Volg ons

De beste strijkijzers vergelijken

t/m
344 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste strijkijzers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste strijkijzers door BesteProduct.nl

8,0
Een strijkijzer is een apparaat waar je jaren mee wilt kunnen doen, dus het is belangrijk om een goede keus te maken. De Tefal EasyGliss Plus FV5717 is een uitstekende strijkijzer dat gelukkig niet zo veel kost. Het design valt misschien een beetje tegen, maar het gebruiksgemak en het strijkresultaat is erg goed. Met 45 gram per minuut is de hoeveelheid gegenereerde stoom niet wereldschokkend, maar voor de meeste dunne en dikke stoffen is het ruim voldoende.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,8
De Braun TexStyle 9 is een uitstekende strijkijzer die het op kan nemen tegen de duurdere stoomgeneratoren. Doordat het strijkijzer zelf de temperatuur regelt, hoef je niet bij elk kledingstuk te controleren wat de maximale strijktemperatuur is. Op de hoogste stand produceert hij zeer veel stoom waardoor de meeste stoffen moeiteloos gladgestreken kunnen worden. Het grootste nadeel is de prijs, want er zijn veel strijkijzers op de markt voor minder dan de helft van het geld.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,3
De Philips Azur GC4556 is een stoomstrijkijzer met twee gezichten. Op het eerste gezicht is het een apparaat dat erg makkelijk te gebruiken is, voor een uitstekend strijkresultaat zorgt en eenvoudig ontkalkt kan worden. Helaas komen er na verloop van tijd wel een aantal gebreken naar voren zoals het (overmatig) lekken van water en kalk. Hopelijk is dit een probleem dat alleen bij ons exemplaar voor komt of binnenkort door Philips wordt opgelost, want voor 55 euro is het verder een nagenoeg perfect stoomstrijkijzer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Ik strijk heel wat af in een week. Jurkjes, blouses, broeken. En dan heb ik ook nog twee kids. Ik word dan ook erg blij van een ijzer dat met gemak over allerlei soorten materiaal glijdt. En voor 20 euro doet de Domo DO7054S het verrassend goed. Gebruiksvriendelijk, een stevige teflon strijkzool en een handig antikalksysteem. Op alle vlakken een ruime voldoende, wie had dat gedacht voor deze prijs? De kooptip is dan ook dik verdiend!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Strijkijzer: de populairste merken