Volg ons

Philips strijkijzers vergelijken

Philips logo
Een strijkijzer van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare strijkijzers van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de strijkijzers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
250 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste strijkijzers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste strijkijzers van Philips door BesteProduct.nl

7,3
De Philips Azur GC4556 is een stoomstrijkijzer met twee gezichten. Op het eerste gezicht is het een apparaat dat erg makkelijk te gebruiken is, voor een uitstekend strijkresultaat zorgt en eenvoudig ontkalkt kan worden. Helaas komen er na verloop van tijd wel een aantal gebreken naar voren zoals het (overmatig) lekken van water en kalk. Hopelijk is dit een probleem dat alleen bij ons exemplaar voor komt of binnenkort door Philips wordt opgelost, want voor 55 euro is het verder een nagenoeg perfect stoomstrijkijzer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
Philips GC4521 Azur Performer Plus 'Sneller, gemakkelijker en slimmer'. De Azur Performer Plus maakt het opschrift op de verpakking waar. Ook de gemakkelijke manier van bedienen en ontkalken bevielen mij uitstekend. In de meeste gevallen kon worden volstaan met de ECO-stand wat een besparing van 20% op de energiekosten moet opleveren. Dit strijkijzer is nagenoeg hetzelfde model as de Philips GC4522, die € 67,99 kost.
Annie Wester
Annie Wester
Arnhem • 51 reviews
Lees de hele review
8,9
Geen prijzen
De uit 2013 daterende Philips GC4850/02 kan anno 2015 nog goed mee in de strijd. In deze prijsklasse heb je aan deze Azur een prima strijkmaatje, die zowel op het gebied van specificaties als op het gebied van prestaties z'n geld waard is.
Annie Wester
Annie Wester
Arnhem • 51 reviews
Lees de hele review
9,2
Geen prijzen
De Philips GC4928/30 is nagenoeg gelijk aan de GC 4924/30, die ik kort geleden testte. De verschillen die ik heb kunnen vinden zijn: wat meer vermogen (3000 watt/ 2800 watt), iets krachtiger stoomstoot (210 gr/m tov 200 gr/m) en er wordt een Cordguide bijgeleverd. Of je voor die extra's € 20,- (Philips shop) of € 12,- (online) meer wilt betalen, bij identieke prestaties en strijkresultaten, moet je zelf maar bepalen.
Annie Wester
Annie Wester
Arnhem • 51 reviews
Lees de hele review

Strijkijzer: de populairste merken