Volg ons

De beste stoomreinigers vergelijken

Model.FullName
Marijke Scholten
Expert stoomreinigers
Met een stoomreiniger heb je geen schoonmaakmiddelen nodig
Met een stoomreiniger reinig je door middel van stoom je huis hygienisch schoon. Door de hoge temperatuur worden sterk vervuilde plekken niet alleen schoon, maar je dood ook bacterien en andere micro-organismen. Ik gebruik al twintig jaar een stoomreiniger. Schoonmaken met een stoomreiniger vind ik geen vervelende of tijdrovende klus meer. Ook bespaar je geld omdat je geen dure schoonmaakmiddelen nodig hebt. Tip: let goed op de accessoires die worden meegeleverd, zoals een trechter, maatbeter, spuitkop met borstel of spuitstuk voor ramen en deuren.
t/m
137 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste stoomreinigers (meest recent)

Voordat je met deze vloerreiniger aan de slag gaat, is het raadzaam om eerst even met een stofzuiger de vloer schoon te maken. Dit om te voorkomen dat de wat grovere stukjes vuil vooruit worden geschoven of klem komen te zitten tussen de rollers en de behuizing. De rollers en de tanks voor schoon en vuil water zijn gemakkelijk te verwijderen. De rollers zijn zodanig geplaatst dat bij het schoonmaken langs de plinten niets wordt overgeslagen. Ik ben niet tevreden over het schoonmaken van een vloer met een dieper reliëf. Verder vind ik het jammer dat er geen scharnierpunt op de zuigmond zit. Nu kwam het regelmatig voor dat de rand van de behuizing van de zuigmond de vloer raakte. Dit gebeurde toen ik de zuigmond moest kantelen om onder de kast te kunnen dweilen.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review
Met een vermogen van 1550 watt maak je met de ST 7182 van Severin in een handomdraai je harde vloeren schoon. Hij maakt ‘m zelfs – zo zegt Severin – voor 99,9% bacterievrij. Wat ‘m vooral ideaal maakt in een huis met kinderen en of huisdieren. En groot voordeel is, dat de stoommop na een ‘opwarmperiode’ van 30 seconden al te gebruiken is. Andere handigheidjes zijn: de snoer-opbergmogelijkheid aan de stang, de actieradius van 8 meter, het feit dat de mop 360 graden manoeuvreerbaar is, en de ergonomische handgreep. Toch zorgen z’n behoorlijke gewicht van 2,5 kilo en de matige stoomtoevoer ervoor dat hij net de kooptip mist.
Marijke Scholten
Zwanenburg • 4 reviews
Lees de hele review
Met de Severin stoomreiniger (ST 7181) reinig je vlug en goed al je gladde vloeren in huis. Door de snelle opwarmtijd van ongeveer 30 seconden kun je snel aan de slag. Dweilen van je vloeren behoort nu tot het verleden, want je pakt even de Severin stoomreiniger erbij en binnen een mum van tijd schitteren je vloeren weer als nooit te voren. En dit alles zonder schoonmaakmiddelen.
Marijke Scholten
Zwanenburg • 4 reviews
Lees de hele review
Met de Tristar SR 5240 reinig je je huis - door middel van stoom - met het grootste gemak helemaal hygiënisch schoon. En dankzij de vele mogelijkheden waarvoor je dit apparaat kunt gebruiken kan ik 'm echt aan anderen aanraden! Voor iets meer dan 30 euro haal je een heel handig schoonmaakhulpje in huis!
Marijke Scholten
Zwanenburg • 4 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken