Volg ons

Samsung stofzuigers vergelijken

Samsung logo
Een stofzuiger van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1389 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Samsung door BesteProduct.nl

9,2
De Samsung PowerStick Jet VS9000 is een prachtig product dat door zijn gebruiksgemak zorgt voor een schoner huis. Met name mensen die een hekel hebben aan schoonmaken zullen profijt hebben van dit product, want de mentale stap om te gaan stofzuigen is opeens een stuk kleiner. De bouwkwaliteit is uitstekend en de stofzuiger heeft een mooi modern ontwerp. De zuigkracht is niet heel bijzonder, maar de gemotoriseerde accessoires zorgen toch voor een zeer goed resultaat. De grote collectie aan opzetstukken die meegeleverd worden zijn een stuk voor stuk nuttig en van hoge kwaliteit. Een echte aanrader dus, het is alleen jammer dat de aanschafprijs zo hoog is.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,1
In de grote test met draadloze steelstofzuigers heeft de VS8000 van Samsung zich duidelijk weten te onderscheiden. Qua uiterlijk, bouwkwaliteit en zuigkracht een topper. Met een totaalgewicht van 3 kilogram wel één van de zwaarste modellen die we getest hebben. Voor iedereen met wat minder spierballen kan dat een dingetje zijn, persoonlijk vond ik (Stef) het prima te doen. Overigens zorgt zijn wendbaarheid om ook eenvoudig onder stoelen, tafels en andere meubels te stofzuigen dat je z’n gewicht snel vergeet. Een ander punt waardoor hij opvalt is zijn prijs. Hij is met 454 zeker niet goedkoop. Hiervoor krijg je wel de nodige accessoires meegeleverd. Denk hierbij aan gemotoriseerde mondstukken voor harde vloeren en tapijt en een aanzetstuk voor haren van huisdieren.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,6
Deze 2-in-1 draadloze en zakloze steelstofzuiger kun je gebruiken als steelstofzuiger, maar ook als kruimelzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een laagpolig tapijt. Met zijn gewicht van 2,7 kg is hij gemakkelijk te tillen en omdat hij slank is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het voordeel van de verwisselbare batterij is dat je de stofzuiger ook op plaatsen neer kunt zetten waar geen stopcontact in de buurt is. Het nadeel hiervan is dat je eraan moet denken om regelmatig de batterij op te laden. Je kunt heel gemakkelijk de borstel losmaken en met één simpele beweging de haren en overig vuil verwijderen. De inhoud van de stofcontainer (0,25 liter) vind ik heel erg klein en het geluidsniveau vind ik daarentegen erg hoog 83dB. Desondanks geef ik hem toch een kooptip. Ik doe dat omdat ik erg tevreden ben over het resultaat van een stofzuigbeurt en omdat de haren uit de borstel van de zuigmond heel gemakkelijk te verwijderen zijn. De prijs van 209 euro vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
Samsung heeft met dit type een mooie stofzuiger gemaakt die ook nog eens compact is gebleven. Hij draagt gemakkelijk, hoewel hij een beetje aan de zware kant is, maar met zijn grote wielen aan de zijkant en 2 kleine voor en achter volgt hij je overal soepel, ook over drempels. Jammer dat de slang ook zo soepel is, daardoor knikt hij snel en zuigt dan minder. Wel valt hij met zijn 700W motorvermogen in de A categorie op de energieklasse.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken