Volg ons

Yamaha surround receivers vergelijken

Yamaha logo
Een surround receiver van Yamaha kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Yamaha in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Yamaha door BesteProduct.nl

7,3
Geen prijzen
Qua mogelijkheden en geluidskwaliteit behoort de RX-A1050 tot de betere in zijn prijsklasse. Voor zijn prijs biedt hij echter veel meer dan sommige veel duurdere netwerkreceivers. Daardoor is deze AV-receiver van Yamaha zeer aan te bevelen.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De RX-V577 is niet een bijzonder mooi apparaat, alhoewel de titanium uitvoering er wel behoorlijk chique uitziet. Bij deze receiver gaat het vooral om de mogelijkheden en de scherpe prijs en in dat opzicht presteert hij gewoon heel goed. Vooral de streamingmogelijkheden en de bediening daarvan zijn een sterk punt van de RX-V577.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken