Volg ons

De beste strijkijzers vergelijken

t/m
289 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste strijkijzers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste strijkijzers door BesteProduct.nl

8,0
Ik strijk heel wat af in een week. Jurkjes, blouses, broeken. En dan heb ik ook nog twee kids. Ik word dan ook erg blij van een ijzer dat met gemak over allerlei soorten materiaal glijdt. En voor 20 euro doet de Domo DO7054S het verrassend goed. Gebruiksvriendelijk, een stevige teflon strijkzool en een handig antikalksysteem. Op alle vlakken een ruime voldoende, wie had dat gedacht voor deze prijs? De kooptip is dan ook dik verdiend!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
6,0
Geen prijzen
De Tefal FV1526 is gemaakt van kwalitatief stevig materiaal en wekt daarmee hoge verwachtingen. Helaas kwam ik er vrij snel achter dat de strijkzool wat stroef glijdt, waardoor het veel kracht kost om met dit stoomstrijkijzer kreukels uit de kleding te strijken. De verpakking van het strijkijzer doet vele beloftes, zoals een lang snoer en een XL vulopening voor het waterreservoir. Ik ben van mening dat het stoomstrijkijzer een gemiddelde snoerlengte heeft en een ‘gemiddeld’ grote vulopening. Alles bij elkaar genomen vind ik het stoomstrijkijzer wel een voldoende waard en dit komt met name door het kwalitatief stevige materiaal en de relatief lage aanschafprijs van minder dan 30 euro.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
De Tefal FV3730E0 is een strijkijzer die je op het moment van testen al voor drie tientjes in huis haalt. En voor dat kleine bedrag presteert dit apparaat zeker goed. 'Snel, eenvoudig en efficiënt strijken', laat Tefal op haar eigen website weten, en die belofte hebben ze wat het panel betreft waargemaakt. De strijkijzer heeft een groot waterreservoir, een mooi lang snoer en glijdt soepel over je kleding heen. De vulopening is helaas wat aan de kleine kant en wanneer je een beetje kracht zet, hoor je een apart knarsend geluid. Met een beetje fantasie lijkt het wel een espressoapparaat. Om het strijkresultaat konden we echter niet heen, dus is de ruime voldoende meer dan terecht.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
6,9
De Domo DO7047S is een strijkijzer dat zich met een prijskaartje van 27 euro duidelijk in het goedkope segment bevindt. Met dit apparaat moet je redelijk vaak over je kleding heen voor het echt glad is. Wanneer hij gevuld is met water is 'ie wat aan de zware kant, dus is een 'marathonstrijk' enigszins vermoeiend. De Domo presteert wel uitstekend in de kleine hoekjes van je kleding, die bereik je met gemak. De vulopening van de DO7047S had wat groter gemogen, deze is onhandig klein met vullen. Al met al is het zeker geen slechte strijkijzer voor deze prijs.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review

Strijkijzer: de populairste merken