Volg ons

Philips stofzuigers vergelijken

Philips logo
In bijna iedere productgroep verkoopt Philips wel consumentenelektronica. Ook in de categorie stofzuigers is er voldoende te kiezen. Het Nederlandse merk opgericht in 1891 verkoopt stofzuigers met zak, zonder zak, snoerloze steelmodellen, kruimeldieven en robotstofzuigers. In de zakloze modellen maakt vind je PowerCyclone-technologie, die stof en lucht scheidt. Philips belooft dat hiermee de luchtstroom gemaximaliseerd wordt. Voor haast iedere portemonnee heeft Philips wel een stofzuiger in het assortiment. Die veelzijdigheid maakt dat Philips in deze productgroep bij de populairste merken hoort op BesteProduct.nl. Het merk is natuurlijk ook al sinds jaar en dag trots oprichter van voetbalclub PSV.
t/m
1392 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Philips door BesteProduct.nl

7,8
Deze SpeedPro Max is te gebruiken als een ‘normale’ stofzuiger en ook als kruimelzuiger. Het opladen gebeurt via het proces van magnetische inductie en is daarom draadloos. Ondanks het lage vermogen vind ik het resultaat van een stofzuigbeurt op alle vloeren erg goed. De stofzuiger beschikt over LED-verlichting in het combi-mondstuk. Die techniek heb ik vaker gezien, maar LED's die zó fel schijnen nog niet. Op een gladde vloer zijn stof en vuil zelfs bij daglicht erg gemakkelijk waar te nemen. Ik heb ook een aantal minpunten. Zo op het eerste gezicht heeft de stofcontainer een behoorlijke afmeting alleen mag deze maar voor de helft worden gevuld en daardoor is de inhoud erg klein (0.3L). De deksel van de stofcontainer vind ik lastig te verwijderen en op het kleine vloermondstuk zit geen scharnierpunt. De minpunten kosten 'm uiteindelijk de kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
9,0
Geen prijzen
Het geluidsniveau (78 dB) vind ik aan de hoge kant maar omdat ik verder niets op de Philips Performer Expert FC8722/09 heb aan te merken en de kwaliteit van de stofzuiger in verhouding staat met de prijs (€ 167,-), geef ik hem een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Philips heeft met deze waterstofzuiger een prachtig innovatief product op de markt gebracht. Het innovatieve van dit apparaat zit hem (voor mij) in dat het altijd met schoon water dweilt. Dit komt omdat deze stofzuiger twee waterreservoirs heeft. Eentje voor schoon en eentje voor vuil water. Hij zuigt en dweilt niet alleen, maar droogt ook nog eens en dat allemaal in één beweging. Het is een goed apparaat, alleen krijg hij van mij geen kooptip, omdat hij de hoeken en een strookje van circa 3 cm langs de plinten niet schoonmaakt én omdat hij vloeren met een reliëf niet helemaal schoon krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,7
Geen prijzen
Over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer en ook op een tapijt ben ik erg tevreden. Dat de fabrikant gekozen heeft voor een HEPA 13 uitblaasfilter is een schot in de roos. Bij een goede stofzuiger hoort immers ook een goede filter. Tel daar nog eens bij dat het geluidsniveau bij een ‘normale’ stofzuigerbeurt niet erg hoog is dan kan het niet anders dan dat deze stofzuiger van mij een kooptip krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken