Volg ons

Black & Decker stoomreinigers vergelijken

Black & Decker logo
Een stoomreiniger van Black & Decker kopen? Bekijk alle verkrijgbare stoomreinigers van Black & Decker in het onderstaande overzicht. Klik op de stoomreinigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
90 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomreinigers van Black & Decker door BesteProduct.nl

7,7
Open de doos en de wereld aan accessoires komt je tegemoet, goed voor 17 verschillende schoonmaakklusjes. Reinigt niet alleen je vloer, maar ook kleding, de ramen, de oven en veel meer. De meegeleverde ‘SteaMitt’ valt het meeste op. Deze trek je aan als een soort ovenwant die vlakke oppervlakken goed reinigt. Prima inhoud van 0,5 liter, regelbare stoomkracht en een snoerlengte van 7 meter. Mist alleen een parkeerstand en heeft met 1300 watt niet het grootste vermogen. Zet je ‘m thuis multifunctioneel in dan is ‘ie het prijskaartje van 200 euro absoluut waard.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,2
Deze stoommop met snoer beschikt over een afneembare handstoomreiniger die in de steel wordt vastgeklikt. Met deze mop reinig je grote oppervlakken, zoals parket, plavuizen en zeil. Met de afneembare handstoomreiniger maak je kleinere oppervlakken schoon. Ik heb deze stoommop op een tegel-, een plavuizenvloer en op zeil gebruikt. Over het resultaat ben ik erg tevreden. Zelfs hardnekkig vuil heb ik ermee kunnen verwijderen. Ik wil wel een kanttekening plaatsen en dat is dat je het grovere vuil eerst met een stofzuiger of op een andere manier moet verwijderen en dat de stoomdoeken na gebruik in de wasmachine moeten worden gereinigd. Al met al vind ik dat de prijs (€ 149,00) in verhouding staat met de kwaliteit van het product.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken