplopen erg lastig.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken