Volg ons

Samsung stofzuigers

Samsung
Een stofzuiger van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1213 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Samsung door BesteProduct.nl

7,3
Deze snoer- en zakloze steelstofzuiger kost circa 363 euro. De nieuwprijs was 573, en dat is een hoop geld. Mijn verwachtingen waren dan ook hooggespannen toen ik deze VS8000 ging testen. Ik vind deze stofzuiger mooi vormgegeven en hij is ook nog eens solide gebouwd. De zuigkracht is op alle vloeren prima en hij heeft ook nog eens een krachtige 32V Lithium-Ion batterij. Het zuigvermogen is in twee standen te regelen. De 'normale' stand is prima voor een harde vloer en de turbostand gebruik ik om het tapijt te stofzuigen. Er is wel een maar en dat is dat de batterij na 7 minuten leeg is. Ik mis een 'tussenstand' waardoor de batterij langer meegaat. Je kunt wel een tweede batterij bijbestellen, maar die wordt niet standaard bijgeleverd. De stofcontainer heeft een kleine inhoud van 0.4 liter. Het gewicht is 2.95 kg en dat is niet veel, maar omdat de motor boven op de stofzuiger zit, wordt je pols behoorlijk belast wanneer je hem als kruimelzuiger gebruikt. Deze Samsung Powerstick Pro VS8000 vind ik prima om naast de traditionele stofzuiger te gebruiken, maar daar moet je dan wel een behoorlijke prijs voor over hebben.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review
7,6
Deze 2-in-1 draadloze en zakloze steelstofzuiger kun je gebruiken als steelstofzuiger, maar ook als kruimelzuiger. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer en op een laagpolig tapijt. Met zijn gewicht van 2,7 kg is hij gemakkelijk te tillen en omdat hij slank is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het voordeel van de verwisselbare batterij is dat je de stofzuiger ook op plaatsen neer kunt zetten waar geen stopcontact in de buurt is. Het nadeel hiervan is dat je eraan moet denken om regelmatig de batterij op te laden. Je kunt heel gemakkelijk de borstel losmaken en met één simpele beweging de haren en overig vuil verwijderen. De inhoud van de stofcontainer (0,25 liter) vind ik heel erg klein en het geluidsniveau vind ik daarentegen erg hoog 83dB. Desondanks geef ik hem toch een kooptip. Ik doe dat omdat ik erg tevreden ben over het resultaat van een stofzuigbeurt en omdat de haren uit de borstel van de zuigmond heel gemakkelijk te verwijderen zijn. De prijs van 209 euro vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 108 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
Samsung heeft met dit type een mooie stofzuiger gemaakt die ook nog eens compact is gebleven. Hij draagt gemakkelijk, hoewel hij een beetje aan de zware kant is, maar met zijn grote wielen aan de zijkant en 2 kleine voor en achter volgt hij je overal soepel, ook over drempels. Jammer dat de slang ook zo soepel is, daardoor knikt hij snel en zuigt dan minder. Wel valt hij met zijn 700W motorvermogen in de A categorie op de energieklasse.
Klaas Leinenga
Klaas Leinenga
Winsum • 6 reviews
Lees de hele review
6,8
De Samsung VC07K41H0VB (ook wel de VC4100 genoemd) is een zakloze stofzuiger die met 170 euro gunstig geprijsd is. Ten opzichte van veel duurdere concurrenten waren de verwachtingen niet heel hoog. Deze jongen wist ons echter positief te verrassen door op ieder vlak een voldoende te scoren Het op gebied van zuigkracht overigens een krappe voldoende, maar een voldoende niettemin. Het apparaat is klein en lekker licht waardoor je eenvoudig manoeuvreert en 'm makkelijk mee de trap opneemt. Geen topper, maar een betaalbare zakloze stofzuiger die zich netjes staande houdt.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 163 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken