Volg ons

OK. stofzuigers

OK.
Een stofzuiger van OK. kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van OK. in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1154 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van OK. door BesteProduct.nl

5,9
Geen prijzen
Voor het kleine bedrag (45 euro) dat je neer moet tellen voor de OK. OVC 105 verwachtte ik niet veel. Dit bleek ook wel te kloppen. De stofzuiger is zó licht dat hij erg snel om kiepert, midden op de aan/uit knop. Dan gaat de stofzuiger dus uit, erg onhandig. Stevig stofzuigen is er met de OVC 105 helaas niet bij. De zuigkracht en het onderhoud scoren wel ruim voldoende. Voor een studentenkamer of caravan voldoet deze stofzuiger misschien nog, maar voor een echt huishouden is deze stofzuiger onder de maat.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 16 reviews
Lees de hele review
5,6
Geen prijzen
Toen ik deze mini sledestofzuiger met stofzak voor het eerst zag, dacht ik dat dit wel iets zou zijn voor studenten of voor op de camping. Dit heeft te maken met het formaat en de prijs (circa 43 euro). Toegegeven, het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer vind ik goed en hij is zo klein dat je hem heel gemakkelijk op kunt bergen. Helaas is dit ook het enige positieve dat ik heb kunnen ontdekken. Over het resultaat van een stofzuigbeurt op een tapijt ben ik niet tevreden. Tel daar nog eens bij dat het geluidsniveau (87dB) veel te hoog is, de twee zijwieltjes speling hebben op de as, het klepje dat toegang geeft om de stofzak te vervangen fragiel is en de stofzuiger tijdens een stofzuigbeurt meer op zijn rug ligt dan dat hij op zijn wielen staat. Met al die minpunten vind ik de OVC 205 toch te duur voor wat je ervoor krijgt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 109 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken