Volg ons

Princess stofzuigers vergelijken

Princess logo
Een stofzuiger van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1381 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Princess door BesteProduct.nl

6,2
Zelfs wanneer je van de Princess Power Deluxe een minimaal vermogen vraagt, gaat het stofzuigen van een tapijt met horten en stoten. Dat ligt aan de constructie van het combimondstuk. Het geluidsniveau (78 dB) vind ik aan de hoge kant en wanneer je in tegengestelde richting met deze sledestofzuiger loopt, dan trek je hem in de meeste gevallen omver. Over de zuigkracht op zowel een harde vloer maar ook op een tapijt heb ik niets op aan te merken. Over het uitstroomfilter (HEPA 12) ook niet. Deze stofzuiger kost niet veel (circa 67 euro), maar omdat het stofzuigen van een tapijt geen prettige bezigheid is, zou ik zelf deze Princess nooit kopen. Ik vind de prijs daarom ook nog te hoog.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,2
De Princess Silence DeLuxe is een prima stofzuiger voor zijn prijsklasse. Ik vind hem echt stiller dan een doorsnee stofzuiger, maar vraag me wel af waar de toevoeging 'DeLuxe' op gebaseerd is. De Princess presteert op gladde vloeren goed, maar op tapijt beduidend minder. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoort het apparaat nét niet voldoende.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken