Volg ons

Bestron stofzuigers vergelijken

Bestron logo
Een stofzuiger van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1372 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Bestron door BesteProduct.nl

5,6
In eerste instantie vinden we deze steelstofzuiger nog niet eens zo heel erg slecht. Bij het verplaatsen van de Bestron zagen we tot onze grote verbazing, dat al het opgezogen vuil vanuit de stofcontainer op de grond terecht komt. Zo is er natuurlijk geen lol aan. Nu kunnen we met een andere stofzuiger alsnog de mix van havermout, koffie en suiker die we voor de test op de grond hebben gegooid, alsnog opzuigen. Boosdoener blijkt het terugslagklepje in de stofcontainer te zijn. We hebben geprobeerd dit klepje dicht te duwen, maar hij blijft openstaan. Jammer!
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,4
De Bestron ABG450RSE Furbo is een compacte stofzuiger met zak. Qua prestaties op tapijt en gladde vloer zijn we dik tevreden, zeker als we naar het prijskaartje kijken. Op het moment testen betaal je hier 65 euro voor, wat we een zeer scherpe prijs vinden. De bouwkwaliteit (nipt voldoende) en het aantal extra accessoires (slechts 2) is waar je vooral op inlevert ten opzichte van duurdere stofzuigers. En pas op voor het snoer, wanneer je deze inrolt gaat het met een noodgang terug de machine in. Verder zit het met de gebruiksvriendelijk wel goed. Voor dit bedrag een prima product, de kooptip zeker waard.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
De Bestron ABG850BCE Maestro heeft geen felle speelse kleuren, maar een degelijk zwart- met zilvergrijs design. Lekker neutraal, vinden wij. Qua zuigprestaties vinden we ‘m de beste in zijn prijsklasse. Waar menig stofzuiger het grove vuil deels voor zich uitschuift, pakt deze Bestron vrijwel alles mee. Dat proces wordt bespoedigd door het uitstekende gebruiksgemak. De stofzuiger is gemakkelijk te manoeuvreren en met zowel een lange slang als telescoopstang kunnen ook lange mensen hier goed mee uit de voeten. De kwaliteit van de klepjes, schuifjes en accessoires is nipt voldoende, maar een van de weinige kritische noten die we kunnen plaatsen. Behalve dan wellicht de relatief kleine stofopvangbak van 1,7 liter. Een handig detail is dat je het kleine combinatie mondstuk in de machine zelf opbergt. Het geluidsniveau van 68 dB is prima. Voor dit prijskaartje een bijzonder goed totaalplaatje.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
5,9
Ik moest even twee keer goed kijken. Een steelstofzuiger, voor onder de 50 euro. Maar het is toch echt zo. De AVC800 van Bestron kost op het moment van testen slechts 45 euro. Een van de goedkoopste stofzuigers die we hebben getest. Wel een exemplaar mét snoer (in tegenstelling tot de huidige trend) en ook qua wendbaarheid en soepelheid kan Bestron nog wel wat bijleren. Verder is de AVC800 zo gek nog niet, ware het niet dat hij het vuil regelmatig weer terug spuwt. Dat is niet de bedoeling en daar levert hij flink wat punten op in. Ook hebben we onze twijfels over de bouwkwaliteit op lange termijn. Lekker goedkoop, maar wij zouden in deze prijsklasse eerder voor een sledestofzuiger gaan. Daar heeft Bestron zelf genoeg interessante modellen in.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken