Volg ons

Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N

Voor- en nadelen van de Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N

Voordelen

  • Makkelijk te bedienen
  • Prima formaat water- en stofreservoir
  • filters houden al het fijne stof en vuil vast en zijn wasbaar
  • Lang snoer van 7,5 meter
  • Accessoires als microvezels stoompads, geurschijven, waterbeker
  • Stofzuiger en dweil in één

Nadelen

  • Iets lange opwarmtijd van 15 minuten

Onze test
Consumententest | op
8,0

Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N: Een aangename verrassing

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N is enkel geschikt voor harde vloeren en kan samen of apart als stofzuiger en stoomreiniger worden gebruikt. Heel handig bedacht door de fabrikant. Ik was dan ook erg verrast hierdoor. Voor de beste resultaten en om tijd te besparen, gebruik je de krachtige stofzuiger om stof of klein vuil van de vloeren te zuigen en daarna de stoomreiniger. Voor dagelijks gebruik raad ik aan om te het apparaat zo in te stellen dat je stoomt en zuigt tegelijk. Kan allemaal. Je kan ook enkel stofzuigen zonder te stomen, of alleen te stomen zonder te zuigen. Hoe mooi is dit?!

Mijn huis moet goed, maar vooral hygiënisch, schoon zijn. Hiervoor gebruik ik alweer zo’n kleine 20 jaar een stoomreiniger. En ik heb ze van verschillende merken gehad. Van goedkoop en onbekend tot de dure bekendere merken. Schoonmaken is met het gebruik van een stoomreiniger geen vervelende, tijdrovende klus meer. Ook bespaar je veel geld, omdat je geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. En het allerleukste van het testen van de stoomreiniger, is dat ik steeds meer dingen ontdek wat het apparaat kan.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Consumententester
vanaf 162,00
Mijn huis moet goed, maar vooral hygiënisch, schoon zijn. Hiervoor gebruik ik alweer zo’n kleine 20 jaar een stoomreiniger. En ik heb ze van verschillende merken gehad. Van goedkoop en onbekend tot de dure bekendere merken. Schoonmaken is met het gebruik van een stoomreiniger geen vervelende, tijdrovende klus meer. Ook bespaar je veel geld, omdat je geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. En het allerleukste van het testen van de stoomreiniger, is dat ik steeds meer dingen ontdek wat het apparaat kan.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De prijs valt mij wel mee, op dit moment betaal je zo'n 200 euro voor dit apparaat. En voor dat geld heb je eigenlijk 3 apparaten in 1. Stofzuigen, stomen of tegelijkertijd stofzuigen en stomen. De Bissell Vac & Steam kan het. Het is een van de weinige apparaten die zo multifunctioneel te gebruiken is. Je bespaart ruimte, omdat je maar 1 in plaats van 2 apparaten nodig hebt. Bovendien ben je dubbel zo snel klaar!
9,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Stomen en zuigen tegelijk. Of alleen stomen. Of alleen zuigen. Wat een apparaat! En ik moet zeggen, de stofzuigfunctie doet echt niet onder voor andere reguliere stofzuigers. De 200 euro die je ervoor betaalt haal je er ook zeker wel uit! De Bissell Vac & Steam maakt dat het helemaal geen moeite meer is om even vlug je vloer te reinigen. Echt, ideaal!
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 30%)
De kleuren van dit prachtige apparaat zijn donkergrijs met blauw afgezet. De vingertip bedieningings-knoppen bevinden zich aan de voorkant van het handvat, heel makkelijk dus tijdens het gebruik. Verder beschikt het over een waterreservoir en een stofreservoir. Beide zijn doorzichtig zodat je snel kan zien of het vol of leeg is. Goed over nagedacht door Bissell. Het slim vormgegeven reservoir scheidt het droge stof van de stoom. Hierdoor is het na gebruik gemakkelijk te legen en schoon te maken. De filters houden al het fijne stof en vuil vast en zijn wasbaar. Ideaal, omdat je daardoor voor de Bisssell Vac & Steam geen onderdelen hoeft te vervangen. Tevens worden er veel accessoires meegeleverd zoals, microvezels stoompads, geurschijven, waterbeker. En waar ik heel blij van word dat er een snoer van 7,5 meter aan zit.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 20%)
Het apparaat is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten door kliksystemen. Gereedschap heb je hier niet voor nodig. Omdat de vingertip-bedieningstoetsen zich aan de voorkant van het handvat bevinden, schakel je snel naar stomen, zuigen of beide tegelijk. Het waterreservoir (384ml) is ruim voldoende om een grote oppervlakte te reinigen. Nadeel is dat de opwarmtijd van het waterreservoir 15 minuten duurt. Maar tijdens het opwarmen kan je dan wel eerst de vloer natuurlijk stofzuigen. Door het snoer van 7,5 meter kan je meerdere ruimtes schoonmaken zonder te verwisselen van stopcontact. Ook het verwisselen van de vloerpads gaat erg handig. Door op het ontkoppelingspedaal te tikken met je voet til je het apparaat los van het bakje. Wikkel weer een schone stoompad om het bakje en zet het apparaat er weer op.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Ik ben eigenlijk wel tevreden over de zuigfunctie van dit apparaat. Hij kan het allemaal. Hij vervangt eigenlijk je stofzuiger en je dweil. Toch zou ik bij sterk vervuilde oppervlaktes wel eerst even stofzuigen. Maar wanneer je je schoonmaakklussen gewoon goed bijhoudt, is dat ook weer niet altijd nodig.

8,0
Eindscore test
Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N

Reviews van de Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N

Gemiddelde score gebruikers

8,8
De Vac & Steam 2-in-1 1977N Stoomreiniger van Bissell wordt door 22 gebruikers met een gemiddelde van 8,8 beloond. Dat is een zeer goede score. De Bissell voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Gerda onink
4-1-2020
"Top apparaat"

Veel beter als een Kärcher stoomreiniger.

- - -

Sterke punten: Veel sneller klaar.
Zwakke punten: Geen.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

9,0
Al jaren dweil ik niet meer dit ...
Door Tanja op 12-8-2019

Al jaren dweil ik niet meer dit is te zwaar voor mijn rug maar wauw... Nu wel weer!! Ik heb m nu een paar dagen en hen mijn grindvloer en laminaatvloeren er mee gedaan. Ik ben echt enorm tevreden en wou dat ik dit ding jaren eerder had aangeschaft. Onze poes heeft een nare eigenschap en sproeit/plast soms. Ik doe dan wat geur neutraliserende vloeistof in de tank van het water en alles ruikt heerlijk fris.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Super handig, ruimte besparend en ideaal voor ...
Door B.van der Veer op 12-6-2019

Super handig, ruimte besparend en ideaal voor een stenen en/of pvc vloer, krachtige lichtgewicht stof/stoomreiniger, zeker met onze huisdieren een onmisbare hulp

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Deze Bissell vaq and clean was bij ...
Door Marcello op 9-6-2019

Deze Bissell vaq and clean was bij ons onbekend en nav de uitstekende recensies dit 2 in 1 apparaat aangeschaft. Bij de 1e poetsbeurt even moeten wennen aan het snoer wat in het begin nogal in de weg zit, maar dat is gewoon een kwestie van wennen. Zowel het dweilen of gelijktijdig zuigen/dweilen werkt perfect ondanks dat het apparaat enigszins zwaar aanvoelt. Het vullen van de watertank of het legen van het stofgedeelte is een fluitje van een cent. Wij zijn erg blij met dit multifunctionele apparaat en zouden wat meer van de freshtabletten willen kopen die in de hoes van de dweil zitten. Echt een aanvulling voor de grondige schoonmaak in huis

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Het is een enorm fijn product. Ik ...
Door Selma op 7-6-2019

Het is een enorm fijn product. Ik gebruik de Bissel voor in huis, op een harde vloer. Maar ik heb het tapijt er ook mee schoongemaakt. Ook hier is het resultaat top! Omdat ik een hond heb, is de combinatie van stofzuigen en stomen ideaal!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Via Fonq deze alleskunner besteld omdat wij ...
Door Paul op 3-6-2019

Via Fonq deze alleskunner besteld omdat wij het zat waren te dweilen EN te stofzuigen. Meteen na het eerste gebruik blijkt hoe gemakkelijk deze stofzuiger/dweil is in gebruik. Een echte aanrader voor (in ons geval) houten vloeren. Ik kan me voorstellen dat ook (harde) stenen vloeren met veel gemak schoongemaakt kunnen worden met deze alleskunner

