Volg ons

Harman Kardon surround receivers vergelijken

Harman Kardon logo
Een surround receiver van Harman Kardon kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Harman Kardon in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
152 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Harman Kardon door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De AVR 171 is krachtig, heeft een strak uiterlijk en een goede bediening. De weergave mist finesse, maar is wel zeer krachtig. Iets wat bij sommige luidsprekers erg belangrijk is. Zoek je echte power dan ben je hier aan het goede adres.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 39 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
De Harman/Kardon AVR 170 heeft virtueel alles aan boord wat je in een A/V-versterker zoekt. Tenminste: dat beweert het merk zelf. Toegegeven, het is een plaatje om te zien en het geluid mag er ook zijn. We missen echter toch nog het een en ander aan dit apparaat. En dat bedoelen we niet virtueel. Als je houdt van het design, wil daarbij een goede receiver hebben en vind een 5.1-surround-systeem wel best. En je bent aanhanger van Apple Airplay, dan is deze receiver het overwegen waard. Als je wilt voor deze prijs het maximale in huis halen en bent bereid daarbij concessies te doen aan het uiterlijk, kun je beter andere surround receivers overwegen.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken