Volg ons

De beste strijkijzers vergelijken

t/m
207 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste strijkijzers (meest recent)

6,0
De Tefal FV1526 is gemaakt van kwalitatief stevig materiaal en wekt daarmee hoge verwachtingen. Helaas kwam ik er vrij snel achter dat de strijkzool wat stroef glijdt, waardoor het veel kracht kost om met dit stoomstrijkijzer kreukels uit de kleding te strijken. De verpakking van het strijkijzer doet vele beloftes, zoals een lang snoer en een XL vulopening voor het waterreservoir. Ik ben van mening dat het stoomstrijkijzer een gemiddelde snoerlengte heeft en een ‘gemiddeld’ grote vulopening. Alles bij elkaar genomen vind ik het stoomstrijkijzer wel een voldoende waard en dit komt met name door het kwalitatief stevige materiaal en de relatief lage aanschafprijs van minder dan 30 euro.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 11 reviews
Lees de hele review
7,4
De Tefal FV3730E0 is een strijkijzer die je op het moment van testen al voor drie tientjes in huis haalt. En voor dat kleine bedrag presteert dit apparaat zeker goed. 'Snel, eenvoudig en efficiënt strijken', laat Tefal op haar eigen website weten, en die belofte hebben ze wat het panel betreft waargemaakt. De strijkijzer heeft een groot waterreservoir, een mooi lang snoer en glijdt soepel over je kleding heen. De vulopening is helaas wat aan de kleine kant en wanneer je een beetje kracht zet, hoor je een apart knarsend geluid. Met een beetje fantasie lijkt het wel een espressoapparaat. Om het strijkresultaat konden we echter niet heen, dus is de ruime voldoende meer dan terecht.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 78 reviews
Lees de hele review
6,9
De Domo DO7047S is een strijkijzer dat zich met een prijskaartje van 27 euro duidelijk in het goedkope segment bevindt. Met dit apparaat moet je redelijk vaak over je kleding heen voor het echt glad is. Wanneer hij gevuld is met water is 'ie wat aan de zware kant, dus is een 'marathonstrijk' enigszins vermoeiend. De Domo presteert wel uitstekend in de kleine hoekjes van je kleding, die bereik je met gemak. De vulopening van de DO7047S had wat groter gemogen, deze is onhandig klein met vullen. Al met al is het zeker geen slechte strijkijzer voor deze prijs.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 78 reviews
Lees de hele review
6,8
De Tristar ST-8137 is een kleine strijkijzer in het goedkope segment. Noem het maar gerust 'de lichtgewicht' onder de strijkapparaten. Gelukkig geldt die term niet voor zijn prestaties, want die zijn verrassend leuk. Het kost je wel wat langer dan bij een groter en geavanceerder apparaat, maar uiteindelijk krijgt de Tristar het voor elkaar; je krijgt de plooien prima uit je kleding. Het apparaat is zeker niet zonder nadelen. Zo heeft het een veel te kleine vulbeker en spetterde het af en toe water tijdens de test. Met zijn compacte formaat, aardige resultaten en prijs van minder dan 30 euro is het desalniettemin geen gekke koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 78 reviews
Lees de hele review

Strijkijzer: de populairste merken