Volg ons

Bissell stofzuigers

Bissell
Een stofzuiger van Bissell kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Bissell in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1213 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Bissell door BesteProduct.nl

6,1
Ik vind de Bissell CrossWave 2-in-1 een ingenieus bedacht apparaat. Wie wil er nou niet en stofzuigen en stoomreinigen/dweilen met 1 apparaat? Nou, ik wel! De uitvoering en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat zorgen ervoor dat het wel met 1 apparaat kán, maar helaas niet makkelijk en snel. Jammer! Het uiteindelijke resultaat is wel goed, de vloer werd echt schoon. Grote oppervlakten zoals een kapsalon of winkel zouden geschikter zijn voor dit apparaat.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
7,0
Een compacte vlekkenverwijderaar die naar mijn mening wel erg veel lawaai produceert en wat mij betreft helaas niet de gewenste resultaten geeft, zoals wordt beloofd. Voordeel is echter weer wel dat na gebruik, mijn vloerbedekking weer lekker fris ruikt.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken