Volg ons

Kärcher stofzuigers vergelijken

Kärcher logo
Kärcher is producent van diverse reinigingsapparaten in en rondom het huis. Je kent ze misschien ook wel van hun hogedrukreinigers die doorgaans goed beoordeeld worden. Producten van dit Duitse bedrijf vallen direct op door de zwarte en felgele kleuren die overal in terug komen. Het merk produceert multifunctionele stofzuigers, tapijtreinigers en zelfs apparaten specifiek om as uit je open haard of barbecue te halen. Kärcher maakt niet alleen consumentenelektronica, maar is ook actief in de professionele sector en maakt reinigings- en onderhoudsmiddelen.
t/m
1378 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Kärcher door BesteProduct.nl

6,8
De zuigkracht van de Kärcher VC 5 is goed, maar compenseert de afwezigheid van een roterende borstel in het mondstuk niet. Dit is direct te merken aan het resultaat van een stofzuigbeurt. Zelfs in de hoogste stand vinden we dat hij matig presteert. De Domo DO222SV die we eveneens hebben getest, presteert beter en is ook nog eens 100 euro goedkoper. De stofcontainer heeft een kleine inhoud van 0,2 liter. Na elke stofzuigbeurt moet je deze dan ook leegmaken. Het product heeft ook kenmerkende pluspunten. Zo is de steel heel gemakkelijk in de behuizing van de stofzuiger te schuiven, dat maakt 'm erg compact. Het totaalplaatje is OK, maar niet overtuigend genoeg voor een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
5,9
Deze zakloze stofzuiger is erg compact en omdat je de telescoopbuis in kunt schuiven, neemt hij bij het opbergen weinig ruimte in beslag. Over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer maar ook op een tapijt ben ik tevreden. Ik ben niet tevreden over de grootte van de stofcontainer. Deze is zo klein dat je hem na elke stofzuigbeurt moet leegmaken. Het terugplaatsen van het hoofd- en het duurzaamfilter vind ik niet gebruiksvriendelijk. Ik heb een tijdje zitten te klungelen voordat ik beide filters zodanig goed had zitten dat ik de stofcontainer terug kon plaatsen. Door de constructie van de stofzuiger kun je niet anders dan dat je met een hand stofzuigt. Dit maakt het stofzuigen, zeker op een tapijt, tot een vermoeiende bezigheid. Ik vind dat de prijs niet in verhouding staat met de kwaliteit.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,3
Over het resultaat van de Kärcher VC3 op een harde vloer ben ik tevreden. Op een tapijt daarentegen weer niet. Daar liet hij nog weleens wat vuil achter. Wanneer je in tegengestelde richting loopt dan kantelt hij vaak. Hij is solide gebouwd; energiezuinig; heeft een hele goede uitstroomfilter en is erg compact waardoor hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag neemt. De prijs vind ik in relatie staan tot de kwaliteit van de stofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,2
De Kärcher VC 6 Premium is een goed functionerende stofzuiger voor een redelijke prijs. Hij is energiezuinig zonder in te leveren op prestaties, hij is stil in gebruik en het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Natuurlijk is het apparaat " Kärcher-geel" maar ook in het wit verkrijgbaar, niet helemaal mijn kleuren maar uiteindelijk vind ik kleur ondergeschikt aan prestaties. Van mij dus een dikke voldoende voor deze Kärcher!
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken