Volg ons

Bissell SteamShot

Voor- en nadelen van de Bissell SteamShot

Voordelen

  • Krachtige reiniging met stoom
  • Stevig lang snoer van 4,8 meter
  • Genoeg opzetstukjes voor diverse reinigingen
  • Ideaal voor schoonmaak keuken, badkamer, ramen, grills en meer
  • Verlengslag om nog wat verder te kunnen reiken

Nadelen

  • Jammer dat de haren van voegenborstel na 1x gebruik al plat waren

Onze test
Consumententest | op
7,7

Bissell SteamShot 2635J: Ik heb écht de kracht van stoom ontdekt!

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Het is de slogan van de nieuwe lijn van Bissel: 'Ontdek de kracht van stoom'. De lijn bestaat uit diverse vloerreinigers én deze handzame Bissell SteamShot 2635J stoomreiniger. Ik ben waarschijnlijk in de minderheid, maar ik vind schoonmaken leuk. Dus producten als deze, die beloven het klusje nóg leuker te maken, maken mij hartstikke enthousiast. En voor 60 euro heb je hiermee een prima schoonmaakmaatje. Ik raad ‘m wat dat betreft aan als een goede, functionele stoomreiniger.

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Consumententester
vanaf 41,99
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Voor 60 euro heb je de 2635J van Bissell in huis. Ik vind dat al met al een prima prijs voor een veelzijdig apparaat. Je kunt er immers veel kanten mee op. Keuken, badkamer, glas- en spiegelwerk maak je er allemaal mee schoon. Ik zou ‘m voor deze prijs zeker overwegen te kopen.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Wanneer ik het introductiefilmpje van de 2635J van Bissell online bekijk, doet de fabrikant een aantal beloftes. Zo zou hij 99,9% van alle schimmels en bacteriën verwijderen en zorgen voor een natuurlijke chemicaliënvrije schoonmaak. Ook belooft Bissell dat de SteamShot kind- en huisdiervriendelijk is en hardnekkige vlekken en kleverig vuil verwijdert. Of hij werkelijk 99,9% van alle schimmels en bacteriën verwijdert, blijft lastig te controleren. Wel kan ik stellen dat je met dit apparaat zeker een chemicaliënvrije schoonmaak doet. Je gebruikt immers geen schoonmaakmiddelen. Hij doet echt alles op de kracht van stoom. Dat maakt het apparaat ook kind- en huisdiervriendelijk. En met een scala aan opzetstukken verwijdert hij wel degelijk hardnekkige vlekken en kleverig vuil. Het is trouwens erg jammer dat de haren van de voegenborstel na één keer gebruik al helemaal plat waren. Ik zie dat je die los kan nabestellen, dus dat is dan wel weer ideaal. Maar toch zou dat niet na één keer mogen gebeuren lijkt me.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 30%)
De Bissell SteamShot 2635J lijkt wat op een gieter. Een mooie grijze look met blauwe en rode accenten. Bovenop het apparaat zit een grote draaiknop. Druk je hiervan het kleine knopje bovenop stevig in (let op, dit vergt echt kracht) dan kun je vervolgens de dop er helemaal afdraaien. Zo krijg je toegang tot het waterreservoir. Met het bijgeleverde kannetje vul je de reiniger, zodat je altijd precies genoeg in het apparaat hebt zitten. Boven het handvat zit de stoomregelaar. Hiermee activeer je de stoomreiniger. Het snoer is verder bijna 5 meter lang en geeft je dus genoeg reikwijdte om jouw klusjes te kunnen doen.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 20%)
Het apparaat is zeker gebruiksvriendelijk. De SteamShot is goed te bedienen en de verschillende opzetstukken komen goed van pas. Ik mis helaas wel een soort handvat voor je andere hand. Ik hanteer de Bissell met mijn rechterhand. Gezien de kracht die er vanaf komt, merk je dat het sturen soms wat lastig is. Zeker als je een kleine kraan wilt schoonmaken, vergt dat enige precisie. Dan is het fijn als je het apparaat ergens vast kan houden. Met een handvat bovenop was het wellicht net wat gebruiksvriendelijker. Ook heeft het apparaat een lastig te openen dop voor het waterreservoir. Voor het gebruikersgemak geef ik 'm daarom geen 8, maar een 7.
9,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Ik besluit om te beginnen met de ramen. Met twee kinderen van 3 en 5 en een brede speelvensterbank, kun je nagaan hoe smerig mijn ramen worden. Ik ga er geregeld even vlug met een doekje langs, maar dat is slechts een kortetermijnoplossing. Ik hoopte dus van harte dat de Bissell 2635J uitkomst zou bieden. Nadat ik het apparaat met water vulde, ging ik eerst met de ramen aan de slag. Nou, dat was makkelijk en snel. Ik kan er niks anders van zeggen! Bijzonder dat ze zowel van binnen als van buiten schoon worden van slechts stoom, zonder toegevoegde schoonmaakmiddelen dus! Ik zie nog wel wat streepjes hier en daar, maar die veeg je gemakkelijk weg met de bijgeleverde microvezeldoek. Next stop, de badkamer! Ik test de voegenborstel en drie verschillend gekleurde reinigingsborstels. Ken je dat verhaal van die kraan die niet meer wilde glimmen? Ik nu niet meer, want wat glimt die van mij weer! Het begint bijna als reclame te klinken, maar stoom is echt een krachtig hulpje bij het schoonmaakwerk.

7,7
Eindscore test
Bissell SteamShot
Foto's gemaakt tijdens het testen

Testen van Bissell SteamShot
Gemiddelde score redacteuren
7,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bissell SteamShot
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,4
Website testen
De Bissell SteamShot is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bissell SteamShot 2635J: Ik heb écht de kracht van stoom ontdekt!
7,7
7-7-2017
BesteProduct.nl

Het is de slogan van de nieuwe lijn van Bissel: 'Ontdek de kracht van stoom'. De lijn bestaat uit diverse vloerreinigers én deze handzame Bissell SteamShot 2635J stoomreiniger. Ik ben waarschijnlijk in de minderheid, maar ik vind schoonmaken leuk. Dus producten als deze, die beloven het klusje nóg leuker te maken, maken mij hartstikke enthousiast. En voor 60 euro heb je hiermee een prima schoonmaakmaatje. Ik raad ‘m wat dat betreft aan als een goede, functionele stoomreiniger.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
6,5
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Bissell SteamShot te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de SteamShot de € 41,99 waard is.
expertscore
7,4
laagste prijs
€ 41,99
prijs/kwaliteit
6,5

Reviews van de Bissell SteamShot

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Bissell SteamShot nog niet gedeeld. Heb jij de SteamShot gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Stoomreiniger van Bissell te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Bissell SteamShotSpecificaties van Bissell SteamShot

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
2635J, BISSELL2635J
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
Releasedatum
June 2017
EAN
0011120220841
Kleuren
blauw, titanium
Type
draagbaar
Vermogen
1050 watt
Type/soort
stoomreiniger

Watertank

Druk
4 bar

Stomen En Gebruik

Gebruiksklaar in
1 min.

Overig

Lengte snoer
4,8 m
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
7,4
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
6,5