Volg ons

Dirt Devil stofzuigers vergelijken

Dirt Devil logo
Een stofzuiger van Dirt Devil kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Dirt Devil in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1348 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Dirt Devil door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
Voor deze test hebben we de Blade 2. een mix van koffie, havermout en suiker voorgeschoteld. Hij verorbert deze alsof hij het erg lekker vindt, want alles verdwijnt in een ommezien in de stofcontainer die ook nog eens behoorlijk groot is (0.6 liter). Over het gewicht zijn de meningen van ons testpanel verdeeld. De één vindt hem te grof en zwaar, de ander juist niet. Dit geldt ook voor. de wendbaarheid van het apparaat. Wat voor de een prima zwenkt, vindt de ander net niet voldoende. Het panel vindt unaniem dat deze steelstofzuiger een 'pokken herrie' maakt. Dit is ook de reden dat we hem geen kooptip geven.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,9
Wat je dit apparaat ook voorschotelt, hij laat ’t verdwijnen in z’n ruime opvangbak van 0,6 liter. Hij maakt wel een behoorlijke herrie, zeker op standje turbo (maar ook in de gewone stand). Net als de Samsung PowerStick Pro VS8000 is deze ook 3 kilo schoon aan de haak. Dit kan voor sommige mensen een dealbreaker zijn. Tijdens het testen merken we dat de meningen daarover verdeeld zijn. De één vindt hem te grof en zwaar, de ander juist niet. Ook de wendbaarheid is een puntje van discussie. Wat voor de een prima zwenkt, vindt de ander net niet voldoende. Toch trekt z’n zuigkracht de Blade 2 Max ver over de grens van een voldoende, tot een kooptip aan toe.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
5,5
Geen prijzen
De Dirt Devil M613 is een robotstofzuiger, maar je hebt er zelf toch nog best wat handelingen aan. Om te beginnen moet je 'm handmatig aanzetten en is er geen oplaadstation. En wil je dat hij stopt dan moet je 'm zelf oppakken en uitzetten aan de schakelaar. Je kunt natuurlijk ook wachten tot hij na een uurtje er vanzelf mee stopt. Op een gladde vloer weet hij een prima resultaat neer te zetten, op een tapitj ben ik minder tevreden. Door z'n geringe hoogte van 5,3 cm. komt hij onder veel kasten en banken, maar drempels (van circa 1 cm) zijn een niet te nemen horde. Een kleine inhoud (0,2l) en het ontbreken van reinigingsschema's maken 'm ook niet gebruiksvriendelijker. Met 107 euro is 'ie zeer gunstig geprijsd, maar ik vind dit bedrag toch nog te hoog voor wat je ervoor krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
De zuigmond van deze steelstofzuiger is voorzien van een gemotoriseerde roller en mede daardoor is het resultaat van een stofzuigbeurt op een laagpolig tapijt uitstekend. Hij is ook nog eens prima geprijsd. Het gebruikersgemak daarentegen vind ik op een aantal punten tegenvallen. Om haren en ander vuil uit de roller te verwijderen moet je eerst een aantal schroeven losdraaien. Dit vind ik sowieso niet gebruiksvriendelijk en zeker niet wanneer je ook nog eens huisdieren hebt. Ik vind het ook niet gebruiksvriendelijk dat de aan- en uitknop op een onlogische plaats, namelijk verborgen onder je handpalm, zit en dat het stof alle kanten op dwarrelt wanneer je het filter uit de stofcontainer haalt. Voor mij genoeg redenen om deze stofzuiger, die op dit moment € 222,99 kost, geen kooptip te geven.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken