Volg ons

De beste stoomreinigers vergelijken

Profiel foto Marijke Scholten
Marijke Scholten
Expert stoomreinigers
Met een stoomreiniger heb je geen schoonmaakmiddelen nodig
Met een stoomreiniger reinig je door middel van stoom je huis hygiënisch schoon. Door de hoge temperatuur worden sterk vervuilde plekken niet alleen schoon, maar je dood ook bacteriën en andere micro-organismen. Ik gebruik al twintig jaar een stoomreiniger. Schoonmaken met een stoomreiniger vind ik geen vervelende of tijdrovende klus meer. Ook bespaar je geld omdat je geen dure schoonmaakmiddelen nodig hebt. Tip: let goed op de accessoires die worden meegeleverd, zoals een trechter, maatbeker, spuitkop met borstel of spuitstuk voor ramen en deuren.
t/m
91 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomreinigers door BesteProduct.nl

6,8
De Vileda Steam is een stoomreiniger die zonder accessoires komt. What you see is what you get. Maar kun je ook meer verwachten voor een bedrag van 50 euro? Bij deze Vileda krijg je twee doeken en een tapijtglijder om de klus mee te klaren. En dat gaat met een voldoende resultaat. Zoek je een stoomreiniger zonder poespas, dan is dat model zeker het overwegen waard. Bedenk wel dat het qua bouwkwaliteit en design geen topper is. Wil je meer mogelijkheden of meer kwaliteit, spaar dan nog even door voor een beter (en duurder) model.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Open de doos en de wereld aan accessoires komt je tegemoet, goed voor 17 verschillende schoonmaakklusjes. Reinigt niet alleen je vloer, maar ook kleding, de ramen, de oven en veel meer. De meegeleverde ‘SteaMitt’ valt het meeste op. Deze trek je aan als een soort ovenwant die vlakke oppervlakken goed reinigt. Prima inhoud van 0,5 liter, regelbare stoomkracht en een snoerlengte van 7 meter. Mist alleen een parkeerstand en heeft met 1300 watt niet het grootste vermogen. Zet je ‘m thuis multifunctioneel in dan is ‘ie het prijskaartje van 200 euro absoluut waard.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Deze stoomreiniger en handstoomreiniger in 1 verraste positief. Wát een stoom komt hier vanaf, wauw! Dat ziet er niet alleen indrukwekkend uit, de prestaties zijn er ook naar. Beschikt over 1600 watt aan vermogen en komt met diverse mini-accessoires voor 10 verschillende toepassingen. Zo reinig je er ook je ramen, de douche en de gootsteen mee. De snoerlengte is met liefst 8 meter dik in orde. Je moet het wel doen met een inhoud van krap 0,3 liter en hij heeft geen design om over naar huis te schrijven. De prijs-kwaliteitverhouding is echter meer dan in orde.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
Op zoek naar een stoomreiniger om de vloer grondig mee schoon te maken? Dan heb je aan de Bissell 2113N PowerFresh een hele goede. Zeer degelijk gebouwd en makkelijk in de bediening. De Steam Mop en de schrobborstel bleken een geweldige combo om onze vloer grondig te reinigen. Vooral de schrobborstel maakt indruk. Vuil dat diep in de groeven van de vloer zat, kregen we hiermee toch nog schoon. Met een geurschijf in het apparaat ruikt het daarna ook nog eens lekker. Bedenk wel dat dit apparaat niet zo multifunctioneel is als enkele andere stoomreinigers. Je krijgt er namelijk geen andere opzetstukken bij. Gaat het jou vooral om vloeren reinigen dan heb je er echter een prima koop aan. Bovendien heb je ook geen ladekast vol accessoires liggen. Er zijn absoluut goedkopere modellen op de markt, maar deze maakt z’n prijskaartje van 140 euro in prestaties wel waar.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Stoomreiniger: de populairste merken