Volg ons

Severin stoomreinigers

Severin
Een stoomreiniger van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare stoomreinigers van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de stoomreinigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
130 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomreinigers van Severin door BesteProduct.nl

7,3
Met een vermogen van 1550 watt maak je met de ST 7182 van Severin in een handomdraai je harde vloeren schoon. Hij maakt ‘m zelfs – zo zegt Severin – voor 99,9% bacterievrij. Wat ‘m vooral ideaal maakt in een huis met kinderen en of huisdieren. En groot voordeel is, dat de stoommop na een ‘opwarmperiode’ van 30 seconden al te gebruiken is. Andere handigheidjes zijn: de snoer-opbergmogelijkheid aan de stang, de actieradius van 8 meter, het feit dat de mop 360 graden manoeuvreerbaar is, en de ergonomische handgreep. Toch zorgen z’n behoorlijke gewicht van 2,5 kilo en de matige stoomtoevoer ervoor dat hij net de kooptip mist.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Met de Severin stoomreiniger (ST 7181) reinig je vlug en goed al je gladde vloeren in huis. Door de snelle opwarmtijd van ongeveer 30 seconden kun je snel aan de slag. Dweilen van je vloeren behoort nu tot het verleden, want je pakt even de Severin stoomreiniger erbij en binnen een mum van tijd schitteren je vloeren weer als nooit te voren. En dit alles zonder schoonmaakmiddelen.
Marijke Scholten
Marijke Scholten
Zwanenburg • 5 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken