Volg ons

LG stofzuigers vergelijken

LG logo
Een stofzuiger van LG kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van LG in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1254 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van LG door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Op het moment dat ik dit testverslag schrijf is deze snoer- en zakloze sledestofzuiger mijn zijn prijs van € 755,- verreweg de duurste die ik tot nu toe heb getest. Deze LG CordZero VR94070NCAQ rijdt tijdens het stofzuigen vanzelf achter je aan. Hij zuigt prima op een gladde vloer maar ook op een tapijt. Verder heeft hij een uitstekend HEPA 14 uitstroomfilter. Ik vind deze stofzuiger te zwaar (7,9 kg) om er regelmatig een trap mee op of af te lopen. Verder vind ik het geluidsniveau (80 dB) te hoog en vind ik het jammer dat de batterij na een stofzuigbeurt van 17 minuten (maximaal vermogen) alweer moet worden opladen. Ondanks al het technisch vernuft dat onder de ‘motorkap’ zit, vind ik dat de prijs te hoog is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken