Volg ons

Black & Decker stofzuigers vergelijken

Black & Decker logo
Een stofzuiger van Black & Decker kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Black & Decker in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Black & Decker door BesteProduct.nl

7,4
Bij deze futuristisch uitziende steelstofzuiger moet ik een uitzondering maken op mijn stelling dat fabrikanten bij 2-in-1-apparaten concessies moeten doen. Hierdoor heb je vaak óf twee slechte óf een goede en een slecht apparaat. Toen ik deze Black & Decker uit de doos haalde, was ik meteen verkocht door zijn vormgeving. Ik ben ook tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een tapijt, maar ook op een harde vloer. De uitschuifbare slang die op de kruimelzuiger zit, vind ik ook erg handig. Heb ik dan helemaal niets op deze stofzuiger aan te merken? Jawel, ik vind dat deze steelstofzuiger een fluitend geluid maakt en dat de plastic beschermkap die voor het uitstroomfilter zit op een fragiele manier op de kruimelzuiger is bevestigd. Deze beschermkap is ook nog eens lastig terug te plaatsen. Verder vind ik de stofcontainer aan de kleine kant. De prijs vind ik in verhouding tot de kwaliteit van het product.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
Black & Decker kan meer dan alleen gereedschap maken! Ik wist het nog niet maar nu wel... De Black en Decker SVJ520BFS is een mooie 2 in 1 steelstofzuiger. Hij doet zijn werk meer dan goed en is heel handig in gebruik met mooie extra's zoals de Floor Sensor en de multifunctionele handstofzuiger. Prijstechnisch vind ik het, gezien de kwaliteit een goede koop.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken