Volg ons

Leifheit stofzuigers vergelijken

Leifheit logo
Een stofzuiger van Leifheit kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Leifheit in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Leifheit door BesteProduct.nl

7,5
Snoerloze steelstofzuigers zijn de huishoud-hype van 2020, maar het grootste deel van het aanbod is veel duurder dan een reguliere stofzuiger. De Leifheit Rotaro PowerVac 20V is een prettige uitzondering op die regel en biedt ook nog eens 2-in-1 functionaliteit. De steelstofzuiger komt misschien niet met de grootse collectie aan accessoires, maar is goed in wat hij moet doen. Als er iemand in het huishouden lange haren heeft dan wikkelen die zich eenvoudig om de gemotoriseerde borstel, maar verder is het een uitstekend apparaat voor appartementen of kleine huizen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken