Volg ons

De beste surround receivers vergelijken

Model.FullName
Marnix Bosman
Expert surround receivers
Een goede surround receiver koop je al vanaf 300 euro
Je kunt het met audio-apparatuur qua prijs zo gek maken als je wilt, maar in het algemeen kun je ervan uitgaan dat je een goede surround receiver vanaf ongeveer 300 euro koopt. Dan heb je een receiver met alle basisfuncties en een 5.1 systeem, die schikt is voor vijf speakers en een subwoofer. De betere 7.1 systemen koop je ongeveer van 500 euro. Wil je echt het beste van het beste op het gebied van surround receivers, dan betaal je 1000 euro of meer. Ik test receivers in alle prijsklassen en ben soms verbaasd hoe goed de op papier goedkopere receivers presteren. Steeds meer surround receivers worden uitgerust met internet. Dat kan via een ethernet kabel of via wifi. Internet geeft je de mogelijkheid om muziek rechtstreek van je mobiel, tablet of laptop te streamen.Waar moet je op letten bij het kopen van een surround systeem.
t/m
145 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Door ons geteste surround receivers (meest recent)

7,6
De AVR-X2300W is echt ontworpen voor degene die zonder al te veel geld uit te geven toch van volwaardige filmsurround en goede muziekweergave wil kunnen genieten. In combinatie met een goede (surround) set luidsprekers biedt deze AV-receiver een prima weergave.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 1 review
Lees de hele review
8,4
De NR1607 biedt veel functionaliteit in een compacte behuizing, die vergelijkbaar is met de mogelijkheden van AV netwerk receivers die twee keer zo groot zijn. De beperkingen zitten hem in de vermogenscijfers, die een stuk lager liggen dan bij sommige concurrenten. Daardoor heb je een beperktere keuze aan passende luidsprekers. Maar wat betreft audio en videoprestaties kan hij zich meten met vele concurrenten. Dus niet geschikt voor iedere luidspreker, maar daardoor zeker niet minder interessant.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 2 reviews
Lees de hele review
7,3
Deze surround receiver is vooral bedoeld voor mensen die met een beperkter budget toch van surroundgeluid willen genieten. De VSX-430 van Pioneer is echt een instapmodel om thuis je eigen home-cinema mee te bouwen.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 3 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
Heb je een beperkt budget, maar zoek je toch een AV-receiver met veel features? Dan is de VSX-930 een absolute aanrader! Zoek je een AV-receiver met een prettige bediening en een goede audiokwaliteit, ook dan is de VSX-930 een aanrader. De VSX-930 is geen alleskunner maar hij benadert dat wel en de vraagprijs is in dat opzicht eigenlijk heel laag. In alle opzichten dus een apparaat dat je niet zomaar voorbij moet lopen, ondanks dat zijn uiterlijk niet de aandacht zal trekken. Zijn prestaties doen dat wel.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 4 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken