Volg ons

Philips GC5033


Reviews van de Philips GC5033

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De GC5033 Strijkijzer van Philips wordt door 18 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond. Dat is een zeer goede score. De Philips voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Eens ik begon aan mijn strijk merkte ...
Door Tanja op 15-12-2017

Eens ik begon aan mijn strijk merkte ik dat dit apparaat verbazend goed streek en stoomde Zelfs mijn jeans streek zoals een zakdoek ,zonder enige moeite zelfs Het ging zelfs beter als verwacht en dat ik gewoon was. Ik moest zelfs geen temperatuur regelen Dit was kei handig en makkelijk ! En met de ion functie ging strijken als een fluitje van een cent Voor mij is dit echt een super apparaat en ook heel handig en makkelijk op te bergen. Ja jullie hebben mij echt verrast in de positieve zin met dit toestel! Als iemand nu aan mij zegt ik ben toe aan een nieuw strijkijzer weet ik zeker dat ik dit zal aanraden Ik ben in ieder geval super tevreden !!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Het is een erg mooi apparaat, voeld ...
Door Priscilla op 14-12-2017

Het is een erg mooi apparaat, voeld wat zwaar aan in het begin, maar zodra je doorhebt dat je het kan laten glijden over de kleding dan heb je daar geen last meer van. Je hoeft geen temperatuur meer te regelen want hij past zich vanzelf aan. Wat erg handig is. Strijkt kreukloos alles weg! Alleen 1 nadeel is dat het waterreservoir vrij snel leeg is wanneer je de stoomfunctie aan hebt staan.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Een compact toestel dat snel warm is ...
Door Eklis op 14-12-2017

Een compact toestel dat snel warm is voor gebruik. Super handig lang snoer. Zorgt snel voor kreuk vrije kleren. En vooral handig de automatische temperatuur regeling

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mijn eerste gedachte bij de Azur is ...
Door Hannah op 13-12-2017

Mijn eerste gedachte bij de Azur is dat het een aantrekkelijke vormgeving heeft. Het strijkijzer is wel zwaarder dan degene die ik normaal gebruik. Het glijdt wel vlot over de kleding en de automatische stoomfunctie is heel praktisch. Ik stond eerst een beetje twijfelachtig over de automatische temperatuuraanpassing, maar ook dit gaat vlot. Het waterreservoir is misschien wel wat snel leeg, maar het is vlot bij te vullen, dus dit is geen hindernis. Ook de lange stroomsnoer is heel praktisch. Ik ben zeker tevreden over dit toestel.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb het stoomstrijkijzer intussen al veel ...
Door patje1987 op 13-12-2017

Ik heb het stoomstrijkijzer intussen al veel gebruikt. Natuurlijk even aanpassen want ik ben altijd gewoon om met een stoomgenerator te strijken. Het is een compact toestel. De eerste maal dat ik het gebruikte vond ik het vrij zwaar maar het went na een tijdje wel. Het heeft een vrij lange electriciteitskabel dat ervoor zorgt dat je veel ruimte hebt om te strijken zonder dat je met je strijkplank vlak tegen de muur moet staan. heel gemakkelijk is dat het ijzer de temperatuur/stoom zelf aanpast zodat je alle soorten kleding kan strijken zonder aan de knoppen te hoeven draaien en te wachten tot je ijzer is afgekoeld. het toestel maakt weinig geluid. Wel is het water snel op, dit vind ik wat nadelig aan het toestel. Persoonlijk merk ik weinig verschil tussen de verschillende stoomstanden. enkel de zakdoeken die heel gekreukd zijn krijg ik niet kreukvrij. ik beveel dit product zeker aan!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Zalig om te kunnen doorstrijken en niet ...
Door GKJN op 13-12-2017

Zalig om te kunnen doorstrijken en niet naar de temperatuur te hoeven zien! Strijk is zo gedaan door de automatische temperatuur en stroomregeling .

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Het toestel oogt zeer mooi, is compact ...
Door Steffie op 13-12-2017

Het toestel oogt zeer mooi, is compact om op te bergen. Maar wel een beetje zwaar, uren aan een stuk strijken wordt hierdoor moeilijk. Maar je strijk gaat zo vliegensvlug dat je zeker geen uren bezig bent. Het is zeer handig dat de temperatuur vanzelf geregeld wordt en zich aanpast aan elk type kledingstuk. De stoomfunctie is daarbovenop ook nog zeer stil wat het nog aangenamer maakt. Doordat er geen grote bak voor het waterreservoir is kan hij zeer snel opgeborgen worden. Mijn nieuwe partner in crime om de strijk klaar te krijgen!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb het stoomstrijkijzer intussen al 3x ...
Door Patricia op 8-12-2017

Ik heb het stoomstrijkijzer intussen al 3x getest. Natuurlijk even aanpassen want ik ben altijd gewoon om met een stoomgenerator te strijken. Het is een compact toestel. De eerste maal dat ik het gebruikte vond ik het vrij zwaar maar het went na een tijdje wel. Het heeft een vrij lange electriciteitskabel dat ervoor zorgt dat je veel ruimte hebt om te strijken zonder dat je met je strijkplank vlak tegen de muur moet staan. heel gemakkelijk is dat het ijzer de temperatuur/stoom zelf aanpast zodat je alle soorten kleding kan strijken zonder aan de knoppen te hoeven draaien en te wachten tot je ijzer is afgekoeld. het toestel maakt weinig geluid. Wel is het water snel op, dit vind ik wat nadelig aan het toestel. Persoonlijk merk ik weinig verschil tussen de verschillende stoomstanden. Als je de strijk heel snel gedaan wil hebben zoals met een stoomgenerator gaat dit wel niet lukken met dit toestel. het geeft iets te weinig stoom. Je kan wel extra stoom bijgeven maar dit heb ik zelf nog niet getest.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een compact toestel dat snel warm is ...
Door Eklis op 8-12-2017

Een compact toestel dat snel warm is voor gebruik. Super handig lang snoer. Zorgt snel voor kreuk vrije kleren. En voor de automatische temperatuur regeling is handig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
ik ben supertevreden over het toestel. Kreuken ...
Door fieke85 op 7-12-2017

ik ben supertevreden over het toestel. Kreuken verdwijnen zonder al te veel moeite . mijn strijk is nog nooit zo snel gedaan geweest . het lange snoer vind ik ook heel handig . toen ik het toestel uitpakte leek het me heel zwaar maar eens je begint te strijken valt het heel goed mee en glijdt het als het ware vanzelf over de kledingstukken . conclusie : ik raad dit toestel iedereen aan .

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews


Laagste prijzen Philips GC5033Specificaties van Philips GC5033

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
GC5033/80, GC 5033/80
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
Releasedatum
August 2017
Afmetingen (H x B x D)
17,5 x 33 x 13,5 cm
EAN
8710103828860, 8710103828877, 8710103828884
Kleuren
zwart, Koper
Type/soort
strijkijzer
Vermogen
3000 watt
Reisstrijkijzer
Nee
Type strijkzool
SteamGlide Plus-zoolplaat
Lengte snoer
1,8 m
Anti-kalk systeem
Ja
Overige bijzonderheden
Dankzij de OptimalTEMP-technologie kunt u alles van jeans tot zijde strijken zonder risico te lopen op brandplekken. De geavanceerde DynamiQ-stoommodus geeft de perfecte hoeveelheid stoom vrij wanneer dat nodig is.

Strijken

Inhoud waterreservoir
350 ml
Regelbare stoom
Ja
Continue stoom
65 g/min.
Extra stoomstoot
250 g/min.
Auto-off beveiliging
Ja
Verticaal stomen
Ja
Type
stoom
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
8,9
Prijs / kwaliteit
-