Volg ons

AEG stofzuigers vergelijken

AEG logo
AEG is een merk dat veel mensen kennen van hun witgoed- en keukenapparatuur. De Duitse fabrikant heeft ook een grote verscheidenheid aan stofzuigers in de schappen liggen. Met zak, zonder zak, sledestofzuigers en draadloze steelmodellen. In die laatste categorie heeft AEG een aantal interessante technieken. De ‘BrushrollClean’-technologie zorgt ervoor haren en vezels vanzelf uit de stofzuigerborstel worden verwijderd. Stofzuigers met ‘Dustspotter’ hebben LED-lampjes om ook op donkere plekken precies te zien waar het vuil ligt. De prijzen van AEG stofzuigers schommelen zo tussen de 70 en 400 euro, voor haast iedere portemonnee is er wel iets te koop.
t/m
1360 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van AEG door BesteProduct.nl

6,7
Geen prijzen
Het resultaat van een stofzuigbeurt van deze zakloze cylinderstofzuiger vind ik op een harde vloer en op een tapijt prima. Hij is energiezuinig, heeft een hele goede uitstroomfilter en is zeker geen herrieschopper. Ik heb deze stofzuiger geen kooptip gegeven omdat ik niet tevreden ben over het gebruik van het DustPro mondstuk op het tapijt. Ik moest tijdens het stofzuigen teveel kracht zetten, ook wanneer ik een minimaal vermogen vroeg.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Op het resultaat van een stofzuigbeurt van de APF6110 heb ik niets aan te merken. Hij is solide gebouwd, energiezuinig, goed geprijsd en heeft een hele goede uitstroomfilter. Het geluid (77dB) vind ik aan de hoge kant, het snoer rolt zo snel op dat je moet oppassen dat je niet door de stekker wordt geraakt en er wordt geen mondstuk voor harde vloeren meegeleverd. Echter, dat zijn ook de enige noemenswaardige minpuntjes. Ik geef hem een kooptip vanwege de lage prijs, zijn hele goede uitstroomfilter en het resultaat van een stofzuigbeurt op zowel harde vloeren als op tapijt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
De AEG Silent Performer ASP7130 is een plaatje om te zien! Mooie vormgeving en strakke kleurencombinatie. Hij levert geen uitzonderlijke reinigingsresultaten maar gewoon prima! Dankzij een handmatig in te stellen zuigkracht is dit apparaat geschikt voor diverse ondergronden. Verder valt op dat de stofzuiger bijzonder licht is van gewicht, dit zorgt ervoor dat je met minimale inspanning de stofzuiger overal in huis mee naartoe neemt, zowel achter je aan als gewoon tillend de trap op.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De AEG PowerForce APF6140 is een solide sledestofzuiger die zowel op een gladde vloer alsook op een tapijt uitstekend presteert. Hij heeft een hele goede uitstroomfilter en is ook nog eens energiezuinig. Verder heeft hij een redelijk formaat stofzak (3.5 l). Het kieren- en het meubelmondstuk kunnen in een houder op de stofzuigerslang worden geklemd. Behalve dat ik het geluidsniveau (77 dB) wat aan de hoge kant vind, heb ik verder niets op deze stofzuiger aan te merken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken