Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Vileda Steam Stoomreiniger

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Vileda Steam Stoomreiniger

Voordelen

  • Simpel te bedienen
  • Presteert voldoende

Nadelen

  • Bouwkwaliteit niet overtuigend
  • Geen extra's of accessoires

Onze test
Consumententest | op
6,8

Vileda Steam: Basic instap-stoomreiniger zonder extra’s

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Vileda Steam is een stoomreiniger die zonder accessoires komt. What you see is what you get. Maar kun je ook meer verwachten voor een bedrag van 50 euro? Bij deze Vileda krijg je twee doeken en een tapijtglijder om de klus mee te klaren. En dat gaat met een voldoende resultaat. Zoek je een stoomreiniger zonder poespas, dan is dat model zeker het overwegen waard. Bedenk wel dat het qua bouwkwaliteit en design geen topper is. Wil je meer mogelijkheden of meer kwaliteit, spaar dan nog even door voor een beter (en duurder) model.

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
vanaf 59,47
Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
50 euro betaal je voor deze stoomreiniger. Dat is niet veel, maar persoonlijk zou ik nog eventjes doorsparen. Hij maakt in de basis echt de meeste vlekken wel schoon. Maar voor echte grondige reiniging van kieren en of voegen bijvoorbeeld, schiet je met deze stoomreiniger echt te kort. Voor 50 euro meer heb je modellen met accessoires waardoor echt hygiënisch schoonmaken een eenvoudiger klusje wordt.
6,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Mogelijkheden? Ja, stomen, dat is het. Zoals gezegd krijg je bij de Vileda stoomreiniger geen accessoires. What you see is what you get. Voor deze prijs hoef je ook niet meer te verwachten. Het is puur een stoomreiniger. Wel krijg je er twee doeken en een tapijtglijder bij. En je kunt de stoomkracht traploos instellen van minimaal tot maximaal.
6,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 30%)
De Vileda stoomreinger ziet er met z’n zwart/rode pianolak-kleur totaal niet uit als een schoonmaakapparaat. Meestal zijn die steriel wit, met een blauw kleurtje. Ook voelt tijdens het eerste gebruik niet heel degelijk aan. Je merkt wel dat je een goedkoper model in handen hebt. De metalen stang is prima, maar het plastic handvat buigt door wanneer je een beetje kracht zet op het apparaat. Oppassen dat ‘ie niet breekt of na lang gebruik scheurtjes krijgt. De stoommop is geschikt voor vloeren, zoals tegels, laminaat, tapijt, vloerkleden. Verder heeft hij een waterreservoir met een inhoud van 0,3 liter. Het vermogen is 1200 watt en de maximale druk is 1 bar. Tot slot is het snoer 5,4 meter lang.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 20%)
Manoeuvreren gaat makkelijk en het apparaat heeft een parkeerstand, wat echt een pluspunt is. ook beschikt de stoomreiniger op de stang over klemmetjes om ‘t snoer op te bergen. Je moet soms wel veel druk zetten om ‘m vooruit te krijgen. Tot slot is de stoomstand traploos instelbaar. Als je 'm puur en alleen voor de vloer nodig hebt, is dit een handig en makkelijk te hanteren apparaat. En zoals gezegd, niet teveel kracht zetten op het handvat.
7,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Hoewel je met de Vileda stoomreiniger niet over enorm veel power beschikt, maakt het apparaat wel de meeste vlekken schoon. Door het ontbreken van grove borstels is écht grondig reinigen niet aan de orde. Daarvoor moet je echt wel wat dieper in de buidel tasten.

6,8
Eindscore test
Vileda Steam Stoomreiniger

Testen van Vileda Steam Stoomreiniger
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Vileda Steam Stoomreiniger
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
6,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Vileda Steam Stoomreiniger.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Vileda Steam Stoomreiniger? Onze eigen test van de Steam Stoomreiniger staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Vileda Steam Mop review
8,0
12-5-2016
Expertreviews.co.uk

A stripped down and back to basics steam cleaner, the Vileda Steam Mop is a great choice for anyone who simply needs to get a hard floor clean. The lack of any safety features is a bit of a worry, and if you’ve got children you’d be best getting the Karcher SC1 Steam Stick, that’s packed with plenty of safety precautions and peace of mind. For those wanting something simple and easy to use, the Vileda Steam Mop is the steam cleaner for you. Don’t expect it do everything, but what it does do (clean floors) it does very well.

Expertreviews.co.uk
Vileda Steam: Basic instap stoomreiniger zonder extra’s
6,8
31-5-2018
BesteProduct.nl

De Vileda Steam is een stoomreiniger die zonder accessoires komt. What you see is what you get. Maar kun je ook meer verwachten voor een bedrag van 50 euro? Bij deze Vileda krijg je twee doeken en een tapijtglijder om de klus mee te klaren. En dat gaat met een voldoende resultaat.. Als je dus puur een stoomreiniger zoekt, zonder poespas is dit een prima model om te overwegen. Qua bouwkwaliteit en design is het geen topper, daar is duidelijk op bespaard.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
3,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Stoomreinigers betaal je op dit moment voor de Vileda Steam Stoomreiniger te veel geld. Check voor de zekerheid de gebruikersreviews van de Steam Stoomreiniger, maar overweeg ook een andere Stoomreiniger te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 59,47
prijs/kwaliteit
3,0

Reviews van de Vileda Steam Stoomreiniger

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Vileda Steam Stoomreiniger nog niet gedeeld. Heb jij de Steam Stoomreiniger gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stoomreiniger van Vileda te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Vileda Steam Stoomreiniger


Vileda Steam Stoomreiniger uitvoeringen


Specificaties van Vileda Steam Stoomreiniger

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
146574 ,
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015 , 2019
Releasedatum
January 2016
EAN
4023103181267 , 4023103213173
Kleuren
rood, zwart
Type
staand
Vermogen
1550 watt
Type/soort
stoomreiniger

Overig

Lengte snoer
6 m

Extra

Lengte kabel
6 m
Kleur(en)
zwart, rood
Snoerlengte
6 m
Diepte
20,00 cm, 200 mm
Hoogte
126,00 cm, 1260 mm
Handleiding
Ja
Diepte verpakking
147 mm
Hoogte verpakking
687 mm
Breedte verpakking
256 mm
Fabrikant kleur(en)
rood, zwart
Gewicht
2300 gram
Breedte
30,00 cm, 300 mm
Netfrequentie
50 - 60 Hz
AC input voltage
230,0 volt
Aan/uitschakelaar
Ja
Testoordeel
CE, WEEE, GS
Reinigt ondergronden
harde vloer, laminaat, tegels, hout
LED indicatie lampjes
stroom
Gewicht verpakking
3100 g
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
3,0