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb de Bissell 1977 nu 1 ...
Door Monique op 3-6-2019

Ik heb de Bissell 1977 nu 1 week in huis. Het is een degelijk apparaat, wel wat zwaar in gebruik, maar door de wielen toch goed te bedienen. Het duurde even voordat ik er goed mee aan de slag kon, want de gebruiksaanwijzing is wel erg summier. Zo weet ik nog niet goed welke doek (er worden er twee mee geleverd) nu waarvoor is. En welke stand je gebruikt als je alleen wilt stofzuigen. Maar daar ga ik gewoon mee experimenteren. Inmiddels mijn hele huis al gedaan, dus flink wat ervaring kunnen opdoen. Het resultaat is goed! In een handeling zowel stofzuigen als dweilen is ideaal! Er kwam ook veel vuil van mijn vloer af. Mijn vloer ziet er nu schoon uit. Ik had wel gehoopt dat de wat meer hardnekkige vlekken ook verwijderd zouden zijn, maar deze zitten er wellicht al wat langer en/of zijn nog te wijten aan cementresten en die hebben een speciale behandeling nodig. Het enige nadeel van gelijktijdige stofzuigen en dweilen is wel dat ik bij de laatste meters natte stof aan het verplaatsen was over de vloer, dat was in de dweil gaan zitten. Met hele grote oppervlaktes moet ik volgende keer twee dweilen gebruiken. Conclusie is wel dat de voordelen echt opwegen tegen de nadelen. Ik heb nog getwijfeld om een stoomreiniger te kopen die niet kon stofzuigen, maar ik ben blij dat ik deze heb gekocht. Ik zit ook niet te wachten op extra apparaten en extra handelingen. Nu gaat het in één moeite door. Zelfs nu ik hoogzwanger ben!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Plavuizen vloer snel en hygiënisch gereinigd met ...
Door Peter op 18-5-2019

Plavuizen vloer snel en hygiënisch gereinigd met de Bisell vac & steam. Een aanrader als je een viervoeter in huis hebt lopen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Gekocht na uitvoerig voorwerk via vergelijkingssites- Recensies ...
Door tevreden gebruiker op 14-5-2019

Gekocht na uitvoerig voorwerk via vergelijkingssites- Recensies waren lovend, kan dit alleen maar onderstrepen. Degelijk, handig, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik ben blij met het aanschaffen van ...
Door Cindy de Jong op 6-5-2019

Ik ben blij met het aanschaffen van deze stoomreiniger. Hij stofzuigt krachtig en vlekken verwijdert hij snel. Het huis is heel snel schoon, normaal was ik er engelen ochtenden bezig, stofzuigen, dweilen, heel lang wachten tot de vloer droog was en vaak nog een keer stofzuigen. nu ben ik helemaal klaar in 20 minuten.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N
Gemiddelde score redacteuren
7,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,7
Website testen
De Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N: Een aangename verrassing
8,0
29-6-2017
BesteProduct.nl

De Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N is enkel geschikt voor harde vloeren en kan samen of apart als stofzuiger en stoomreiniger worden gebruikt. Heel handig bedacht door de fabrikant. Ik was dan ook erg verrast hierdoor. Voor de beste resultaten en om tijd te besparen, gebruik je de krachtige stofzuiger om stof of klein vuil van de vloeren te zuigen en daarna de stoomreiniger. Voor dagelijks gebruik raad ik aan om te het apparaat zo in te stellen dat je stoomt en zuigt tegelijk. Kan allemaal. Je kan ook enkel stofzuigen zonder te stomen, of alleen te stomen zonder te zuigen. Hoe mooi is dit?!

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,5
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de Vac & Steam 2-in-1 1977N de € 162,00 waard is.
expertscore
7,7
laagste prijs
€ 162,00
prijs/kwaliteit
7,5

Laagste prijzen Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977NSpecificaties van Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
1977N
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
Releasedatum
June 2017
EAN
0011120235340
Kleuren
blauw, titanium
Type
staand
Vermogen
1600 watt
Type/soort
stoomreiniger

Stomen En Gebruik

Stoomtemperatuur
95 °C
Gebruiksklaar in
0,5 min.
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
6
Beoordeling experts
7,7
Beoordeling consumenten
8,8
Prijs / kwaliteit
7,5