Volg ons

De beste stoomreinigers vergelijken

Model.FullName
Marijke Scholten
Expert stoomreinigers
Met een stoomreiniger heb je geen schoonmaakmiddelen nodig
Met een stoomreiniger reinig je door middel van stoom je huis hygienisch schoon. Door de hoge temperatuur worden sterk vervuilde plekken niet alleen schoon, maar je dood ook bacterien en andere micro-organismen. Ik gebruik al twintig jaar een stoomreiniger. Schoonmaken met een stoomreiniger vind ik geen vervelende of tijdrovende klus meer. Ook bespaar je geld omdat je geen dure schoonmaakmiddelen nodig hebt. Tip: let goed op de accessoires die worden meegeleverd, zoals een trechter, maatbeter, spuitkop met borstel of spuitstuk voor ramen en deuren.
t/m
109 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste stoomreinigers (meest recent)

7,1
De fabrikant zegt dat deze mop reinigt, ontsmet en dat hij maar liefst 99% van de bacteriën afbreekt. Prachtig natuurlijk, maar dat zeggen alle andere fabrikanten ook en dat kunnen ze ook gemakkelijk zeggen. Want als consument kan ik dat toch niet vaststellen. Ik ben overigens tevreden over een schoonmaakbeurt met dit apparaat. Zeker op een harde vloer zonder veel reliëf. Zelfs hardnekkig vuil haalde hij op een gladde vloer weg. Deze stoommop heeft een vermogen van 1600 Watt en is na circa 30 seconden op gebruikstemperatuur. Het snoer is circa 7,5 meter lang. De driehoekige voet vind ik erg handig om hoeken schoon te maken. Ik vind het ook erg handig dat deze mop een parkeerstand heeft zodat je hem op een willekeurige plaats kunt neerzetten. De 'dweilpad' die bij het testapparaat was meegeleverd, vond ik wat lastig om onder de driehoekige voet te plaatsen. Dat kan zijn omdat het exemplaar dat ik gebruikte niet nieuw was en in de wasmachine mogelijk iets was gekrompen. De hulpstukken vind ik erg klein uitgevoerd. Dit geldt zeker voor de raamwisser en het opzetstuk van microvezel. Ik vind de prijs van 180 euro aan de hoge kant voor deze reiniger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 69 reviews
Lees de hele review
7,7
Het is de slogan van de nieuwe lijn van Bissel: 'Ontdek de kracht van stoom'. De lijn bestaat uit diverse vloerreinigers én deze handzame Bissell SteamShot 2635J stoomreiniger. Ik ben waarschijnlijk in de minderheid, maar ik vind schoonmaken leuk. Dus producten als deze, die beloven het klusje nóg leuker te maken, maken mij hartstikke enthousiast. En voor 60 euro heb je hiermee een prima schoonmaakmaatje. Ik raad ‘m wat dat betreft aan als een goede, functionele stoomreiniger.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 43 reviews
Lees de hele review
8,0
De Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N is enkel geschikt voor harde vloeren en kan samen of apart als stofzuiger en stoomreiniger worden gebruikt. Heel handig bedacht door de fabrikant. Ik was dan ook erg verrast hierdoor. Voor de beste resultaten en om tijd te besparen, gebruik je de krachtige stofzuiger om stof of klein vuil van de vloeren te zuigen en daarna de stoomreiniger. Voor dagelijks gebruik raad ik aan om te het apparaat zo in te stellen dat je stoomt en zuigt tegelijk. Kan allemaal. Je kan ook enkel stofzuigen zonder te stomen, of alleen te stomen zonder te zuigen. Hoe mooi is dit?!
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Lees de hele review
7,2
Deze stoommop met snoer beschikt over een afneembare handstoomreiniger die in de steel wordt vastgeklikt. Met deze mop reinig je grote oppervlakken, zoals parket, plavuizen en zeil. Met de afneembare handstoomreiniger maak je kleinere oppervlakken schoon. Ik heb deze stoommop op een tegel-, een plavuizenvloer en op zeil gebruikt. Over het resultaat ben ik erg tevreden. Zelfs hardnekkig vuil heb ik ermee kunnen verwijderen. Ik wil wel een kanttekening plaatsen en dat is dat je het grovere vuil eerst met een stofzuiger of op een andere manier moet verwijderen en dat de stoomdoeken na gebruik in de wasmachine moeten worden gereinigd. Al met al vind ik dat de prijs (€ 149,00) in verhouding staat met de kwaliteit van het product.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 69 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken