Volg ons

Severin stofzuigers vergelijken

Severin logo
Het Duitse Severin is al ruim zestig jaar producent van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf ziet zichzelf als ongecompliceerd merk en wil zich onderscheiden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een stofzuiger van Severin betaal je ook nooit de hoofdprijs. Het merk produceert traditionele sledestofzuigers, steelstofzuigers en zowel modellen met zak als zonder zak.
t/m
1360 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Severin door BesteProduct.nl

7,8
De Severin BC 7046 stofzuiger heet ook wel de 'S'Power Snowwhite DeLuxe'. Dit apparaat komt met veel hulpstukken en presteert ook nog eens goed. Naast de standaard hulpstukken krijg je hier ook een soort radiatorborstel en een royaal bekledingmondstuk bij. Het geluidsniveau is acceptabel evenals de snoerlengte. Verder heeft hij een Hepa13 filter wat zorgt voor schone uitblaaslucht. Hij heeft in krappe bochten de neiging te willen kantelen en de vloerborstel zou verbeterd kunnen worden.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De Severin MY7118 is een mooi, klein, snel ding! Qua zuigkracht is deze zakloze stofzuiger voldoende, verwacht geen topprestatie op dit gebied, Met de Jet Drive-turboborstel worden de resultaten iets beter, maar het geluidsniveau schiet ook omhoog. Met het manoeuvreren scoort de Severin pluspunten. Het lichte gewicht en de soepelheid met het sturen zijn dik in orde. Voor een prijs van 180 euro heb je al met al echt geen verkeerde kwaliteit voor je geld.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
Het futuristische aan deze stofzuiger blijft beperkt tot het uiterlijk en er is geen stofzak nodig. Wat betreft de prestaties had het wel wat moderner gekund. Hij is aan de zware kant met zijn 4,9kg en 950W. De vloerborstel heeft de neiging vacuüm te zuigen. Verder heb je er een redelijke stofzuiger aan volgens mij.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
De Severin CY 7070: Power's Delight is een handzame, lekker lichte zakloze stofzuiger. Je hoeft weliswaar geen stofzuigerzakken meer te kopen, maar wel het opvangreservoir schoonmaken, dit kost ook enige inspanning. Het apparaat heeft een A-klasse dus is energiezuinig. De Severin is óók zuinig met snoerlengte... dat is dan weer minder! De zuigkracht is prima en goed te regelen. Al met al een redelijk geprijsde stofzuiger met een redelijk resultaat maar voor mij zeker geen topper.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken