Volg ons

De beste strijkijzers vergelijken

t/m
270 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste strijkijzers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste strijkijzers door BesteProduct.nl

8,8
De Braun TexStyle 9 is een uitstekende strijkijzer die het op kan nemen tegen de duurdere stoomgeneratoren. Doordat het strijkijzer zelf de temperatuur regelt, hoef je niet bij elk kledingstuk te controleren wat de maximale strijktemperatuur is. Op de hoogste stand produceert hij zeer veel stoom waardoor de meeste stoffen moeiteloos gladgestreken kunnen worden. Het grootste nadeel is de prijs, want er zijn veel strijkijzers op de markt voor minder dan de helft van het geld.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review
7,3
De Philips Azur GC4556 is een stoomstrijkijzer met twee gezichten. Op het eerste gezicht is het een apparaat dat erg makkelijk te gebruiken is, voor een uitstekend strijkresultaat zorgt en eenvoudig ontkalkt kan worden. Helaas komen er na verloop van tijd wel een aantal gebreken naar voren zoals het (overmatig) lekken van water en kalk. Hopelijk is dit een probleem dat alleen bij ons exemplaar voor komt of binnenkort door Philips wordt opgelost, want voor 55 euro is het verder een nagenoeg perfect stoomstrijkijzer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review
8,0
Ik strijk heel wat af in een week. Jurkjes, blouses, broeken. En dan heb ik ook nog twee kids. Ik word dan ook erg blij van een ijzer dat met gemak over allerlei soorten materiaal glijdt. En voor 20 euro doet de Domo DO7054S het verrassend goed. Gebruiksvriendelijk, een stevige teflon strijkzool en een handig antikalksysteem. Op alle vlakken een ruime voldoende, wie had dat gedacht voor deze prijs? De kooptip is dan ook dik verdiend!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,0
Geen prijzen
De Tefal FV1526 is gemaakt van kwalitatief stevig materiaal en wekt daarmee hoge verwachtingen. Helaas kwam ik er vrij snel achter dat de strijkzool wat stroef glijdt, waardoor het veel kracht kost om met dit stoomstrijkijzer kreukels uit de kleding te strijken. De verpakking van het strijkijzer doet vele beloftes, zoals een lang snoer en een XL vulopening voor het waterreservoir. Ik ben van mening dat het stoomstrijkijzer een gemiddelde snoerlengte heeft en een ‘gemiddeld’ grote vulopening. Alles bij elkaar genomen vind ik het stoomstrijkijzer wel een voldoende waard en dit komt met name door het kwalitatief stevige materiaal en de relatief lage aanschafprijs van minder dan 30 euro.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review

Strijkijzer: de populairste merken