Volg ons

Marantz surround receivers vergelijken

Marantz logo
Een surround receiver van Marantz kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Marantz in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Marantz door BesteProduct.nl

7,7
Geen prijzen
Het uiterlijk van de Marantz SR6012 is eenvoudig en rustig, maar onder de kap zit deze AV-receiver boordevol audio- en videoprocessing technieken. Dit apparaat heeft alle faciliteiten aan boord voor de nieuwe meerkanaals Dolby Atmos en DTS:X surroundformats en is dus echt een receiver voor de veeleisende filmliefhebber. De SR6012 is uitgerust met 9 krachtige eindtrappen waarmee ook flinke vloerstaande luidspreker onder controle gehouden kunnen worden. De audio streaming faciliteiten en de HEOS multiroom voorziening zijn leuke extra’s, maar dat is waar het bij de SR6012 niet om draait. Hoogwaardige surroundweergave is waar dit apparaat voor is ontworpen.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
De NR1607 biedt veel functionaliteit in een compacte behuizing, die vergelijkbaar is met de mogelijkheden van AV netwerk receivers die twee keer zo groot zijn. De beperkingen zitten hem in de vermogenscijfers, die een stuk lager liggen dan bij sommige concurrenten. Daardoor heb je een beperktere keuze aan passende luidsprekers. Maar wat betreft audio en videoprestaties kan hij zich meten met vele concurrenten. Dus niet geschikt voor iedere luidspreker, maar daardoor zeker niet minder interessant.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Door de aanwezigheid van de nieuwste generatie surroundformats van Dolby en DTS en de mogelijkheid om ook Auro-3D (na een upgrade) weer te geven is de SR7010 de droom van iedere veeleisende film- en muziekliefhebber. Dit apparaat is bedoeld voor degene voor wie alleen het beste goed genoeg is. Daar hangt wel een prijskaartje aan maar dat is dan wellicht ook het enige nadeel.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,4
De NR1506 is bedoeld voor de echte muziekliefhebber die daarnaast echter ook graag in volwaardig surroundgeluid van een film wil kunnen genieten. Deze AV-receiver heeft alles aan boord om dat mogelijk te maken en levert uitstekende prestaties voor een hele zeer scherpe prijs.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken