Volg ons

Tristar stofzuigers vergelijken

Tristar logo
Een stofzuiger van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Tristar door BesteProduct.nl

7,4
Deze snoer- en zakloze steelstofzuiger presteert prima op een harde ondergrond, maar ook op een laagpolig tapijt. Hij heeft een hele goede HEPA 10 filter en over de prijs (€ 78,99) ben ik ook dik tevreden. Wel mis ik een gemotoriseerd mini mondstuk voor het stofzuigen van de traptreden. Verder vind ik het niet gebruiksvriendelijk dat in de ophangbeugel geen voorziening zit om de stofzuiger automatisch op te laden. Nu moet je er elke keer aan denken dat je de voedingsadapter verbindt met de batterij. Overigens kan de batterij ook uit de stofzuiger worden genomen en dat is handig omdat de steelstofzuiger nu kan worden opgeborgen op plekken waar geen stopcontact zit. Ik geef hem een kooptip omdat ik de verhouding tussen kwaliteit en prijs uitstekend vind.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,5
Deze compacte stofzuiger zonder stofzak presteert prima op een harde vloer. Over het resultaat van een stofzuigbeurt op een tapijt ben ik echter minder tevreden. De Tristar SZ-3135 heeft weliswaar een goede HEPA 11 filter maar dat zie je niet terug in de waardering van de stofuitstoot op het energielabel. Ik vind dat de prijs van 80 euro in verhouding is met wat je ervoor krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,1
De Tristar SZ-1918 is een leuke, zakloze 2-in-1 steelstofzuiger met kruimelzuiger. Multifunctioneel dus! Met onder andere een vermogen van 400 watt en een snoer van 5 meter levert hij in aan gebruiksvriendelijkheid en prestatie voor dagelijks intensief gebruik. Echter, voor een studentenhuis of als tweede stofzuiger vind ik hem, mede vanwege de mogelijkheid als kruimelzuiger, zeer geschikt.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Tristar SZ1940 stofzuiger heeft een degelijke, solide uitstraling. Hij is grijs van kleur met oranje accenten. De stofzuiger heeft twee grote wielen aan de achterzijde en 1 klein kogelwieltje aan de voorzijde. De stofzuigerzak zit in een plastic behuizing, waardoor de zak goed op z'n plaats blijft zitten. Deze stofzuiger is handig in het gebruik, blijft goed stevig staan, ook wanneer je de slang een beetje stevig met je mee trekt. Ook met de zuigkracht is helemaal niets mis. Een aanrader dus!
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken