Volg ons

Koenic KSI 270

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:
Voordelen
  • Ligt lekker in de hand
  • Groot waterreservoir
  • Schakelt automatisch uit
  • Glijdt uitstekend
  • Prima strijkresultaat
  • Extra lang snoer
  • Erg snel op temperatuur
Nadelen
  • Lange snoer lastig bij opbergen

Onze test
Consumententest | op
7,8

Koenic KSI 270: In deze prijsklasse vind je niet snel een betere

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Normaal gesproken zou je van een strijkijzer van 25 euro niet zoveel verwachten. Voor dat bedrag denk je al snel aan een product met beperkte mogelijkheden en matige strijkresultaten. Deze Koenic bewijst het tegendeel. De KSI 270 heeft een prima constructie, ligt lekker in de hand en biedt een uitstekend strijkresultaat. De strijkijzer heeft ook nog eens een mooi design, inclusief functionele lampjes. In deze prijsklasse vind je niet snel een betere!

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 154 reviews
Consumententester
7,0
Gebruiksgemak
(Weging 25%)
De Koenic is erg gebruiksvriendelijk. Het apparaat ligt lekker in de hand en de rubberen stipjes op het handvat zorgen ervoor dat je prima grip hebt. De strijkbout glijdt soepel over de was wat zorgt voor een goede strijk-ervaring. Het apparaat is niet geheel zonder nadelen, zo is hij wel wat aan de zware kant. Voor de langere sessies dus misschien wat minder geschikt, voor gewone tot kleine strijkbeurten werkt hij perfect. Het apparaat is voorzien van een mooi lang snoer (3 meter) en een duidelijk en functioneel lampje. Deze brandt rood als hij aan het opwarmen is en wordt groen wanneer hij klaar voor gebruik is. Duidelijk en simpel!
8,0
Uitvoering / constructie
(Weging 25%)
De KSI 270 heeft een vermogen van 2700 watt, een 350 ml waterreservoir en een keramische antidrup-zool. Tevens kan de Koenic verticaal stomen en schakelt hij automatisch uit. Het apparaat heeft een drukknop voor de zelfreinigingsfunctie, een watersproeiknop en een stoomstootknop. De temperatuurinstelknop heeft de gebruikelijke aanduidingen en de stoomregelknop heeft drie standen. Het indicatielampje brandt rood tijdens het opwarmen en wordt groen zodra de ingestelde temperatuur is bereikt. Een erg handig extraatje! De relatief grote inhoud van dit strijkijzer is aan de ene kant een voordeel, maar dit maakt 'm ook wat zwaarder in de bediening.
8,0
Strijkresultaat
(Weging 40%)
Hier kunnen we kort over zijn: de strijkresultaten bij alle soorten stof zijn erg goed te noemen. De twee instelbare standen van de stoomschakelaar waren voldoende om de was weer tip-top in de kast op te kunnen bergen. Je doet er uiteraard wat langer over dan bij een duurder en geavanceerder apparaat, maar in de budgetklasse is het resultaat indrukwekkend.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Deze Koenic KSI 270 wordt op dit moment online te koop aangeboden voor 25 euro. Gelet op de prima uitvoering, constructie en de uitstekende strijkresultaten heeft dit apparaat een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

7,8
Eindscore test
Koenic KSI 270

Reviews van de Koenic KSI 270

Gemiddelde score gebruikers

8,0
Nog weinig meningen (1) dus het gemiddelde van 8,0 zegt nog niet zo veel. Lees hieronder de eerste ervaringen van gebruikers met de Koenic KSI 270.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Annie Wester
6-11-2017
"Z'n prijs dubbel en dwars waard"

Wat mag je verwachten van een stoomstrijkijzer van 25 euro? Normaal gesproken zou het antwoord zijn: een simpel strijkijzertje met beperkte mogelijkheden en matige strijkresultaten. Deze Koenic KSI 270 bewijst het tegendeel: een prima uitrusting/constructie, gebruiksgemak en uitstekende strijkresultaten. Zeker een kooptip dus! Deze Koenic KSI 270 ligt lekker in de hand en de rubberen stipjes op het handvat zorgen ervoor dat je prima grip hebt. Alle bedieningselementen liggen binnen bereik en werken over het algemeen goed, Alleen het openen van het waterreservoir gaat wat moeilijk en de stoomschakelaar gaat wat stroef. Een snoerlengte van 3 meter zorgt ervoor dat je voldoende werkruimte hebt, maar waar laat je die 3 meter wanneer hij opgeborgen wordt? De automatisch uitschakeling en de zelfreinigingsfunctie werken uitstekend. Met de meegeleverde vulbeker is het waterreservoir prima te vullen. Koenic is een (nog) niet erg bekend merk in Nederland. Het is een product van Imtron GmbH dat in 2007 werd opgericht en is een 100% dochter van de "Media-Saturn-Holding GmbH". Deze firma brengt huishoudelijke producten op de markt waaronder deze KSI 270. De strijkijzer heeft een vermogen van 2300-2700 watt, een 350 ml waterreservoir en een keramische zool met antidrup. Tevens kan de Koenic verticaal stomen en schakelt hij automatisch uit (horizontaal na 30 sec en verticaal na ca. 8 minuten). Verder heeft hij een drukknop voor de zelfreinigingsfunctie, een watersproeiknop en een stoomstootknop. De temperatuurinstelknop heeft de gebruikelijke aanduidingen en de stoomregelknop heeft drie standen. Het indicatielampje brandt rood tijdens het opwarmen en wordt groen zodra de ingestelde temperatuur is bereikt. Het handvat is voorzien van een zestal rubberen strips. De strijkresultaten bij alle soorten stof waren prima. Ook met de was die in de zon buiten had gehangen had deze Koenic geen problemen. De twee instelbare standen van de stoomschakelaar waren voldoende om de was weer tip-top in de kast op te kunnen bergen. Deze Koenic KSI 270 wordt online te koop aangeboden voor 25 euro. Gelet op de prima uitvoering en constructie en de uitstekende strijkresultaten zou de KSI 270 best een paar tientjes meer mogen kosten.

- - -

Sterke punten: Ligt lekker in de hand Groot waterreservoir Schakelt automatisch uit Glijdt uitstekend Prima strijkresultaat Extra lang snoer Erg snel op temperatuur
Zwakke punten: Lange snoer lastig bij opbergen
In bezit:
Via BesteProduct.nl

Toon meer reviews

Testen van Koenic KSI 270
Gemiddelde score redacteuren
7,5
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Koenic KSI 270
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
7,5
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,5
Website testen
De Koenic KSI 270 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Koenic KSI 270: In deze prijsklasse vind je niet snel een betere
7,8
18-10-2017
BesteProduct.nl

Normaal gesproken zou je van een strijkijzer van 25 euro niet zoveel verwachten. Voor dat bedrag denk je al snel aan een product met beperkte mogelijkheden en matige strijkresultaten. Deze Koenic bewijst het tegendeel. De KSI 270 heeft een prima constructie, ligt lekker in de hand en biedt een uitstekend strijkresultaat. De strijkijzer heeft ook nog eens een mooi design, inclusief functionele lampjes. In deze prijsklasse vind je niet snel een betere!

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Koenic KSI 270 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Strijkijzers.
expertscore
7,5
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0


Specificaties

Algemeen
Toelichting type
De Koenic KSI 270: een stoomstrijkijzer dat van vele gemakken is voorzien om sneller en plezieriger te strijken. Zo is het strijkijzer binnen 40 seconden warm en is ook zijn stoomfunctie klaar voor gebruik.
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016
EAN
4049011127517
Website
-
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
7,5
Beoordeling consumenten
8,0
Prijs / kwaliteit
-