Volg ons

Bissell stoomreinigers vergelijken

Bissell logo
Een stoomreiniger van Bissell kopen? Bekijk alle verkrijgbare stoomreinigers van Bissell in het onderstaande overzicht. Klik op de stoomreinigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
89 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomreinigers van Bissell door BesteProduct.nl

8,0
Op zoek naar een stoomreiniger om de vloer grondig mee schoon te maken? Dan heb je aan de Bissell 2113N PowerFresh een hele goede. Zeer degelijk gebouwd en makkelijk in de bediening. De Steam Mop en de schrobborstel bleken een geweldige combo om onze vloer grondig te reinigen. Vooral de schrobborstel maakt indruk. Vuil dat diep in de groeven van de vloer zat, kregen we hiermee toch nog schoon. Met een geurschijf in het apparaat ruikt het daarna ook nog eens lekker. Bedenk wel dat dit apparaat niet zo multifunctioneel is als enkele andere stoomreinigers. Je krijgt er namelijk geen andere opzetstukken bij. Gaat het jou vooral om vloeren reinigen dan heb je er echter een prima koop aan. Bovendien heb je ook geen ladekast vol accessoires liggen. Er zijn absoluut goedkopere modellen op de markt, maar deze maakt z’n prijskaartje van 140 euro in prestaties wel waar.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,1
De fabrikant zegt dat deze mop reinigt, ontsmet en dat hij maar liefst 99% van de bacteriën afbreekt. Prachtig natuurlijk, maar dat zeggen alle andere fabrikanten ook en dat kunnen ze ook gemakkelijk zeggen. Want als consument kan ik dat toch niet vaststellen. Ik ben overigens tevreden over een schoonmaakbeurt met dit apparaat. Zeker op een harde vloer zonder veel reliëf. Zelfs hardnekkig vuil haalde hij op een gladde vloer weg. Deze stoommop heeft een vermogen van 1600 Watt en is na circa 30 seconden op gebruikstemperatuur. Het snoer is circa 7,5 meter lang. De driehoekige voet vind ik erg handig om hoeken schoon te maken. Ik vind het ook erg handig dat deze mop een parkeerstand heeft zodat je hem op een willekeurige plaats kunt neerzetten. De 'dweilpad' die bij het testapparaat was meegeleverd, vond ik wat lastig om onder de driehoekige voet te plaatsen. Dat kan zijn omdat het exemplaar dat ik gebruikte niet nieuw was en in de wasmachine mogelijk iets was gekrompen. De hulpstukken vind ik erg klein uitgevoerd. Dit geldt zeker voor de raamwisser en het opzetstuk van microvezel. Ik vind de prijs van 180 euro aan de hoge kant voor deze reiniger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,7
Het is de slogan van de nieuwe lijn van Bissel: 'Ontdek de kracht van stoom'. De lijn bestaat uit diverse vloerreinigers én deze handzame Bissell SteamShot 2635J stoomreiniger. Ik ben waarschijnlijk in de minderheid, maar ik vind schoonmaken leuk. Dus producten als deze, die beloven het klusje nóg leuker te maken, maken mij hartstikke enthousiast. En voor 60 euro heb je hiermee een prima schoonmaakmaatje. Ik raad ‘m wat dat betreft aan als een goede, functionele stoomreiniger.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
De Bissell Vac & Steam 2-in-1 1977N is enkel geschikt voor harde vloeren en kan samen of apart als stofzuiger en stoomreiniger worden gebruikt. Heel handig bedacht door de fabrikant. Ik was dan ook erg verrast hierdoor. Voor de beste resultaten en om tijd te besparen, gebruik je de krachtige stofzuiger om stof of klein vuil van de vloeren te zuigen en daarna de stoomreiniger. Voor dagelijks gebruik raad ik aan om te het apparaat zo in te stellen dat je stoomt en zuigt tegelijk. Kan allemaal. Je kan ook enkel stofzuigen zonder te stomen, of alleen te stomen zonder te zuigen. Hoe mooi is dit?!
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken