Volg ons

Bissell 3698N Spotclean

Voordelen
  • Compact formaat
  • Licht van gewicht
  • Inclusief twee flessen, Spot Clean Oxigen Boost en Spot& stain
  • Waterreservoir makkelijk te vullen en het vuilwaterreservoir is makkelijk te legen
Nadelen
  • Maakt erg veel lawaai tijdens gebruik (74.04 dBA)
  • Niet alle vlekken gaan eruit

Onze test
Consumententest | op
7,0

Bissell 3698 E Spot Clean: een compacte vlekkenverwijderaar voor een fris huis

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Een compacte vlekkenverwijderaar die naar mijn mening wel erg veel lawaai produceert en wat mij betreft helaas niet de gewenste resultaten geeft, zoals wordt beloofd. Voordeel is echter weer wel dat na gebruik, mijn vloerbedekking weer lekker fris ruikt.

Mijn huis moet goed, maar vooral hygiënisch, schoon zijn. Hiervoor gebruik ik alweer zo’n kleine 20 jaar een stoomreiniger. En ik heb ze van verschillende merken gehad. Van goedkoop en onbekend tot de dure bekendere merken. Schoonmaken is met het gebruik van een stoomreiniger geen vervelende, tijdrovende klus meer. Ook bespaar je veel geld, omdat je geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. En het allerleukste van het testen van de stoomreiniger, is dat ik steeds meer dingen ontdek wat het apparaat kan.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Consumententester
vanaf 124,99
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Puur kijkend naar mijn ervaring zou ik het apparaat niet aanraden. Maar daar is niet iedereen het over eens. En dat maakt me toch een beetje aan het twijfelen. Vandaar dat ik er met een 6 tussenin ga zitten. En wanneer de Spot Clean eens in de aanbieding is (hij kost nu ruim 130 euro) zou je 'm wellicht kunnen overwegen op basis van al die positieve reacties online.
6,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Men kan dit apparaat te gebruiken voor vloerbedekking, autobekleding en vloerkleden. En je krijgt er tevens twee flessen schoonmaak, Spot Clean Oxigen Boost en Spot&Stain, bij.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Deze Bissell 3698 E Spotclean vlekkenverwijderaar is een kunststof compact apparaat. Met een vermogen van 330 Watt weegt het ongeveer 3.86 kg en heeft een schoonwaterreservoir met een inhoud van 1.1 liter en een vuilwaterreservoir van 1.4 liter. De kleur is voornamelijk wit met rood afgezet.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
Een makkelijk te bedienen apparaat. Schoonwaterreservoir is makkelijk te vullen en het vuilwaterreservoir is makkelijk weer te legen. Het verdere gebruik van de machine spreekt voor zich.
6,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Ik heb hier een beetje een dubbel gevoel bij want als ik online even kijk naar reviews kom ik veelal verhalen tegen waarin de gebruikers aardig enthousiast over de 3698 E zijn. Goede verwijdering van vlekken. Makkelijk en snel. Mensen die plas en poep ongelukjes van hond en kat met gemak weer schoon en fris ruikend krijgen. Ik zelf heb helaas niet zo'n enthousiast gevoel. Allereerst vind ik dat hij best veel geluid maakt. En daarnaast maakt hij niet echt schoon. Ik heb zelfs de bijgeleverde flessen met Spot Clean Oxigen Boost en Spot& stain gebruikt zoals beschreven bij de uitleg. Maar waarschijnlijk was de koffievlek die ik probeerde te verwijderen te hardnekkig voor de Spot Clean. Wat ik wel weer een enorm plus punt vond ik dat, na schoonmaaksessie de vloerbedekking wel weer lekker fris rook. Maar voor enkel een fris karpet koop je niet zo'n apparaat.

7,0
Eindscore test
Bissell 3698N Spotclean

Testen van Bissell 3698N Spotclean
Gemiddelde score redacteuren
6,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bissell 3698N Spotclean
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,7
Website testen
De Bissell 3698N Spotclean is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bissell 3698 E Spot Clean: een compacte vlekkenverwijderaar voor een fris huis
7,0
23-1-2016
BesteProduct.nl

Een compacte vlekkenverwijderaar die naar mijn mening wel erg veel lawaai produceert en wat mij betreft helaas niet de gewenste resultaten geeft, zoals wordt beloofd. Voordeel is echter weer wel dat na gebruik, mijn vloerbedekking weer lekker fris ruikt.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
5,5
Prijs / kwaliteit
De Bissell 3698N Spotclean kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Stoomreinigers in de ranglijst. Er zijn voor € 124,99 betere Stoomreinigers verkrijgbaar.
expertscore
6,7
laagste prijs
€ 124,99
prijs/kwaliteit
5,5

Reviews van de Bissell 3698N Spotclean

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Bissell 3698N Spotclean nog niet gedeeld. Heb jij de 3698N Spotclean gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stoomreiniger van Bissell te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Bissell 3698N SpotcleanSpecificaties

Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
3698N
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Releasedatum
December 2014
EAN
0011120162387, 8713667085625
Website
-
Type/soort
stofzuiger
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
6,7
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
5,5