Volg ons

Dirt Devil stofzuigers

Dirt Devil
Een stofzuiger van Dirt Devil kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Dirt Devil in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1154 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Dirt Devil door BesteProduct.nl

5,5
De Dirt Devil M613 is een robotstofzuiger, maar je hebt er zelf toch nog best wat handelingen aan. Om te beginnen moet je 'm handmatig aanzetten en is er geen oplaadstation. En wil je dat hij stopt dan moet je 'm zelf oppakken en uitzetten aan de schakelaar. Je kunt natuurlijk ook wachten tot hij na een uurtje er vanzelf mee stopt. Op een gladde vloer weet hij een prima resultaat neer te zetten, op een tapitj ben ik minder tevreden. Door z'n geringe hoogte van 5,3 cm. komt hij onder veel kasten en banken, maar drempels (van circa 1 cm) zijn een niet te nemen horde. Een kleine inhoud (0,2l) en het ontbreken van reinigingsschema's maken 'm ook niet gebruiksvriendelijker. Met 107 euro is 'ie zeer gunstig geprijsd, maar ik vind dit bedrag toch nog te hoog voor wat je ervoor krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review
6,8
De zuigmond van deze steelstofzuiger is voorzien van een gemotoriseerde roller en mede daardoor is het resultaat van een stofzuigbeurt op een laagpolig tapijt uitstekend. Hij is ook nog eens prima geprijsd. Het gebruikersgemak daarentegen vind ik op een aantal punten tegenvallen. Om haren en ander vuil uit de roller te verwijderen moet je eerst een aantal schroeven losdraaien. Dit vind ik sowieso niet gebruiksvriendelijk en zeker niet wanneer je ook nog eens huisdieren hebt. Ik vind het ook niet gebruiksvriendelijk dat de aan- en uitknop op een onlogische plaats, namelijk verborgen onder je handpalm, zit en dat het stof alle kanten op dwarrelt wanneer je het filter uit de stofcontainer haalt. Voor mij genoeg redenen om deze stofzuiger, die op dit moment € 222,99 kost, geen kooptip te geven.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken