Volg ons

Dyson stofzuigers

Dyson
Een stofzuiger van Dyson kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Dyson in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1190 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Door ons geteste Dyson van stofzuigers

7,7
Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, maakt niet veel geluid, heeft drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 1 review
Lees de hele review
5,8
Geen prijzen
Toegegeven over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een tapijt ben ik tevreden maar bij deze stofzuiger heb ik mij vanaf het moment dat ik hem gebruik, geërgerd aan de herrie die hij maakt. Komt nog bij dat ik deze stofzuiger niet solide vind en dat ik niet tevreden ben over de verhouding tussen de prijs en kwaliteit.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 2 reviews
Lees de hele review
8,7
De Dyson Cinetic Big Ball Parquet is een stofzuiger uit de topklasse. Qua vormgeving en design maar zeker ook qua prestaties. Hoewel niet de stilste stofzuiger ooit, vind ik het geluid wat hij produceert acceptabel. De stofzuiger wordt geleverd met een uitgebreid assortiment aan hulpstukken die stuk voor stuk heel handig zijn zoals de kierenzuiger en afstofborstel. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De prijs van de stofzuiger is niet gering, ook deze zit in de topklasse. Maar kijkend naar de concurrerende stofzuigers en prijzen ben ik van mening dat de Dyson een goede aanschaf zal zijn voor de mensen die een stofzuiger willen kopen uit het hogere segment.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 1 review
Lees de hele review
6,7
Deze zak- en snoerloze kruimelzuiger heeft een miniborstel met motor waardoor hij het vuil prima opzuigt. Hij ligt goed in de hand en de stofcontainer is gemakkelijk schoon te maken. Hij krijgt geen kooptip omdat ik deze zuiger een herrieschopper en te prijzig (bijna 200 euro) vind.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 3 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken