Volg ons

Tefal stoomgeneratoren vergelijken

Tefal logo
Een stoomgenerator van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare stoomgeneratoren van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de stoomgeneratoren om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
204 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomgeneratoren van Tefal door BesteProduct.nl

7,3
De Tefal Pro Express Ultimate GV9560 heeft een vrij lomp design. Hij heeft een waterreservoir dat groot genoeg is voor een grote strijksessie. Deze Tefal stoomgenerator is snel opgewarmd, waardoor je snel kunt beginnen met strijken. De bedieningsknoppen zijn anders dan andere stoomgeneratoren. Ze spreken voor zich en zijn duidelijk en groot afgebeeld. Het is wel jammer dat deze bedieningsknoppen niet op het strijkijzer zelf zitten, zodat je de temperatuur makkelijk en snel kunt instellen op het strijkijzer zelf. Deze Tefal Pro Express Ultimate heeft goede strijkresultaten. Het strijkijzer ligt fijn in de hand, heeft een grote strijkzool en geeft krachtige stoom. De kreukels zijn zonder moeite snel uit de stoffen verdwenen en de strijkzool schroeit niet vast aan de stoffen. Tot slot is het apparaat makkelijk op te bergen. Voor beide snoeren is opbergruimte op het apparaat en er zit een handig lock-systeem op om het strijkijzer vast te zetten op het apparaat.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review
8,4
De Tefal Express compact SV7110 stoomgenerator doet zijn naam eer aan. Het is een compact apparaat voor de categorie 'stoomgeneratoren'. Hij past zelfs op de metalen houder van mijn type 'a' strijkplank. De Tefal Express compact heeft een mooi design. Ook heeft het apparaat een simpele bediening en ligt de strijkbout makkelijk in de hand. De strijkzool glijdt soepel over de stoffen en heeft een erg goed strijkresultaat. De snoeren hebben een prima lengte en voor beide snoeren is ook een opbergmogelijkheid. Daarnaast zit er ook een klem op het hoogste punt van de standaard waarmee je het strijkijzer kan vastklemmen en het apparaat in zijn geheel kan optillen aan het handvat. Erg handig!
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review
7,3
De SV8054 lijkt het kleinere zusje van de GV9560. Die ene met die indrukwekkende stoomstoot. Helaas zit die stoomproductie niet in de familie. Op de doos zie ik een afbeelding met een behoorlijke stoomkracht, die me het een en ander doet verwachten. In werkelijkheid komt de stoomgenerator moeilijk op gang, als een oud dieseltje en pruttelt hij als een espressoapparaat. Jammer, want ik hoopte op een mooie middenweg. Op papier heeft de SV8054 namelijk bijna dezelfde kwaliteiten als haar grote zus, voor een smak minder geld. In dat geval adviseren we je om nog even door te sparen, of naar andere modellen in dezelfde prijsklasse te kijken. Die zijn er wel.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,2
Nog nooit zagen we zoveel stoom uit een stoomgenerator komen. De GV9560 zorgt voor een continue stoomproductie van 140 gram per minuut en heeft een stoomdruk van 7,3 bar. Die cijfers hadden we echter niet nodig om te zien hoe deze Tefal de concurrentie qua stoomkracht omver blaast. Het is daarmee een geduchte concurrent van de toplijn van Philips, die qua gebruiksgemak weer iets meer punten scoort. De bouwkwaliteit van deze Tefal is erg goed, maar we waren wat minder fan van het design. Toch verlaat de Tefal de test met een dikke voldoende en een kooptip. Voor een topmodel stoomgenerator is ruim 250 euro de prijs die je betaalt. Het is veel geld, maar daarvoor krijg je wel een beest van een stoomgenerator.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Stoomgenerator: de populairste merken